kekikan1 sayfada yer alan kaynak adreslerinden en güncel en stabil çalışanı sizce hangisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
kekikan1 sayfada yer alan kaynak adreslerinden en güncel en stabil çalışanı sizce hangisi
Cehennem düzelene kadar alternatif eklentileri kullanabilirsiniz. Sadece birinde takılı kalmayınEkledim ancak bu hdfilmcehennem açmıyor bağlantı hatası mesajı alıyorum hangi repode adresini ekleme yapsamda olmadı. Filmleri oynatmıyor
Ben denememiştim deneyim dedimopensubtitle.com adresine üye oldum.Cs ye giriş bilgilerini girdim.
Böylece sevdiğim Star Trek Discovery dizisinde TR dublaj izlerken, Klingonca konuşulan yerleri Türkçe altyazıyla izleyebiliyorum.
Süper oldu.
Sayın feroxxcs3 android 5.1 sürümü androidbox cihazda son stabilize sürümünde sizin repo daki eklentiler hata verip yüklenmiyor.diğer repolarda böyle bir sorun yok.android 12 de ise herhangi bir sorun yok.bu durum hakkında bir bilginiz var mı?teşekkürlerBen o iki malum siteyi biraz beklemeye aldım çünkü biz düzeltince onlar yine bozuyor ve @patr0n un dediği gibi sürekli uğraşmak gerekiyor.
Çalışmayan bölümler icin cs içinde bölüm sayfasında sağ üstte dünya işaretine tıklayıp sitede çalışıyor mu diye kontrol edin çalışmıyorsa buraya yazın bu ara sitelerde sorun çok