Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aman isteğinizi kaybetmeyin, varsın geç olsun ama listeniz uzun ömürlü olsun.
Teşekkürler
Bakalım gelecek neyi gösterecek.

Bazı insanlar maalesef isteğimi sömürüyor, elimden geldiğince iyi alternatifli çalışan liste yapıyorum ve bir çok kez de söylüyorum, ben bu konularda profesyonel değilim diye ama insanlar hemen yargılıyor. Birşey bozulunca saniyesinde düzeltmemi bekliyor ama düşünmüyor bu kişi ben yazmadan düzeltmesi uzun sürer diye, düzeltiyorum bu sefer Türkiye den ulaşılamıyor ona da yargılıyorlar. Alternatifi var diyorum onu deneyin diyorum cevap yok...

Hatta defalarca yazdım ve ilk mesaja da ekledim çalışmayan kanallar VPN ile çalışıyor diye, yine de çalışmıyor sa yazın diye ama yok benden bekleniyor, sonra onca kanalı teker teker kontrol etmek saatlerimi alıyor.

Buda bi zaman sonra motivasyon kaybı olarak geri dönüyor...

Son düzenleme:

Bazı insanlar maalesef isteğimi sömürüyor, elimden geldiğince iyi alternatifli çalışan liste yapıyorum ve bir çok kez de söylüyorum, ben bu konularda profesyonel değilim diye ama insanlar hemen yargılıyor. Birşey bozulunca saniyesinde düzeltmemi bekliyor ama düşünmüyor bu kişi ben yazmadan düzeltmesi uzun sürer diye, düzeltiyorum bu sefer Türkiye den ulaşılamıyor ona da yargılıyorlar. Alternatifi var diyorum onu deneyin diyorum cevap yok...

Hatta defalarca yazdım ve ilk mesaja da ekledim çalışmayan kanallar VPN ile çalışıyor diye, yine de çalışmıyor sa yazın diye ama yok benden bekleniyor, sonra onca kanalı teker teker kontrol etmek saatlerimi alıyor.

Kendi listemi kontrol etmek sorun olmuyor açıkçası severek yapıyorum aslında beni rahatsız eden kısmı benden saniyesinde düzeltmem bekleniyor o yoruyor

Para alıyor olsam haklı olur o kişiler ama almıyorum tamamen bedava yapıyorum ve elimden geldiğince iyi yapmaya çalışıyorum ama yok anlamıyor bazı kişiler çok bencilce davranıyorlar

@Latte ve @patr0n a çok teşekkür ediyorum tekrardan bana ellerinden geldiğince yardım ediyorlar onların sayesinde de kaybettigim motivasyonu Geri kazanıyorum ve diğer destekleyen kişilere de çok teşekkür ediyorum

selamun aleykum sn hocam bizim yayınlarımızada yer verirseniz cok mutlu oluruz yayınlarımız 7/24 saat full hd kalitesinde dir saygılar

Slow Karadeniz TV m3u8 karadeniz müzik kanalı

Rize Türk TV m3u8 rize sinema kanalı

Kanal 53 m3u8 karadeniz tanıtım kanalı
Sizin kanalları listeye ekledim ulusal sinema ve müzik kategorilerine bilginize

@Memetcandal güzel insan siz bildiğiniz gibi devam edin. O onu demiş bu bunu demişe bakarsanız çok çabuk yorulursunuz. Elinize emeğinize sağlık. Çok teşekkürler...

@Akyol veya @Sinetech baştaki anketi kaldırma şansınız var mı? Ben maalesef kaldıramıyorum silme butonu çıkmıyor bende
Anketi düzenle butonu mevcut. Burdan anketi silebilir, anket seçeneklerini değiştirebilirsiniz. Daha önce de bunu size bildirdim. İyi forumlar

Varsın geç güncellensin ,vpnli ,vpnsiz alternatifler olsun . Zamanla çoğunluk listeyi kullanma şekline alışır, emeklerinizi takdir eder. 👌

akşam maç var ya onun için mp3 varmı

m3 gırınce sadece bir sürü kanallar var ama maç yayını bulamadım nedıye geçıyor

beinsport kanalları maç anındamı aktıf oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri