Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yükledim üstad şu an için bir sorun görünmüyor. ayrıca son sürüm 1.0.54 ile geldi cihaz.Hayırlı olsun. Live tv test yazılımı yeni versiyonda yine uyduda sea görüntü senkron sorunu var. Normal live tv olanını yükleyin. App store kısmından.
Kumanda hem kızıl ötesi hem bluetoth , bluetooth kumanda tanıtumınıda yapın. App storenda iptv apksı var ücretsiz ulusal tüm kanallar var.Yükledim üstad şu an için bir sorun görünmüyor. ayrıca son sürüm 1.0.54 ile geldi cihaz.
Hepsini çoktan yükledim üstad hatta içindeki adresleri çalıp televizo'ya aktardım . kumanda dreamstar novanın kumandasını eşledim çalışıyor . ama !! cihaz yanıyor üstad . üzerine hemen fan bağladım 75'den 55 dereceye zor düşürdüm .cihaz boşta 55 çok fazla , soğutma için revizyon gerekiyor yoksa yaz ayların'da üzerinde mangal yine yapılırKumanda hem kızıl ötesi hem bluetoth , bluetooth kumanda tanıtumınıda yapın. App storenda iptv apksı var ücretsiz ulusal tüm kanallar var.
Ben 40 ile yükte max 60 arasına çekerim ısıyı. onun haricinde cihazı beğendim. H618 zaten benim fazlasıyla aşina olduğum bir işlemci . cihaz'da Android 12 bu aradaAynen işlemcisinin dezavantajı çok ısınan işlemci . Fakat tunerli 4 gb ram li box olarak ideal.
Aynen fake 14 denilmiş ayıp etmişler. Android 12 oturaklı versiyon yüklü. Hiremco matrix 4 k ya göre yarı fiyatına olduğu için tercih etmiştim. Ben uydusuz box sevmem herşey tek noktadan elimin altında olmalı. Aliexpreate çok güzel cihazlar var fakat 30 euro ya limite takılıyor. Artık bunlar yeter. Bir sene sonra 3,5 ghz 6 gb ram li modeller gelince cihazları yenikeriz.Ben 40 ile yükte max 60 arasına çekerim ısıyı. onun haricinde cihazı beğendim. H618 zaten benim fazlasıyla aşina olduğum bir işlemci . cihaz'da Android 12 bu arada
Hiremco matrix 4k max yeni model çıkmış işlemci aynı sadece uydu tuner yenilenmiş. Bu cihazın yazılımını bu cihaza yükleyebilsek harika olur. Android 12 yazıılımı.@neos11 Cihazın içindeki stok soğutucuyu söktüm yerine daha büyük bir pasif soğutucu taktım. Şu an boşta 40-45 arası stabil , yükte 60 'ı geçmedi , cihazı en çok zorlayan kısım uydu kısmı .sana yazdığım ufak tefek sorunlar düzeltilirse , kullanımı zevkli bir cihaz haline gelecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 7732
Varmı yazılım linki ? ben yükler denerim.Hiremco matrix 4k max yeni model çıkmış işlemci aynı sadece uydu tuner yenilenmiş. Bu cihazın yazılımını bu cihaza yükleyebilsek harika olur. Android 12 yazıılımı.
Max olanı koymamışlar hiremco destekte düz matrix 4k yazılım varVarmı yazılım linki ? ben yükler denerim.
Aynen üstad baktım şimdi . zaten yazılımı koysalar bile tuner farklı ise sorun yaşayabiliriz.Max olanı koymamışlar hiremco destekte düz matrix 4k yazılım var
Cccam vs biskey oscam bir kaç başlık daha var cihazda ayrı bir app koymuşlar yükledim geniş kapsamlı güzel.Peki oscam ccam çoklu uslu ayari varmı uydu kisminda
Hocam şu kanal logolarını nasıl getireceğiz bi fikri olan var mı?Cccam vs biskey oscam bir kaç başlık daha var cihazda ayrı bir app koymuşlar yükledim geniş kapsamlı güzel.