CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Teşekkür ederim, bende olabildiğince sizin eklentilerinizi kullanmaya çalışıyorum. Şu sıralar çok kullanmadığım için github'da issue açmadım ancak gelecekte daha fazla açacağım. Bence diğer insanlarında çokça issue açıp destek vermesi gerekli. Sizinde dediğiniz gibi eklentiyi kullanıp bir kenara atılıyor, bu yüzden herkesin github'ı kullanması lazım. Bir eklentide hata olduğu vakit olabildiğince oraya yazılmalı ki hızlıca düzeltilebilsin ve repo sahibine katkıda bulunulsun.
@kraptor aslında @ByAyzen haklı. Repolar megarepo gibi toplanırsa hep o repoları öneririz. İnsanlar üşenmesin girsin baksın. Hep üşengeçliklerinden oluyor bunlar. @neocan haklı. Her repo sahibi @Latte gibi orjinal kaynaktan izleyin diye not yazmalı. Yada en son çözüm @nikyokki ve @feroxxcs3 bir araya gelip bir geliştirme yapabilirsiniz. Karar tamamen sizde

E megarepo yapınca repolar eklenecek tamam ama şu an var olan sistemden bir fark olmayacak yine aynı sistem olacak repolar eklendikten sonra yine istenen eklenti kurulacak. Ha elle repo kısa kodu girilmiş ha mega repo tarzı tek kısa kod kullanılmış yani sistem aynı.

E megarepo yapınca repolar eklenecek tamam ama şu an var olan sistemden bir fark olmayacak yine aynı sistem olacak repolar eklendikten sonra yine istenen eklenti kurulacak. Ha elle repo kısa kodu girilmiş ha mega repo tarzı tek kısa kod kullanılmış yani sistem aynı.
Bence kendimize göre değilde diğer insanlara göre bakmalıyız, emin olun insanlar o kadar üşengeç ki bu yeni sistem'de aslında aynı şey olmasına rağmen onlara çok daha kolay gelicek :D

Bence kendimize göre değilde diğer insanlara göre bakmalıyız, emin olun insanlar o kadar üşengeç ki bu yeni sistem'de aslında aynı şey olmasına rağmen onlara çok daha kolay gelicek :D
İşte bende sırf buna inat karşı duruyorum. İnsanlar üşenecek aman konforları bozulmasın diye kimsenin sürekli çalışma yapma zorunluluğu yok herkes biraz tabiri caiz ise bir tarafını kaldırıp bir şeyler yapsın derdindeyim diğer türlü armut piş ağzıma düş oluyo artık utanmasam anydesk adresi isteyip tek tek cihazlara bağlanıp kendim kurmayı teklif edecem iş bu seviyeye geldi ama yok kimse anlamıyo. 😅
Bu adamlar bu repoları topluluk kullansın diye yapmadı hepsi en başta kendi için yapmıştı biz burada paylaşıp popüler ettik onlarda sağ olsunlar destek vererek devam ettiler hâlâ da ediyolar bu yüzden 2 tuşa basmaktan kimse korkmasın kimsenin ne bir yeri eksilir ne de yok olur diyerek sözlerimi noktalıyor ve iyi forumlar diliyorum. :)

Tek bir çatı altında toplanmış olacak repolar , repoların kısa kodu sorulması veya unutulması tarih olacak

E geliştiricilere kolay gelmeyecek, siz de onların gözünden bakın😉 Eve gelmiş, yemek yiyecek, biraz sohbet, belki film izleyecek o akşam. Bir araya gelme işi zor, niye bizim için, hobi olarak yaptığı bir faaliyet için başkasının müsatlik durumunu takip etsin de🤨 Bırakalım herkes yoğurdunu kendi tarzıyla yesin

Tek bir çatı altında toplanmış olacak repolar , repoların kısa kodu sorulması veya unutulması tarih olacak
Kullanmak isteyen insan zaten kullanır unutacak bir şey yok ki ortada githubtan repoyu bulan zaten buluyo bulamayan Google'dan burayı buluyo burda da kodlar yazıyor.

megaturk kısa kodu ile mega reponun türkçe eklentilere ait halini hazırladım reposunun barındırılmamasını isteyen geliştiriciler mesaj yoluyla yazabilir kaldırırım.
O değilde burası güzelmiş artık tavsiyelere farklı farklı siteleride vereceğiz gibi duruyor :)

1750610027065

Selamlar, Turkscanlitv eklentisinde kanal değiştirirken sık sık çöküyor ve güvenli modda başlatıyor bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum? Bunu düzeltmek için yapabileceğim bir şey var mı?

Selamlar, Turkscanlitv eklentisinde kanal değiştirirken sık sık çöküyor ve güvenli modda başlatıyor bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum? Bunu düzeltmek için yapabileceğim bir şey var mı?
Hani repodaki eklentide yaşıyorsunuz? eklentiden taraflı olacağını düşünmüyorum ancak bir test edeyim.

megaturk kısa kodu ile mega reponun türkçe eklentilere ait halini hazırladım reposunun barındırılmamasını isteyen geliştiriciler mesaj yoluyla yazabilir kaldırırım.
Eklentiyi kendide eklenti yapan birinde olması güzel .kasedeli son çikolata gibi herkes istiyor ama kimse cesaret edemiyor gibi geldi bana bu gelişme eklenti sahiplerini üzmez İnşallah.

Eklentiyi kendide eklenti yapan birinde olması güzel .kasedeli son çikolata gibi herkes istiyor ama kimse cesaret edemiyor gibi geldi bana bu gelişme eklenti sahiplerini üzmez İnşallah.
merhaba toplama depo mantığında çalışmıyor kısakod kullanıp eklemek yerine tek bir depo kurunca eklentiler orjinal geliştiricilerin kısakod içerisinde sunduğu urlye gidip oradan repoları ekliyor yani kendi içerisinde bir şey barındırmıyor ve her şey normalde kısakod üzerinden kurduğunuzda olduğu gibi geliştiricileri üzecek bir durum söz konusu değil buna rağmen istemeyen geliştiriciler olursa bana iletip sildirebilirler.

Sevgili geliştirici arkadaşlar.

Bu çalma çırpma hareketleri maalesef işimizin (open source geliştiriciyim) doğasında var. Hırsızlık bitmeyecek. Boşuna kendinizi yıpratıyorsunuz. Sizi bilen biliyor zaten. Bilmeyeni ise kendi haline bırakın.

Nedir kendinize bu kastınız? Şarlatanları dikkate almayın. Sizin seviyeniz düşer sadece, onlara hiçbir şey olmaz. Çünkü kavga etmek için seviye inmeniz lazım. Ne gereği var 3 5 çapulcu için alçalmaya?

Kararlarınıza saygı duyuyorum ama doğru bulmuyorum yine. Yaşça büyük ihtimalle benden küçüksünüz. O yüzden derim ki "bu aciz hırsızları dikkate almayın". Kolay gelsin.
Boş sayfa çıktı

cs-ramsan reposundaydı hocam.
Birincisi, o repoyu neden kullandığınızı anlayamadım zira eklenti geliştiren bir repo değil sanırsam repo sahibi kendisi için kullanıyor, diğerleriyle aynı eklentilere ve kodlara sahip.

İkincisi, aynı düşündüğüm gibi eklentiyle alakası yok. Eğer uygulamanız eski sürümdeyse güncelleyiniz, beta sürümündeyseniz belki hata ondan kaynaklıdır stabil sürüme geçmeyi deneyin.

Üçüncüsü, bu hatalar genelde çok fazla eklentinin yüklenmesi ile alakalı olur. Aşırı eklenti yüklemişsenız hepsini silmenizi tavsiye ederim.

Geri