Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir önerim var. Yenilediğiniz zaman ilk mesajı düzenleyip oraya ekleyin bence. Güncellendiğiniz zamanlar normal mesaj atıp Bağlantı Adresi Güncellenmiştir gibi yazıp konunun ilk mesajını okumamızı isteyebilirsiniz. Böylece konunuzu ilk defa görenler ilk mesajı da okuyup konuyu açma amacınızı ve nasıl yaptığınızı da anlamış olur. Biliyorsunuz ki yeni mesajlara tıklandığında hep son eklenenlere gider kişi ve böylece sondan başladığı için konuyu tamamen okumadan cevabı olan soruları sorma gereği duyar. Hele ki forumda veya forum kullanmakta yeniyse.

Yeniledikten sonra bağlantı adresi üzerine yenilediğiniz tarihi yazarsanız da iyi olabilir böylece ne kadar güncel olduğu daha iyi anlaşılır.
Aşağıdaki gibi mesela;

IPTV Sevenler Güncel Bağlantı Adresi​

(21 Aralık 2024)
Listeyi görmek için TIKLAYIN
evet

Merhaba vpn ile de denememe rağmen show, tv8, çalışmıyor
TV8 açılıyor, Show TV açılmıyordu onu değiştirdim.
@Memetcandal kendi adresindekini düzeltene kadar aşağıdaki bağlantıdan bağlanın. Aynı liste fakat sizin mesajınızdan sonra Show TV düzeltildi.

Kod:
https://tinyurl.com/iptvsevenler

TV8 açılıyor, Show TV açılmıyordu onu değiştirdim.
@Memetcandal kendi adresindekini düzeltene kadar aşağıdaki bağlantıdan bağlanın. Aynı liste fakat sizin mesajınızdan sonra Show TV düzeltildi.

Kod:
https://tinyurl.com/iptvsevenler
Teşekkürler show düzeldi fakat tv8 de donma var, emeğinize sağlık

Teşekkürler show düzeldi fakat tv8 de donma var, emeğinize sağlık
Tamam onu da donmadan açılan başka bir adres ile değiştirdim. Şu anda ikisinde de sorun olmaması lazım.

Listeyi güncelle demeniz yeterli olur.

Tamam onu da donmadan açılan başka bir adres ile değiştirdim. Şu anda ikisinde de sorun olmaması lazım.

Listeyi güncelle demeniz yeterli olur.
Nesiniz siz son sorun bükücü mü ? Yapıyosun bu sporu abim benim 👑😅💪

Nesiniz siz son sorun bükücü mü ? Yapıyosun bu sporu abim benim 👑😅💪
@Memetcandal 'ın imitasyonu olarak o yokken listeyi kullanılabilir tutayım dedim kardeşim 😅

Bugün okudum, hevesini kıranlar olmuş. Hak etmediği bir muamele görmesini istemem. Gördüğüm kadarıyla elinden geleni yapıyor bilgisi az da olsa bu konularda.

Ben en başından beri destekliyorum kendisini. Hiçbir iddaası olmadan katkı vermeye çalışan birine karşı daha nazik olmak lazım. Senin de katkılarını dile getirmiş. Helal olsun sana da diğer yardımcı olan arkadaşlara da 🤟

@Memetcandal 'ın imitasyonu olarak o yokken listeyi kullanılabilir tutayım dedim kardeşim 😅

Bugün okudum, hevesini kıranlar olmuş. Hak etmediği bir muamele görmesini istemem. Gördüğüm kadarıyla elinden geleni yapıyor bilgisi az da olsa bu konularda.

Ben en başından beri destekliyorum kendisini. Hiçbir iddaası olmadan katkı vermeye çalışan birine karşı daha nazik olmak lazım. Senin de katkılarını dile getirmiş. Helal olsun sana da diğer yardımcı olan arkadaşlara da 🤟
Bu konuda en çok anlayan kişilerden birisi benim malûm sebeplerden ötürü kendisini gayet iyi anlıyorum ama yapacak bir şey yok karşılık beklemeden elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz destek olmak varken köstek olmaya gerek yok herkes işin bir ucundan tutsa aslında ortaya çok güzel bir şey çıkacak ama kimse farkında değil.

Bende elimden geldiğince yardımcı olmaya ve katkıda bulunmaya çalışıyorum linkler kendisine ait olmasada sağdan soldan toplayıp hazır bir liste sunuyo ve daimi bir şekilde güncellemeye çalışıyor. Bu öyle kolay bir iş değil bizim spor muhabbeti gibi işte abi sen anladın onu 😅😅

Valla benden hızlısın Abi en yakın zamanda bende düzelteceğim kanalları şuan Valo dayım 😅

Bu konuda en çok anlayan kişilerden birisi benim malûm sebeplerden ötürü kendisini gayet iyi anlıyorum ama yapacak bir şey yok karşılık beklemeden elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz destek olmak varken köstek olmaya gerek yok herkes işin bir ucundan tutsa aslında ortaya çok güzel bir şey çıkacak ama kimse farkında değil.

Bende elimden geldiğince yardımcı olmaya ve katkıda bulunmaya çalışıyorum linkler kendisine ait olmasada sağdan soldan toplayıp hazır bir liste sunuyo ve daimi bir şekilde güncellemeye çalışıyor. Bu öyle kolay bir iş değil bizim spor muhabbeti gibi işte abi sen anladın onu 😅😅
Doğru söylüyorsun kardeşim. Senin açtığın konularda ya da olmadığın konularda bile direkt ya da gizliden adının geçtiği durumları görmüyor değilim. "Elinden geleni yapıyor, faydası bana olmasa da birilerine oluyordur illa ki." deyip birçok kişinin yaptığı gibi "Denedim ama çalıştıramadım yine de teşekkürler." mesajlarını okuyunca nedensiz mutlu oluyorum sizler adına.

Bizim spor muhabbeti konusunda da haklısın tabi 😅 Kendine saklamayıp paylaşırsan sen bile kendi bulduğunu kullanamayabiliyorsun yine de paylaşmaktan vazgeçmiyorsun 😂

Valla benden hızlısın Abi en yakın zamanda bende düzelteceğim kanalları şuan Valo dayım 😅

İyi eğlenceler sen keyfine bak biz toparlamaya çalışırız yapabiliyorsak 😂

dogrudur ama zaman aliyor biraz iste az cok da bilgim var idi zaten ama zaman acisindan Program ile yapmak daha rahat oluyor
En son güncellenen 270 kusur kanalli listenin mor kanal kismı(spor,bein,tabii vs) telefonumda açıyor box da tv de açılmıyor.
Telefona VPN yükledim.
Box linux yükleyemiyorum. Bu kanalların VPN siz acilabilme durmu olabilirmi

En son güncellenen 270 kusur kanalli listenin mor kanal kismı(spor,bein,tabii vs) telefonumda açıyor box da tv de açılmıyor.
Telefona VPN yükledim.
Bulduğum an eklerim VPN kısmına maalesef çok birşey yapamıyorum kendim yurt dışında kalıyorum ve bende hepsi açıyor tr VPN ile de açıyor yani neyin VPN le neyin VPN siz çalıştığını sizin geri dönusleriniz sayesinde anlıyorum

Telefona VPN yükledim.
box linux ne demek bir program mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri