Evet. Belki bir box ayarı vardır diye düşünüp sordum.İkisindede Aynı Logolu Olan Mı Kurulu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Evet. Belki bir box ayarı vardır diye düşünüp sordum.İkisindede Aynı Logolu Olan Mı Kurulu?
Sakıncası yoksa Şu 50 depo isminden 10 tanesinin ismini paylaşırmısınızBende açmıyor sabahtan belli 50 tane depo ismi yazıp deniyorum baglantı sorunu diyor
Önbellek temizleyebilirsin boxta. Beta sürümde dene ve temiz kurulum öneririmEvet. Belki bir box ayarı vardır diye düşünüp sordum.
Arkadaşlar bende de açılmıyordu eski sürümmüş silip yeni sürümünü yükledim bu konu başlığındaki ilk mesajdan açılıyor eklentiler. Eğer sürüm güncel değilse güncelleyin!!
Onun repolarla veya eklentilerle pek ilgisi yok genel olarak site sahipleri eklentilere karşı önlem alıyorlar geliştiriciler her ne kadar eklentiyi güncellesede site sahibi bunu fark edip hemen bir şey değiştiriyor ve eklenti çöp oluyor geliştirici işsiz gibi başında oturup bunu takip edemeyeceğine göre böyle sorunlar elbet baş gösteriyor bu yüzden tek bir eklentiye takılı kalmayın farklı eklentiler deneyin örneğin hdfilmcehenneminde bi film buldunuz bunu illa orda izlemek zorunda hissetmeyin başka eklenti başka siteyi falan deneyin.Yeni sürüme güncelledim hala hiçbirşey açılmıyor. 8-10 farklı filme tıklarsan birinde anca denk geliyor. Son 1 haftadır böyle.
Seyirtürk ücretsiz değil. Uygulama içi arama bile yapılmıyorSanırım eklenti olarak sitelerdeki değişikliklerle en iyi mücadele eden seyiryürk nasıl bir alt yapısı varsa yıllardan beri devam ediyor
Sorun cihazınızda ya da uygulamanızda. Malum iki site dahil açılmayan eklenti yok bendeYeni sürüme güncelledim hala hiçbirşey açılmıyor. 8-10 farklı filme tıklarsan birinde anca denk geliyor. Son 1 haftadır böyle.
Aynen işte her güzelin bir kusuru varSeyirtürk ücretsiz değil. Uygulama içi arama bile yapılmıyor
kekikansorunsuz çalışan repo hangisi
Başka Eklenti Kullan Ya Da Başka Siteden AçCloudstrem de bir hata alıyorum hiç kimsede bahsetmemiş belki sorun benim google tv dedir ama bahsedeyim herhangi dizi veya flim açılmadığı zaman geri gitmiyor açmak için dönüyor dönüyor(yuvarlak işaret) menü tuşuna basıyorsun ana ekrana gidiyor clousstreme tekrar basınca o hala dönüyor tv yi kapatıp açmayınca düzelmiyor. Bununla karşılaşan ve çözen varmı acaba
hepsinde aynı sorun dizi flim eklenti ismi değil açılmayınca tv kapanmadan düzelmiyorBaşka Eklenti Kullan Ya Da Başka Siteden Aç
Son sürümlerle böyle oldu, eskiden dediğiniz gibi geri tuşuyla çıkılıyordu. Ha o zaman eski sürüm yükleyeyim deyince de eklentiler düzgün çalışmıyor. İleride güncellemelerle düzelecektirCloudstrem de bir hata alıyorum hiç kimsede bahsetmemiş belki sorun benim google tv dedir ama bahsedeyim herhangi dizi veya flim açılmadığı zaman geri gitmiyor açmak için dönüyor dönüyor(yuvarlak işaret) menü tuşuna basıyorsun ana ekrana gidiyor clousstreme tekrar basınca o hala dönüyor tv yi kapatıp açmayınca düzelmiyor. Bununla karşılaşan ve çözen varmı acaba
Son sürüm kullanıyorum bende öyle bir hata olmuyor. Son sürüm ile alakası yok.Cloudstrem de bir hata alıyorum hiç kimsede bahsetmemiş belki sorun benim google tv dedir ama bahsedeyim herhangi dizi veya flim açılmadığı zaman geri gitmiyor açmak için dönüyor dönüyor(yuvarlak işaret) menü tuşuna basıyorsun ana ekrana gidiyor clousstreme tekrar basınca o hala dönüyor tv yi kapatıp açmayınca düzelmiyor. Bununla karşılaşan ve çözen varmı acaba
Flim veya diziyi açınca sorun yok geri tuşu ile çıkabiliyorsun izlemeye devam etten kaldığın yerden devam ediyor sorun açılmayınca geri tuşu çalışmıyor başka uygumalara gidip oradan başka içerikler açıyorum on onbeş dk. sonra tekrar c.strm gidiyorum halen dönüyor.Son sürüm kullanıyorum bende öyle bir hata olmuyor. Son sürüm ile alakası yok.
Konuyu kapattın bence kardeşim eline sağlık.İlla bu siteyi kullanmak isteyen bu şekilde kullansın daha sağlıklıİllaki hdfilmcehenneminden film izlemek isteyenler kendi apk sini indirebilir
Yarım yamalak ta olsa kumanda desteği var