ByAyzen
Paylaşımcı
- Konular
- 1
İçeriği hızlandırma özelliği 4.5.2'nin beta sürümünde uygulamaya dahil oldu ve 4.5.3 stabil sürümünde eklendi. Ses arttırıcı özelliği, bir çok kaynak'da ses'in az olması sebebiyle yaşanan seyir zevki sorununu büyük bir oranda çözebiliyor. Bu özellikler soundfx ile android'in içerisine gömülü geliyor ve ekolayzır ayarı yapmanızı sağlıyor. Spotify ve youtube music gibi uygulamalar'da bu özellik bulunur ve cihazınıza zarar vermemek adına sınırlı olarak gelir. Aylardır dolby audio'yu ağır ayarlarda kullanmama rağmen ses konusunda hiç bir sorun yaşamadım.Eklenti çalışmamaları zaten site içi sorunlar ile ilgili o konuda haklısınız sürekli site içi güncelleme ile engellemeye çalışıyorlar.
İçeriği hızlandırma zaten vardı diye hatırlıyorum çünkü yanlış hatırlamıyorsam kullanıyordum stabilite konusuna gelirsek cihazdan cihaza değişiklik gösteriyor olabilir ona bir şey diyemem, ses arttırma özelliği tamamen çöp bir özellik hoparlöre fazladan yük bindiriyor ki hoparlör patlatma riski var vaktinde bununla ilgili acı tecrübe yaşadım çoklu indirme seçeneği de bence gereksiz zaten çoğu kimse indirmek yerine direkt izlemeyi tercih ediyor ki cs ile içerik indirmek büyük zahmet bazen sadece video indiriyor ses dosyasını falan indirmiyor bunu da tecrübe ettim çok indirmek istersem recin kendi uygulamasından indiriyorum. Benim gözümde çoğu özellik beş para etmez rating sistemi dahil tamamen gereksiz kod şişirmesi gibi geliyor yinede zevkler ve renkler tartışılmaz görüldüğü üzere ben işin biraz teknik kısmındayım geliştirici ve kullanıcı gözüyle bakıp eleştirme yapıyorum sizlerse kullanıcı gözüyle bakıyorsunuz ona göre eleştiri yapıyorsunuz sizin hoşunuza giden benim gitmiyo yani kopukluk burada yaşanıyor.
Geçenlerde izlediğim bir yapımda ses o kadar düşüktü ki volume booster zar zor kurtarmıştı, bunun bu tarz katkıları var.
İndirme konusuna gelirsek, burada sizinde dediğiniz gibi "geliştirici" gözüyle bakıyorsunuz. İndirme özelliğini kullanan çok fazla tanıdığım kişi var ve bu kişiler aynı anda en fazla 3lü indirme yapabiliyordu ve indirme hızlarıda yavaştı. Yeni güncelleme ile bu sorun bir nebze azaltıldı ve indirmeler rahatlatıldı. İndirmeler'de kaynağa basılı tuttuğunuzda altyazı ve kaynak indirme seçenekleriyle birlikte indirirseniz sorun yaşamıyorsunuz. İndirme sistemi kullanıcılar için çok önemliydi ve geliştirildi, bir kullanıcı olarak bundan çok memnunum.
Uzun süredir eklenmesi gerekli olan özellikler oldukları için bu iki özellikler kod içerisinde bloat oluşturmuyorlar. Cloudstream geliştiricilerinin tek önemsedikleri şey bloat ve sırf bu ısrarları yüzünden tonlarca benim veya bir başka insanın önerdiği özelliğin reddedildiğine şahit oldum. Bu özellikler belki uygulamaya katkı saglayacaklardı ancak bloat olmasın diye eklenmedi. Eğer ben kullanıcı olarak bakıyorsam, bu güncellemeler uzun süredir yaptıkları tek iyi şey olabilir, kullanıcı olarak bize hiç zararı dokunmadı ve gelecektede bu tarz geliştirmeler yaptıkları müddetçe güzelce uygulamayı kullanabiliriz.
Son düzenleme: