CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Makoto nun torrent filmler eklentisindeki altyazı gibi bi yol ile çözülebilir.
Bildiğim kadarıyla onun için içerik isimlerinin türkçe olması gerekiyor yoksa otomatik bir şekilde altyazı eklenemiyor. Site içerisinde dil ayarı yoktu diye hatırlıyorum.

Netmirrorun görüntü kalitesi çok daha iyi, streamplayden dublajlı izleyemeyen insanlar buraya gelip izler.
o konuda haklısın tr dil seçiceksen kasmadan burdan izlenir gerçi büyük tv deneyimlemek lazım kalite için kıyas için filan :Dyani aslında genelde insanların tr de kulalndıkları tv 40 inç max 55 dir bu samsung lg için filan 65 ve üstü de bütçesel bu markalarda insanlara ekonomik gelmez o boy tv kullanalar için tabi tv büyüdükçe biraz daha iyi kalite aranabiliyor ama genel olarak ne yazarsa yazsın ortalama 1080 cloudstream sanki bir kaç torrent indir tarzı eklenti de gb a göre kalite büyük ekranda farkettiryodur diye düşünüyorum benim 40 odam da olan tv 1280 lik dizipal de gayet iyi geliyor dizi izlerken :D

o konuda haklısın tr dil seçiceksen kasmadan burdan izlenir gerçi büyük tv deneyimlemek lazım kalite için kıyas için filan :Dyani aslında genelde insanların tr de kulalndıkları tv 40 inç max 55 dir bu samsung lg için filan 65 ve üstü de bütçesel bu markalarda insanlara ekonomik gelmez o boy tv kullanalar için tabi tv büyüdükçe biraz daha iyi kalite aranabiliyor ama genel olarak ne yazarsa yazsın ortalama 1080 cloudstream sanki bir kaç torrent indir tarzı eklenti de gb a göre kalite büyük ekranda farkettiryodur diye düşünüyorum benim 40 odam da olan tv 1280 lik dizipal de gayet iyi geliyor dizi izlerken :D
Dizipal'de hem çözünürlük hemde bitrate düşük olduğu için olabildiğince orayı kullanmamaya çalışıyorum ancak yine işimi görüyor. Streamplay ve netmirror tarzı eklentilerin olayı burada devre giriyor, hem iyi görüntü kalitesi hemde iyi bir servis sunabiliyorlar.

Dizipal'de hem çözünürlük hemde bitrate düşük olduğu için olabildiğince orayı kullanmamaya çalışıyorum ancak yine işimi görüyor. Streamplay ve netmirror tarzı eklentilerin olayı burada devre giriyor, hem iyi görüntü kalitesi hemde iyi bir servis sunabiliyorlar.
yani aynen izletiyor ya rec şu bu yerli ve bilindikler birinden izleniyor yabancı desene dizlla fln streamplay aynen gzl orj de ben film izlemiyorum film için tabi farklı arayışlar olabiliyor

Büyük ekran kullanan baya çok, kapıcı bile 70+ almış, evin önünden geçerken görünüyor. Su, elektrik, gaz bedava nasılsa. Arada cebine para sıkıştıran bende 55" var, fhd. Kısmetse İzmir'e taşınınca geçeceğiz 4k ya, iç Anadolu sarmadı😐

Büyük ekran kullanan baya çok, kapıcı bile 70+ almış, evin önünden geçerken görünüyor. Su, elektrik, gaz bedava nasılsa. Arada cebine para sıkıştıran bende 55" var, fhd. Kısmetse İzmir'e taşınınca geçeceğiz 4k ya, iç Anadolu sarmadı😐
70 samsung aldıysa veya lg filan iyi iş çıkarmış no name geri kalanlardan aldıysa senin 55 filan daha iyidir bence :) 4k 8 16k bizim yayınlar 1k etmiyor zaten box da kullandıkalrımız da orj yayın değilse 1080 hadi 1 tık arıtırıyım 180.50 :) ama yurt dışı isviçre almanya filan bunlar gerçekten görüntü kaliteleri çok iyi tv de ona göre iyise tadından yenmez 😂

Arkadaşlar bu Netflix bu ay içinde Titan Oceangate belgeselinj yayınladı ama eklentilerin hiçbirinde Türkçe altyazılı halini bulamadım bir türlü ya, Sitede altyazı var yazıyor ama hiçbir eklentide yok

@kraptor öncelikle geri döndüğüne sevindik. Emeklerin için teşekkürler. Ustalara tavsiye verilmez ama @nikyokki @feroxxcs3 Tüm geliştiricilere tavsiyem sitelerde yenigelen film/dizi veya yeni/son bölümler kısımları varsa önce onları ekleyip sonra kategorileri ekleyebilirsiniz.
Merhaba bir yere gitmedim ki geri döneyim sadece bu konu altında yorum yazmama kararı aldım ayrıca istek siteler ve sorunlar ile ilgili gelen yorumlar için artık forum kısmından ilgilenmiyorum bunu belirtmiştim yine de isteğinizi kıramadım ve bir çok eklentiye son eklenenler kategorisi ekledim son olarak madem bir cevap yazıyorum genel bir güncelleme detayı sunayım rapidvid kaynaklı videolarda altyazıların olmadığını farkettim ve bu sorunu düzelttim altyazılar yoksa gelip github üzerinden bildirin yoksa ben farkedip düzeltene kadar altyazılar gözükmez. Bunun haricinde 2 yeni eklenti eklendi, anizm eklentisinde videolar oynamıyormuş bu düzeltildi hdfilm sitesi ölmüş eklenti deaktive edildi.
github linkim =
bir sorun varsa bir yerde altyazilar yoksa bir sitede ekstra istenilen bir sey varsa gelip bildirin elimden geldigince ilgilenirim.
nasıl yaparım =

Merhaba bir yere gitmedim ki geri döneyim sadece bu konu altında yorum yazmama kararı aldım ayrıca istek siteler ve sorunlar ile ilgili gelen yorumlar için artık forum kısmından ilgilenmiyorum bunu belirtmiştim yine de isteğinizi kıramadım ve bir çok eklentiye son eklenenler kategorisi ekledim son olarak madem bir cevap yazıyorum genel bir güncelleme detayı sunayım rapidvid kaynaklı videolarda altyazıların olmadığını farkettim ve bu sorunu düzelttim altyazılar yoksa gelip github üzerinden bildirin yoksa ben farkedip düzeltene kadar altyazılar gözükmez. Bunun haricinde 2 yeni eklenti eklendi, anizm eklentisinde videolar oynamıyormuş bu düzeltildi hdfilm sitesi ölmüş eklenti deaktive edildi.
github linkim =
bir sorun varsa bir yerde altyazilar yoksa bir sitede ekstra istenilen bir sey varsa gelip bildirin elimden geldigince ilgilenirim.
nasıl yaparım =
Githubı daha aktif kullanmaya başlamanız iyi oldu. Burada yazılanlar hep aktif kalmıyor ancak github üzerinden yazılanlarda daha iyi etkileşim alınabiliyor, kekikakademi genelde sorunları githuba yönlendirirdi böylece verimlilik artardı.

Arkadaşlar bu Netflix bu ay içinde Titan Oceangate belgeselinj yayınladı ama eklentilerin hiçbirinde Türkçe altyazılı halini bulamadım bir türlü ya, Sitede altyazı var yazıyor ama hiçbir eklentide yok
Phisherin reposundaki streamplay eklentisini kullanabilirsiniz, içerisinde türkçe altyazı bulunuyor.

4k tv alıp, 4k içerik peşinde dolanmak istemiyorum açıkçası. 3d'de o hatayı yaptık. Bir de salonun yapısı müsait değil. Sinemada en önde izler gibi tv izlemek pek cazip değil. Reddit te, izleyebildiğinizin bir boy büyüğünü alın, alışırsınız dense de, niye uğraşayım abi alışmakla. Özel içerik oldumu, bluray formatında izliyoruz zaten usb ile.
Bir de, 4metreden 4k-fhd farkını ayıracak göz yok bende ve ev ahalisinde😁 Streamler günü kurtarmak, dizi vs için ideal. 720p bile kurtarıyor

Geri