Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Disney Channel url si olan varmi ? Kardeslerim cok severek izliyor o kanali

yesil kanallar da lazim bu yesiller hemen bozuluyor maalesef

Merhaba vpn ile de denememe rağmen show, tv8, çalışmıyor
Show TV duzeltildi
-TV 8 Almanya dan calisiyor ona alternatif eklendi

TV8 açılıyor, Show TV açılmıyordu onu değiştirdim.
@Memetcandal kendi adresindekini düzeltene kadar aşağıdaki bağlantıdan bağlanın. Aynı liste fakat sizin mesajınızdan sonra Show TV düzeltildi.

Kod:
https://tinyurl.com/iptvsevenler
hll abi tekrardan xD listeyi kendim de tekrardan guncelledim bilgine :)

En son güncellenen 270 kusur kanalli listenin mor kanal kismı(spor,bein,tabii vs) telefonumda açıyor box da tv de açılmıyor.
Telefona VPN yükledim.
Box linux yükleyemiyorum. Bu kanalların VPN siz acilabilme durmu olabilirmi
Mor lar daha alternatifli hale getirdim tekrar deneyebilirsin abi

Liste Guncellendi

- Bozuk Kanallar duzeltildi
- VPN ile calisan Kanallara alternatif eklendi
- Mor lar daha alternatifli hale getirildi
- Yesil Kanallar silindi
- Yeni Filmler eklendi (Jumanji serisi, Srek Serisi ve Predator)

Show TV duzeltildi
-TV 8 Almanya dan calisiyor ona alternatif eklendi

hll abi tekrardan xD listeyi kendim de tekrardan guncelledim bilgine :)

Mor lar daha alternatifli hale getirdim tekrar deneyebilirsin abi

Liste Guncellendi

- Bozuk Kanallar duzeltildi
- VPN ile calisan Kanallara alternatif eklendi
- Mor lar daha alternatifli hale getirildi
- Yesil Kanallar silindi
- Yeni Filmler eklendi (Jumanji serisi, Srek Serisi ve Predator)
Alternatif adres de güncellendi 🤟

spor kanalları çalışmıyor güncelleme gerekir

Farklı bir uygulama ile çalışıyor, bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Uygulamaların oynatıcı desteği farklı olabilir. Ekli kütüphaneleri farklı olabilir video oynatıcı anlamında ya da her video türü için farklı bir izletme yolu izlenmiştir ve tanımlayamadığını açamıyordur.

Web sitesi içeriğini direkt aktarmadıkları için uygulama geliştiricileri uygulamayı yaparken birden fazla medya kütüphanesini kullanabiliyor ya da hepsini açar diye örneğin ExoPlayer/media3 kütüphanesiyle yetiniyordur gibi gibi.

Yine de deneyerek farklı uygulamada açılabildiğini söylemeniz bile @Memetcandal için iyi bir bilgi. En azından sorunun sadece linklerde değil oynatıcıda da olduğunu öğrenmiş oldu.

Uygulamaların oynatıcı desteği farklı olabilir. Ekli kütüphaneleri farklı olabilir video oynatıcı anlamında ya da her video türü için farklı bir izletme yolu izlenmiştir ve tanımlayamadığını açamıyordur.

Web sitesi içeriğini direkt aktarmadıkları için uygulama geliştiricileri uygulamayı yaparken birden fazla medya kütüphanesini kullanabiliyor ya da hepsini açar diye örneğin ExoPlayer/media3 kütüphanesiyle yetiniyordur gibi gibi.

Yine de deneyerek farklı uygulamada açılabildiğini söylemeniz bile @Memetcandal için iyi bir bilgi. En azından sorunun sadece linklerde değil oynatıcıda da olduğunu öğrenmiş oldu.
Bu bilgiyi biliyordum Abi ama aklıma gelmiyor hiç 😅

vpn denesemde açılmıyor hangı ıptv kulanmam gerek

Evet chatgpt nin yardımıyla bir apk uygulama sı geliştirmeye başladım eğer başarırsam kendi listemi direk oradan izleye bilecek isteyenler

Design falan anlamam çok chatgpt ne derse onu yapacağım ve calsisir sa buradan paylaşacağım isteyen böylece o radan izleyebilecek

bende televizo çıkmıyor ben smarters max ıptv kulanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri