AethelonTV - Nuvio ve Cloudstream Eklentisi (Güncel ve Aktif 57 Sağlayıcı)

Eline sağlık. Cloudstream kurdum 4k içerikler 4k yazan içerikler 4k açılmıyor en fazla 1080p açılıyor, nuvio da plugin kısmından ekledim linkleri hiçbir dizi film de kaynak kısmında gözükmüyor addon kısmından mı eklemek gerekiyordu acaba, ayrıca 4k içerik için hem cloudstream hem nuvio için tavsiyesi olan varmı

Eline sağlık. Ben dizi ve filmleri altyazılı izliyorum. Sadece dizilerde dublaj var gördüğüm kadarıyla ve onda da ses kayması yaşanıyor. Örnek Dexter dizisi.
Hocam selamlar.
Eğer nuvio ile izliyorsanız henüz güncellemedim eklentiyi. Cloud streamde herhangi bir eksiklik yok orayı deneyebilrisiniz Nuvio güncellemesini yayınlanana kadar.

Eline sağlık. Cloudstream kurdum 4k içerikler 4k yazan içerikler 4k açılmıyor en fazla 1080p açılıyor, nuvio da plugin kısmından ekledim linkleri hiçbir dizi film de kaynak kısmında gözükmüyor addon kısmından mı eklemek gerekiyordu acaba, ayrıca 4k içerik için hem cloudstream hem nuvio için tavsiyesi olan varmı
4k servis veren sağlayıcı sayısı epey az. Onlarda da sürekli kaynak urller değişiyor bu yüzden muhtemelen. Müsait olunca 4k içerikler için fazladan uğraşacağım.
Nuvio için ise henüz güncellemeyi yayınlamadım. Eklenti stabil hale gelince paylaşacağım.

çok güzel eline sağlık

Hocam ellerinize sağlık çok güzel bir paket olmuş. İnşallah bizden bıkıp bırakmazsınız.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Nuvio daha şık bir arayüze sahip olmasıyla muhtemelen daha cazip olan.
Fakat kodlama kısmında asıl problem TMDB ve IMDB üzerinden film/dizileri getirmesi. Kullanıcı için aşırı iyi olmasının yanında geliştiriciler için zulme dönüşüyor. Birden fazla sistemi aynı anda senkronize şekilde yürütmek gerekiyor ve çoğu zaman sistem patlıyor :)

Nuvio için henüz problemi çözebilmiiş değilim. Çözdükten sonra konu altına mesaj paylaşacağım aynı şekilde ilk sayfadaki konu içeriğinde Nuvio Kısmına "Güncellendi" şeklinde bir ek yapacağım.

İyi seyirler
Üstad bir ricam olacak, olursa tabi, olmazsa sorun yok. Cloudstreama ekledim çok sayıda eklenti şeklinde açıldı. Saydım 38 eklenti. Bunu gruplandırıp kendi içinde açılması mümkün değil mi. Kolay gelsin Allah kolaylık versin.

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri