Fobem Vision S Hibrit Ses Komutlu Uydu Alıcılı Android 12 TV Box 4GB Ram 32GB Hafıza 1.5Ghz (Tunerli)

Arkadaşlar merhaba, cihazın içerisinde free ip tv varmı?

Benden size tavsiye bu cihazdan uzak durun android cihaz alacaksanız dramstar novadan Şaşmayın.

Hiremco matrix pro max elime geçti deneyimledim. Kumanda güzel fakat geri tuşu sağ değilde sola konmalıydı. Ergonomik değil. Tv uygulaması hoşuma gitmedi düzenleme vs yavaş fiyatı yüksek fobemle aynı fobemin fiyatınıda bazı yerler çok yükseltti şu an 2700 en düşük fiyatı. Sakın 4 binlik yerlerden almayın.

kumandamın bazı tuşlarının basmamasının nedeni acaba yeni güncellemeyle mi ilgili enteresan ışık elektronik arıyorum onlar yetkili servise yönlendiriyor yetkili servisi arıyorum o da başka bir kumandacıya yönlendiriyor yahu kumandasını nerden bulabilirim bunun çözüm yok

kumandamın bazı tuşlarının basmamasının nedeni acaba yeni güncellemeyle mi ilgili enteresan ışık elektronik arıyorum onlar yetkili servise yönlendiriyor yetkili servisi arıyorum o da başka bir kumandacıya yönlendiriyor yahu kumandasını nerden bulabilirim bunun çözüm yok
Kumandayı yeniden tanıtmayı denedinizmi. Ayarlar aksesuarlar kumanda sil unut vb. adımları yapmayı deneyin.

Olmazsa farklı akıllı kumandalarıda tanıtarak kullanabilirsiniz.

Kumandayı yeniden tanıtmayı denedinizmi. Ayarlar aksesuarlar kumanda sil unut vb. adımları yapmayı deneyin.

Olmazsa farklı akıllı kumandalarıda tanıtarak kullanabilirsiniz.
Hepsini yaptım olmadı maalesef , peki bu kumandanın muadili diyebileceğiniz bir kaç seçenek önerebilir misiniz?

Ürün garantili servis kaydı açtırın. Cihazda donanımsal sorun var o zaman. Cihazın alıcısı arızalı olabilir. Cihazı komple servise gönderin derim. Farklı kumanda da sorun yaşanabilir . Birde cihazı komple sıfırlamayı denermisiniz.

Uygun fiyatlı kullanışlı kendi alıcısı olan kumanda önerirsem; Wech Air Mouse Akıllı Android Kumanda 2.4ghz Wireless

Son düzenleme:
bu cihazdan almayı düşünüyorum dahili tuner olması sebebiyle dreamstar homatics ya da wzone'dan daha seri olur diye düşünüyorum aktif kullanan arkadaşlaradan özellikle tv uygulaması için yorumlarını merak ediyorum

bu cihazdan almayı düşünüyorum dahili tuner olması sebebiyle dreamstar homatics ya da wzone'dan daha seri olur diye düşünüyorum aktif kullanan arkadaşlaradan özellikle tv uygulaması için yorumlarını merak ediyorum
size önerim daha yeni çıkan güncel yenilenmiş Hiremco Smile Pro Max 4K 64GB Android 12 Uydu Alıcısı olur. Kumandası yeni kaliteli yazılım uydu içeriği oscam vs daha gelişmiş. Matrix olan sadece hafıza farklı 128 gb bence gereksiz. Fobemin gerçekte android sürümü 12 söylediği gibi 14 değil.

Fobem de gayet stabil uydusu vs iyi fiyat en düşük .

Son düzenleme:
fabem vision s arayanlar varsa 1800liraya satıyorum fobemin diğer modelleride var.ilan sitelerinde ilanlarımı bulabilirsiniz.uygulamalar yüklü şekilde verilecektir

Geri