Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Valla ben kullanmıyorum fobem vision s on numara beş yıldız cihaz çok hoş hızlı donma kasma vs yok alacak olanlara önerimdir.Cop o cihaz gerri verr o fiyata ne cihazlar var andoid ve uydu ikisi bir aradw hibrit cihazlarin uydu kismi pes parda etmez olur
Yarın çarşıya gidiyorum @neos11 sana güveniyorum.Sistem update 1.0.50 ve Live tv 2.03 güncellemesiyle sorun kalmadı donma kasma yok uydu yayınında ses görüntü senkron donma atma yok. App uygulamaları mağazası güncellendi. Mağaza apk sı çok geniş.
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz gayet hızlı ve fiyatı çok uygun cihaz 4gb ram . Bilginize
Şuanda en makul fiyat 1800tl ben 10gun önce 1482tlye aldım uydutoptan diye bı siteden linki buradan paylaştım 24saat içinde firmanın elimdeki cihazlar bitmiş ama cihaz 10 numara 5 yıldız ben zaten uydu tarafıyla pek fazla ilgilenmiyorumFiyat 1800 görünüyor doğrumu ?
Uydu tarafını çıkarttığımızda en az 20 tane müadili var , bu şekilde bile fiyat olarak hepsinden kesinlikle uygun.Şuanda en makul fiyat 1800tl ben 10gun önce 1482tlye aldım uydutoptan diye bı siteden linki buradan paylaştım 24saat içinde firmanın elimdeki cihazlar bitmiş ama cihaz 10 numara 5 yıldız ben zaten uydu tarafıyla pek fazla ilgilenmiyorum
Bakalım ,çarşı da uygun fiyat da bulup alırsam , nacizane görüşlerimi paylaşırımSORUNLARI firmayı telefon ile arayarak uzun uzun yazdırarak bildirmiştim. Şu an yazılım üzerinde çalışıyorlar bu iyi güncellemeler veriliyor. Güzel yanı uygulama mapazasında ücrestaiz iptv vs var keşfetmek gerekiyor. Süper uygulamalar sağdan soldan araştırmaya gerek yok işe yarar uygulamalar toplanmış büyük kolaylık.
İlk alan ve kullananlardanım. Memnun yeni oldum. Şu an güncellemelerle cihaz düzeldi uydu bölümü takılma donma yapıyordu düzeldi. Şu an gayet stabil . Kanal logo yükleme ayarı yok , farklı bir şekilde yükleniyormu bilmiyorum. Müsait olduğumda benimde aklımda olan bir konu araştıracağım.Selamünaleyküm arkadaşlar.
Fobem vision s hala kullanıyormusunuz memnunmusunuz.
Bide bu kanal logolarını nasıl yükleyeceğiz bilgisi olan yada yapabilen var mı?
Peki oscam ccam çoklu uslu ayari varmı uydu kismindaİlk alan ve kullananlardanım. Memnun yeni oldum. Şu an güncellemelerle cihaz düzeldi uydu bölümü takılma donma yapıyordu düzeldi. Şu an gayet stabil . Kanal logo yükleme ayarı yok , farklı bir şekilde yükleniyormu bilmiyorum. Müsait olduğumda benimde aklımda olan bir konu araştıracağım.
Gördüğüm kadarıyla yok. Artık pek kullanılmıyor android iptv uygulamaları tercih ediliyor.Peki oscam ccam çoklu uslu ayari varmı uydu kisminda
Tsk edrim ben uydu kısmı ile ilgileniyorum ondan sordum beni kesmez o zaman enigma2 vardi satttim çok cihaz geçti elimden doğru seviyorum uydu cihazlariGördüğüm kadarıyla yok. Artık pek kullanılmıyor android iptv uygulamaları tercih ediliyor.
Sizde eski uyduculardansınız gibi next machinalar. 2000 ler gibi değil artık. Fakat hiremco matrix pro tavsiye ederim uydusu yazılım daha profesyonel onda istedikleriniz var.