CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Evet sizin kadar kodlara aşina olmasamda ne yaptığınızı gayet iyi biliyorum kendime bunun benzeri hatta aynısı iki değişik model yapmıştım ama eklentilerde bir hakkım olmadığı için sadece önermiştim yapılsın diye en makulü buydu @patr0n yapar diye bekledim oda çekindiği sanırım
Ben bilerek yapmıyodum 2 tuşa basmak beni yormadığı için herkesi de kendim gibi sanıyordum yoksa çekinmek gibi bir durum söz konusu değil hepsinden rızalarını isterdim aldıklarımı yapardım. :)

Cncv zaten netmirror yapıyor, içerisinde prime video ve hotstar'da var siz neyden bahsediyorsunuz?
Mega. Repoda ki neflik mirror içinde de disney mirror var ama tr altyazı desteği bundada yok

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250623_005547_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250623_005547_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    430 KB · Görüntüleme: 46
Ben bilerek yapmıyodum 2 tuşa basmak beni yormadığı için herkesi de kendim gibi sanıyordum yoksa çekinmek gibi bir durum söz konusu değil hepsinden rızalarını isterdim aldıklarımı yapardım. :)
Zaten o yüzden dedim hepsiyle arası olan kişi sensin bir başkası değil ortak beraber yaptığın eklentiler var

Cncv'nin netflixinde altyazı desteği var ancak çok sınırlı, bir çok yapımda altyazı yok. Site taraflı gibi duruyor çünkü site'de de yok.
Benim şansıma o zaman ben her açtığım içerikte hem altyazi hemde dublaj seçeneği vardı. Ama anime ve hint medyalarını hiç denemedim

Netflixmirror'da Netflix sitesinde olmayan tek bir dizi,film bile yok hepsi mevcut ve yeni gelen film, dizilerde en geç 1 gün içinde hemen düşüyor, netflixle verileri full aynı gibi

günaydın iyi haftalar herkese dünden bugüne megaturk bizim arkadaşlarımızın depoların tek seferde eklenebilir olarak eklenmiş sanırım @kraptor teşekkürler bide cncv konusu var herhalde ekstra nf filan full dil seçenekli @fsozkan çözüme ulaşamadın sanırım altyazı konusunda geliştirici ile :) yukardaki tüm mesajların özeti bu sanırım kaçırmadıysan yeni geleneler bu mesajı okusa yeterli :D

günaydın iyi haftalar herkese dünden bugüne megaturk bizim arkadaşlarımızın depoların tek seferde eklenebilir olarak eklenmiş sanırım @kraptor teşekkürler bide cncv konusu var herhalde ekstra nf filan full dil seçenekli @fsozkan çözüme ulaşamadın sanırım altyazı konusunda geliştirici ile :) yukardaki tüm mesajların özeti bu sanırım kaçırmadıysan yeni geleneler bu mesajı okusa yeterli :D
Günaydın

Sadece csx reposunun yapımcısıyla konuşabildim. Konuşmalar ektedir. Cinestream kullanın diyor özetle

Son düzenleme:
Günaydın

Sadece csx reposunun yapımcısıyla konuşabildim. Konuşmalar ektedir. Cinestream kullanın diyor özetle

Herif çelişkiye düşüyor çünkü Cinestream'da bazı film ve dizilerde doğru düzgün Tr kaynak bile olmuyor

Geri