K
kraptor
Sırf sizler mağdur olmayın diye her şeyi silip gitmiyoruz zaten hocam eklentilere desteği kesmiyorum sadece bundan sonra forumda aktif olup insanlarin istediği eklentiler nelermis hangi eklentide problem olmuş bunlarla ilgilenmeyecegim github üzerinden issues olarak bir şeyler belirtirseniz elimden geldiğince bakarım sadece Forum üzerinde bunca muhabbete kendimizi açıklama çabasına sadece drama yapıyorsunuz egonuz mu oksanmiyor toplu depo yapanları küstürüp duruyorsunuz gibi muhabbetlerden sıkıldım ve kırıldım onca söze sizin depoyu kullanmıyordum hadi baybay yazıyorlar hocam hani bu kadar önemsizsek aktif olup bir şeyler düzelince bildirmeye ve yeni eklentilerle eklenti havuzunu genişletmeye gerek yok zaten kullanmıyorlarmış.Güzel kardeşim doğru söylüyorsun da 3_5 kendini bilmez yüzünden çok kişi mağdur oluyor. Dolayısı ile burdan zararlı çıkanlar onlar değil bizim gibi sizlere ve emeklerinize değer veren kullanıcılar oluyor. Yine de aldığınız karara saygı duyuyorum. Sonuç da bizler mağdur oluyoruz diye sizlere zorla bir şeyler de yaptıracak halimiz yok.