Memetcandal
Paylaşımcı
- Konular
- 17
Disney Channel url si olan varmi ? Kardeslerim cok severek izliyor o kanali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
disney hala yayın yapıyor mu tr de kapandı diye biliyorumDisney Channel url si olan varmi ? Kardeslerim cok severek izliyor o kanali
ilk sayfada ilk mesajda linkleri gösteriyor, kısaltılmış olanları kullanabilirsiniz tvboxda yazması daha kolay oluyor kısa linkleribeyler lınk nerede nerden ındırcem
evet ama bazi m3u larda birileri kendi yayinini yapiyo disney adinda ama orijinal deigil tabidisney hala yayın yapıyor mu tr de kapandı diye biliyorum
Show TV duzeltildiMerhaba vpn ile de denememe rağmen show, tv8, çalışmıyor
hll abi tekrardan xD listeyi kendim de tekrardan guncelledim bilgineTV8 açılıyor, Show TV açılmıyordu onu değiştirdim.
@Memetcandal kendi adresindekini düzeltene kadar aşağıdaki bağlantıdan bağlanın. Aynı liste fakat sizin mesajınızdan sonra Show TV düzeltildi.
Kod:https://tinyurl.com/iptvsevenler
Mor lar daha alternatifli hale getirdim tekrar deneyebilirsin abiEn son güncellenen 270 kusur kanalli listenin mor kanal kismı(spor,bein,tabii vs) telefonumda açıyor box da tv de açılmıyor.
Telefona VPN yükledim.
Box linux yükleyemiyorum. Bu kanalların VPN siz acilabilme durmu olabilirmi
Alternatif adres de güncellendiShow TV duzeltildi
-TV 8 Almanya dan calisiyor ona alternatif eklendi
hll abi tekrardan xD listeyi kendim de tekrardan guncelledim bilgine
Mor lar daha alternatifli hale getirdim tekrar deneyebilirsin abi
Liste Guncellendi
- Bozuk Kanallar duzeltildi
- VPN ile calisan Kanallara alternatif eklendi
- Mor lar daha alternatifli hale getirildi
- Yesil Kanallar silindi
- Yeni Filmler eklendi (Jumanji serisi, Srek Serisi ve Predator)
7-8 çalışmıyor diyerleri çalışıyor VPN ile deneyinizMor‘ların büyük kısmı çalışmıyor.
Mesela mor 1 seçenek 2-8 hepsi çalışmıyor
Uygulamaların oynatıcı desteği farklı olabilir. Ekli kütüphaneleri farklı olabilir video oynatıcı anlamında ya da her video türü için farklı bir izletme yolu izlenmiştir ve tanımlayamadığını açamıyordur.Farklı bir uygulama ile çalışıyor, bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Çalışıyor efendim VPN ile deneyiniz olmadı başka Player kullanınspor kanalları çalışmıyor güncelleme gerekir
Bu bilgiyi biliyordum Abi ama aklıma gelmiyor hiçUygulamaların oynatıcı desteği farklı olabilir. Ekli kütüphaneleri farklı olabilir video oynatıcı anlamında ya da her video türü için farklı bir izletme yolu izlenmiştir ve tanımlayamadığını açamıyordur.
Web sitesi içeriğini direkt aktarmadıkları için uygulama geliştiricileri uygulamayı yaparken birden fazla medya kütüphanesini kullanabiliyor ya da hepsini açar diye örneğin ExoPlayer/media3 kütüphanesiyle yetiniyordur gibi gibi.
Yine de deneyerek farklı uygulamada açılabildiğini söylemeniz bile @Memetcandal için iyi bir bilgi. En azından sorunun sadece linklerde değil oynatıcıda da olduğunu öğrenmiş oldu.
Ben Televizo kullanıyorum onda deneyiniz Almanya yi seçiniz ülke olarak VPN de büyük ihtimalle o zaman açılacaktır sizde devpn denesemde açılmıyor hangı ıptv kulanmam gerek
Bir dakika rica edeceğim Kendi kullandığım birkaç program var sizlere obkarda deneyip yazayım isimlerinibende televizo çıkmıyor ben smarters max ıptv kulanıyorum