AethelonTV - Nuvio ve Cloudstream Eklentisi (Güncel ve Aktif 57 Sağlayıcı)

Kısa kodtaki 6 rakamının yanındaki büyük ı olacak....
Hocam uzun linki kopyalayip yapıştırdım yine geçersiz veri hatası aldım vpn ile de denedim kısa kodu da aynen yaptım fakat olmadı

Cloud da bende açamadım. Verdiğiniz link geçersiz dedi

Bu arada cloudstream ma AethelonTV deposu kurulmuyor her türlü kurulmuyor VPN de denedim ünlemsiz ünlemlide denedim kurulmuyor 1.1.1.1 warp ta denedim olmadı Windscribe anında VPN de denedim olmadı doğrudan linke tıklayarakta olmadı doğeudan linki yapistırdım olmadı 7044.pngnuviodakida calısmıyor hem cloudstream pre sürümünde ve mavi vi logolu normal sürümünde hemde nuvio ya kurulmuyor nedeni acıklayabilirmisiniz ?

Bu arada cloudstream ma AethelonTV deposu kurulmuyor her türlü kurulmuyor VPN de denedim ünlemsiz ünlemlide denedim kurulmuyor 1.1.1.1 warp ta denedim olmadı Windscribe anında VPN de denedim olmadı doğrudan linke tıklayarakta olmadı doğeudan linki yapistırdım olmadı Ekli dosyayı görüntüle 33099nuviodakida calısmıyor hem cloudstream pre sürümünde ve mavi vi logolu normal sürümünde hemde nuvio ya kurulmuyor nedeni acıklayabilirmisiniz ?
Nuvio deposunun şu an için çalışmadığını ve güncelleme yayınlayacağımı söylemiştim. Ama normalde cloudstream düzgün çalışıyordu. Müsaitliğim olduğunda bakıcam hocam geri bildirim için teşekkürler

Son düzenleme:
Nuvio deposunun şu an için çalışmadığını ve güncelleme yayınlayacağımı söylemiştim. Ama normalde cloudstream düzgün çalışıyordu. Müsaitliğim olduğunda bakıcam hocam geri bildirim için teşekkürler

Clouda tekrar yükleyim dedim olmadı,daha önce olmuştu.Güncellemenizi bekliyorum, saygılar.💫🌅👍

Bende bekliyorum clouda yüklemenizi bekliyorum nuvio daki AethelonTV günceleme bekleniyor şu an pasif durumda cloudstream daki ise cloudaflare linki patlamıs tekrardan cloudflare linkinin halledilmesi gerekiyor ondan olmuyor cloudstream daki geçici bağlantı gümlemiş 7091.png

Emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkürler en kısa zamanda denemek isterim sadece telegram adresiniz var mı güncellemeleri takip için takip edelim.

Nuvioda şu an için hata veriyor

7097.pngşu an baktım cloudta 1016 hatası g9zükmüyor boş ekran cıkt8 fakat hala maalesef ki cloudstream daki AethelonTV de hala çalışmıyor nuviodak AethelonTVi ise V5 güncellemesi için pasif durumda oda calışmıyor özetle
Şu an hem cloudstream daki hem nuvio daki hala çalışmıyor nuvio daki V5 güncelemesi için pasif durumda günceleme bekliyor cloudstream daki ise hala calısmıyor onunda güncelemenip yeniden calısır hale getirilmesi lazım umarım ikisinde güncelenir bir an önce

Evet maalesef cs'de çalışmıyor şuanda

Selamlar herkese,

Nuvio ve CloudStream tarafı için kapsamlı bir güncelleme hazırlıyorum. Konuyu açtıktan sonra gelen geri bildirimlerin hepsini dikkate aldım.

Yeni sürümle birlikte kaynak çeşitliliğini ciddi şekilde artırıyorum. Çözünürlük tarafında daha fazla seçenek, dublaj ve altyazı tarafında da çok daha geniş bir havuz olacak. Bir de gelen canlı yayın talepleri vardı, o kısmı da aradan çıkarmak için çalışıyorum.

Her şey hazır olup stabilite testlerini geçtikten sonra Nuvio ve CloudStream için güncellemeyi vereceğim. Hemen peşine Stremio entegrasyonunu da eklemiş olacağım.

Tüm geliştirmeler tamamlanıp paketler yayına çıktığında başlık altından haber ederim.

İyi forumlar.

Selamlar herkese,

Nuvio ve CloudStream tarafı için kapsamlı bir güncelleme hazırlıyorum. Konuyu açtıktan sonra gelen geri bildirimlerin hepsini dikkate aldım.

Yeni sürümle birlikte kaynak çeşitliliğini ciddi şekilde artırıyorum. Çözünürlük tarafında daha fazla seçenek, dublaj ve altyazı tarafında da çok daha geniş bir havuz olacak. Bir de gelen canlı yayın talepleri vardı, o kısmı da aradan çıkarmak için çalışıyorum.

Her şey hazır olup stabilite testlerini geçtikten sonra Nuvio ve CloudStream için güncellemeyi vereceğim. Hemen peşine Stremio entegrasyonunu da eklemiş olacağım.

Tüm geliştirmeler tamamlanıp paketler yayına çıktığında başlık altından haber ederim.

İyi forumlar.
Sağolasın.beklemedeyiz.Kolay gelsin....💫🌅👍

İyi biz önceden yüklediğiniz için çalışıyor sorunsuz mavi de

Geri