Latte abimiz kendisi yapar gerekirse , kopyalamazne kadar yaşıycak bırakın mesajların arasında kaybolmasın da ömrü uzun olsun bizim repoya @Latte senin depona yakışır çek al aklını o eklentinin![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Latte abimiz kendisi yapar gerekirse , kopyalamazne kadar yaşıycak bırakın mesajların arasında kaybolmasın da ömrü uzun olsun bizim repoya @Latte senin depona yakışır çek al aklını o eklentinin![]()
eklenti iyi fena değilde alt yazı niye yok ya hint fakiri gibi kalmış bu hali ileLatte abimiz kendisi yapar gerekirse , kopyalamaz
Site içerisinde yok gibi duruyor, çünkü bazı içeriklerde altyazı var.eklenti iyi fena değilde alt yazı niye yok ya hint fakiri gibi kalmış bu hali ile![]()
ben bir olympoyu açtım en son gelen o nf ye onda da dil var alt yazı yokSite içerisinde yok gibi duruyor, çünkü bazı içeriklerde altyazı var.
Makoto nun torrent filmler eklentisindeki altyazı gibi bi yol ile çözülebilir.eklenti iyi fena değilde alt yazı niye yok ya hint fakiri gibi kalmış bu hali ile![]()
Bildiğim kadarıyla onun için içerik isimlerinin türkçe olması gerekiyor yoksa otomatik bir şekilde altyazı eklenemiyor. Site içerisinde dil ayarı yoktu diye hatırlıyorum.Makoto nun torrent filmler eklentisindeki altyazı gibi bi yol ile çözülebilir.
ya açar izleriz bizimkilerden sanki bizimkilerde yok bunlar ing tr zaten hepsinde var nf almanca filan izlemek isteyenler de bunu kullanırMakoto nun torrent filmler eklentisindeki altyazı gibi bi yol ile çözülebilir.
Netmirrorun görüntü kalitesi çok daha iyi, streamplayden dublajlı izleyemeyen insanlar buraya gelip izler.ya açar izleriz bizimkilerden sanki bizimkilerde yok bunlar ing tr zaten hepsinde var nf almanca filan izlemek isteyenler de bunu kullanır![]()
o konuda haklısın tr dil seçiceksen kasmadan burdan izlenir gerçi büyük tv deneyimlemek lazım kalite için kıyas için filanNetmirrorun görüntü kalitesi çok daha iyi, streamplayden dublajlı izleyemeyen insanlar buraya gelip izler.
Dizipal'de hem çözünürlük hemde bitrate düşük olduğu için olabildiğince orayı kullanmamaya çalışıyorum ancak yine işimi görüyor. Streamplay ve netmirror tarzı eklentilerin olayı burada devre giriyor, hem iyi görüntü kalitesi hemde iyi bir servis sunabiliyorlar.o konuda haklısın tr dil seçiceksen kasmadan burdan izlenir gerçi büyük tv deneyimlemek lazım kalite için kıyas için filanyani aslında genelde insanların tr de kulalndıkları tv 40 inç max 55 dir bu samsung lg için filan 65 ve üstü de bütçesel bu markalarda insanlara ekonomik gelmez o boy tv kullanalar için tabi tv büyüdükçe biraz daha iyi kalite aranabiliyor ama genel olarak ne yazarsa yazsın ortalama 1080 cloudstream sanki bir kaç torrent indir tarzı eklenti de gb a göre kalite büyük ekranda farkettiryodur diye düşünüyorum benim 40 odam da olan tv 1280 lik dizipal de gayet iyi geliyor dizi izlerken
![]()
yani aynen izletiyor ya rec şu bu yerli ve bilindikler birinden izleniyor yabancı desene dizlla fln streamplay aynen gzl orj de ben film izlemiyorum film için tabi farklı arayışlar olabiliyorDizipal'de hem çözünürlük hemde bitrate düşük olduğu için olabildiğince orayı kullanmamaya çalışıyorum ancak yine işimi görüyor. Streamplay ve netmirror tarzı eklentilerin olayı burada devre giriyor, hem iyi görüntü kalitesi hemde iyi bir servis sunabiliyorlar.
70 samsung aldıysa veya lg filan iyi iş çıkarmış no name geri kalanlardan aldıysa senin 55 filan daha iyidir benceBüyük ekran kullanan baya çok, kapıcı bile 70+ almış, evin önünden geçerken görünüyor. Su, elektrik, gaz bedava nasılsa. Arada cebine para sıkıştıran bende 55" var, fhd. Kısmetse İzmir'e taşınınca geçeceğiz 4k ya, iç Anadolu sarmadı![]()
Merhaba bir yere gitmedim ki geri döneyim sadece bu konu altında yorum yazmama kararı aldım ayrıca istek siteler ve sorunlar ile ilgili gelen yorumlar için artık forum kısmından ilgilenmiyorum bunu belirtmiştim yine de isteğinizi kıramadım ve bir çok eklentiye son eklenenler kategorisi ekledim son olarak madem bir cevap yazıyorum genel bir güncelleme detayı sunayım rapidvid kaynaklı videolarda altyazıların olmadığını farkettim ve bu sorunu düzelttim altyazılar yoksa gelip github üzerinden bildirin yoksa ben farkedip düzeltene kadar altyazılar gözükmez. Bunun haricinde 2 yeni eklenti eklendi, anizm eklentisinde videolar oynamıyormuş bu düzeltildi hdfilm sitesi ölmüş eklenti deaktive edildi.@kraptor öncelikle geri döndüğüne sevindik. Emeklerin için teşekkürler. Ustalara tavsiye verilmez ama @nikyokki @feroxxcs3 Tüm geliştiricilere tavsiyem sitelerde yenigelen film/dizi veya yeni/son bölümler kısımları varsa önce onları ekleyip sonra kategorileri ekleyebilirsiniz.
Githubı daha aktif kullanmaya başlamanız iyi oldu. Burada yazılanlar hep aktif kalmıyor ancak github üzerinden yazılanlarda daha iyi etkileşim alınabiliyor, kekikakademi genelde sorunları githuba yönlendirirdi böylece verimlilik artardı.Merhaba bir yere gitmedim ki geri döneyim sadece bu konu altında yorum yazmama kararı aldım ayrıca istek siteler ve sorunlar ile ilgili gelen yorumlar için artık forum kısmından ilgilenmiyorum bunu belirtmiştim yine de isteğinizi kıramadım ve bir çok eklentiye son eklenenler kategorisi ekledim son olarak madem bir cevap yazıyorum genel bir güncelleme detayı sunayım rapidvid kaynaklı videolarda altyazıların olmadığını farkettim ve bu sorunu düzelttim altyazılar yoksa gelip github üzerinden bildirin yoksa ben farkedip düzeltene kadar altyazılar gözükmez. Bunun haricinde 2 yeni eklenti eklendi, anizm eklentisinde videolar oynamıyormuş bu düzeltildi hdfilm sitesi ölmüş eklenti deaktive edildi.
github linkim =Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
bir sorun varsa bir yerde altyazilar yoksa bir sitede ekstra istenilen bir sey varsa gelip bildirin elimden geldigince ilgilenirim.
nasıl yaparım =Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Phisherin reposundaki streamplay eklentisini kullanabilirsiniz, içerisinde türkçe altyazı bulunuyor.Arkadaşlar bu Netflix bu ay içinde Titan Oceangate belgeselinj yayınladı ama eklentilerin hiçbirinde Türkçe altyazılı halini bulamadım bir türlü ya, Sitede altyazı var yazıyor ama hiçbir eklentide yok
"Megarepo" üzerindeki tek eklentiyi kurup, phisherin reposundaki Streamplay eklentisini kullanabilirsiniz.Filmleri altyazılı izlemek istiyorum hangi repoyu girmeliyim