Fobem Vision S Hibrit Ses Komutlu Uydu Alıcılı Android 14 TV Box 4GB Ram 32GB Hafıza 1.5Ghz (Tunerli)

Hayırlı olsun. Live tv test yazılımı yeni versiyonda yine uyduda sea görüntü senkron sorunu var. Normal live tv olanını yükleyin. App store kısmından.
Yükledim üstad şu an için bir sorun görünmüyor. ayrıca son sürüm 1.0.54 ile geldi cihaz.

Yükledim üstad şu an için bir sorun görünmüyor. ayrıca son sürüm 1.0.54 ile geldi cihaz.
Kumanda hem kızıl ötesi hem bluetoth , bluetooth kumanda tanıtumınıda yapın. App storenda iptv apksı var ücretsiz ulusal tüm kanallar var.

Kumanda hem kızıl ötesi hem bluetoth , bluetooth kumanda tanıtumınıda yapın. App storenda iptv apksı var ücretsiz ulusal tüm kanallar var.
Hepsini çoktan yükledim üstad hatta içindeki adresleri çalıp televizo'ya aktardım . kumanda dreamstar novanın kumandasını eşledim çalışıyor . ama !! cihaz yanıyor üstad . üzerine hemen fan bağladım 75'den 55 dereceye zor düşürdüm .cihaz boşta 55 çok fazla , soğutma için revizyon gerekiyor yoksa yaz ayların'da üzerinde mangal yine yapılır :)

Aynen işlemcisinin dezavantajı çok ısınan işlemci . Fakat tunerli 4 gb ram li box olarak ideal.

Aynen işlemcisinin dezavantajı çok ısınan işlemci . Fakat tunerli 4 gb ram li box olarak ideal.
Ben 40 ile yükte max 60 arasına çekerim ısıyı. onun haricinde cihazı beğendim. H618 zaten benim fazlasıyla aşina olduğum bir işlemci . cihaz'da Android 12 bu arada

Ben 40 ile yükte max 60 arasına çekerim ısıyı. onun haricinde cihazı beğendim. H618 zaten benim fazlasıyla aşina olduğum bir işlemci . cihaz'da Android 12 bu arada
Aynen fake 14 denilmiş ayıp etmişler. Android 12 oturaklı versiyon yüklü. Hiremco matrix 4 k ya göre yarı fiyatına olduğu için tercih etmiştim. Ben uydusuz box sevmem herşey tek noktadan elimin altında olmalı. Aliexpreate çok güzel cihazlar var fakat 30 euro ya limite takılıyor. Artık bunlar yeter. Bir sene sonra 3,5 ghz 6 gb ram li modeller gelince cihazları yenikeriz.

@neos11 Cihazın içindeki stok soğutucuyu söktüm yerine daha büyük bir pasif soğutucu taktım. Şu an boşta 40-45 arası stabil , yükte 60 'ı geçmedi , cihazı en çok zorlayan kısım uydu kısmı .sana yazdığım ufak tefek sorunlar düzeltilirse , kullanımı zevkli bir cihaz haline gelecektir.

Screenshot 20250514 172225

@neos11 Cihazın içindeki stok soğutucuyu söktüm yerine daha büyük bir pasif soğutucu taktım. Şu an boşta 40-45 arası stabil , yükte 60 'ı geçmedi , cihazı en çok zorlayan kısım uydu kısmı .sana yazdığım ufak tefek sorunlar düzeltilirse , kullanımı zevkli bir cihaz haline gelecektir.

Ekli dosyayı görüntüle 7732
Hiremco matrix 4k max yeni model çıkmış işlemci aynı sadece uydu tuner yenilenmiş. Bu cihazın yazılımını bu cihaza yükleyebilsek harika olur. Android 12 yazıılımı.

Hiremco matrix 4k max yeni model çıkmış işlemci aynı sadece uydu tuner yenilenmiş. Bu cihazın yazılımını bu cihaza yükleyebilsek harika olur. Android 12 yazıılımı.
Varmı yazılım linki ? ben yükler denerim.

Kendi sitesinde destek yazılım kısmında oluyır bakmadım bak istersen. Ota olarak veriyorlar image olarak yazılım yüklemek kılayda ota zor . Aslında yazılımcılar var forumda apk ile uğraşanlar otaları image yapsalar bu yazılım yükleme konularına girseler iyi olur

Konuyu görüntüleyenler

Geri