Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni Liste hazır sadece bir kaç düzenleme yapmam gerek (bazı kanallar calismiyor onları düzeltip ekleyeceğim buraya) en yakın zamanda ekleyeceğim

Merhabalar yeni liste nin URL si budur isterseniz kullanabilirsiniz en yakın zamanda bütün kanallar düzeltilecek ve kısa bir URL oluşturacağım
Bir önerim var. Yenilediğiniz zaman ilk mesajı düzenleyip oraya ekleyin bence. Güncellendiğiniz zamanlar normal mesaj atıp Bağlantı Adresi Güncellenmiştir gibi yazıp konunun ilk mesajını okumamızı isteyebilirsiniz. Böylece konunuzu ilk defa görenler ilk mesajı da okuyup konuyu açma amacınızı ve nasıl yaptığınızı da anlamış olur. Biliyorsunuz ki yeni mesajlara tıklandığında hep son eklenenlere gider kişi ve böylece sondan başladığı için konuyu tamamen okumadan cevabı olan soruları sorma gereği duyar. Hele ki forumda veya forum kullanmakta yeniyse.

Yeniledikten sonra bağlantı adresi üzerine yenilediğiniz tarihi yazarsanız da iyi olabilir böylece ne kadar güncel olduğu daha iyi anlaşılır.
Aşağıdaki gibi mesela;

IPTV Sevenler Güncel Bağlantı Adresi​

(21 Aralık 2024)
Listeyi görmek için TIKLAYIN

Bir önerim var. Yenilediğiniz zaman ilk mesajı düzenleyip oraya ekleyin bence. Güncellendiğiniz zamanlar normal mesaj atıp Bağlantı Adresi Güncellenmiştir gibi yazıp konunun ilk mesajını okumamızı isteyebilirsiniz. Böylece konunuzu ilk defa görenler ilk mesajı da okuyup konuyu açma amacınızı ve nasıl yaptığınızı da anlamış olur. Biliyorsunuz ki yeni mesajlara tıklandığında hep son eklenenlere gider kişi ve böylece sondan başladığı için konuyu tamamen okumadan cevabı olan soruları sorma gereği duyar. Hele ki forumda veya forum kullanmakta yeniyse.

Yeniledikten sonra bağlantı adresi üzerine yenilediğiniz tarihi yazarsanız da iyi olabilir böylece ne kadar güncel olduğu daha iyi anlaşılır.
Aşağıdaki gibi mesela;

(21 Aralık 2024)
Zaten ilk sayfadaki URL Yi de düzeltiyorum genelde URL Yi değiştirmeme gerek bile kalmıyor ban sadece buraya listenin güncellendigini yazıyorum ve gebelikle de sizin dediğiniz gibi yapıyorum yani belirtiyorum insanlara nereden bulabileceklerimi bulamayan olursa da tekrardan yazıyorum

Aşağıdaki gibi mesela;

(21 Aralık 2024)
BU güzel paylaṣim icin emeyinize sağlik baṣarinizin devanini dilerim

Emek veren @Memetcandal sağolsun. Ben sadece öneri de bulundum yine de teşekkürler.

Yeterki sen güncel kanal listesi olan m3u dosyası paylaş ben kendimce modifiye ediyorum 😊😁
Ben kendim güncel dosyayı göndermek yerine URL vermeyi daha mantıklı buluyorum böylece isteyen o URL den M3u yu indirebilir yada o URL yi kopyalayıp IPTV programı yapıştırıp kullanabilir

Hiçbiri açılmıyor TRT kanalları haber kanalları, filimler @mehmetcandal

Yanlış link girmiş olabilirsiniz. En son güncellendiği link aşağıdaki. Sizin mesajınız sonrası baktım çalışıyor kanallar.

Merhaba Admin ve degerli kullanıcılar;
Bein H&E kanalı koymanız mümkün mü ?
Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri