TheCeRRaNo
Paylaşımcı
- Konular
- 8
Arkadaşlar merhaba, cihazın içerisinde free ip tv varmı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Popcorntv free iptv dir, spor yayınları içermez. Apk markette de bir çok ilgili uygulama vardır.Arkadaşlar merhaba, cihazın içerisinde free ip tv varmı?
Teşekkürler.Popcorntv free iptv dir, spor yayınları içermez.
Uydu Tunerli olursa iyi olur kardeşim.Benden size tavsiye bu cihazdan uzak durun android cihaz alacaksanız dramstar novadan Şaşmayın.
Her ikisinde de tüner var zaten.Uydu Tunerli olursa iyi olur kardeşim.
Evet fikrinize katılıyorumNova da harici tuner var, tat vermez. + Tuner extra ücrete tabidir.
Tadını alacağımız ne olur? Cihaz olarak yaniNova da harici tuner var, tat vermez. + Tuner extra ücrete tabidir.
Kumandayı yeniden tanıtmayı denedinizmi. Ayarlar aksesuarlar kumanda sil unut vb. adımları yapmayı deneyin.kumandamın bazı tuşlarının basmamasının nedeni acaba yeni güncellemeyle mi ilgili enteresan ışık elektronik arıyorum onlar yetkili servise yönlendiriyor yetkili servisi arıyorum o da başka bir kumandacıya yönlendiriyor yahu kumandasını nerden bulabilirim bunun çözüm yok
Hepsini yaptım olmadı maalesef , peki bu kumandanın muadili diyebileceğiniz bir kaç seçenek önerebilir misiniz?Kumandayı yeniden tanıtmayı denedinizmi. Ayarlar aksesuarlar kumanda sil unut vb. adımları yapmayı deneyin.
Olmazsa farklı akıllı kumandalarıda tanıtarak kullanabilirsiniz.
size önerim daha yeni çıkan güncel yenilenmiş Hiremco Smile Pro Max 4K 64GB Android 12 Uydu Alıcısı olur. Kumandası yeni kaliteli yazılım uydu içeriği oscam vs daha gelişmiş. Matrix olan sadece hafıza farklı 128 gb bence gereksiz. Fobemin gerçekte android sürümü 12 söylediği gibi 14 değil.bu cihazdan almayı düşünüyorum dahili tuner olması sebebiyle dreamstar homatics ya da wzone'dan daha seri olur diye düşünüyorum aktif kullanan arkadaşlaradan özellikle tv uygulaması için yorumlarını merak ediyorum