Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Arkadaşlar bu repo ların hepsi bozuk çalışan yeni repo varmı
Repoların hepsi aynı anda nasıl bozulabilir ? Güncel 4.54 beta ve kekikan kullanıyorum her şey çalışıyor ve güncel tutuluyor. Sizin gibi bozuk diyenlerde hep kullanıcı hatası çıktı.Sorun sizde bence. Patronun da belirttiği gibi bir kaç eklentiye sürekli müdahale gerekiyor. Siz hangi repo da hangi eklentide sorun yaşıyorsunuz ?

Güncel 4.5.4, kekikan ve Latte kullanıyorum. Telefonda sorunsuz çalışırken TV Box ta çoğu eklentiyi kullanamıyorum. Acaba TV için ayrı bir ayarmı lazım? Eski sürümde problem yoktu.

Güncelledikten sonra bendede arama tarafından bulunan film ve dizileri izlemek için açtığımda uygulama kendini kapatıyor bazen arama sonuçlarının olduğu sayfada atıyor

4.5.4 sürümünü kullanıyorum eklentilerden de kekikan vs buna benzer eklentilerin hepsini deniyorum baglantı hatası diyor 2 gün önce çalışıyorlardı
kekikan reposunda Hangi eklenti örnek verip açmaya çalıştığınız içeriği yazar mısınız ?

Güncel 4.5.4, kekikan ve Latte kullanıyorum. Telefonda sorunsuz çalışırken TV Box ta çoğu eklentiyi kullanamıyorum. Acaba TV için ayrı bir ayarmı lazım? Eski sürümde problem yoktu.
kekikan reposunda Hangi eklenti örnek verip açmaya çalıştığınız içeriği yazar mısınız ?

Bende açmıyor sabahtan belli 50 tane depo ismi yazıp deniyorum baglantı sorunu diyor
Burada attığınız mesaja bizzat yine burada cevap verdim yine aynı sorunu dile getiriyosunuz az yukarı çıksanız zaten sorunun cevabını bulacaksınız.

Bende açmıyor sabahtan belli 50 tane depo ismi yazıp deniyorum baglantı sorunu diyor
O site olmadan film izleyemiyor musunuz ? Hdfc sahibi cs de kullanılmasın diye uğraşıyor. Alternatifleri kullanın. Boşuna yapılmadı diğer eklentiler. Tek bi sitede takılı kalmayın

Son düzenleme:
50 tane depo yok, 4-5 repo ve her reponun eklentileri var. Eklentilern ya da repoların hiç biri çalışmıyor gibi genel ve muğlak bir ifade yerine, şu repodaki şu eklenti çalışmıyor diye nokta atışı hata yazarsanız, biz de kendi chazımızdaki duruma bakar, sonucu paylaşırız. Dedikleri gibi, eğer tüm araçlar üstünüze geliyorsa, sizin ters şeritte olma ihtimaliniz daha yüksektir.

Geri