NuvioTV-Test sürümü

Listemi yapilacak simdi anlamadim ben bulduğum depolari oldukca paylasirim lakin neyi guncelleyenceğimi anlamadim

Olur hocam, bir plugin ve eklenti kütüphanesi gibi bir şey olursa insanlar istediğini ekler ona göre yoluna bakar. mesela benim pluginin en uyumlu şekilde çalışabilmesi için benim kataloğu indirmek lazım. Bunun gibi ipucuları insanların işine yarar.
Bende yarın yükleyeyim o vakit.Senin olduğun her işe gözü kapalı girerim.

Sıradaki özellik şöyle olsa nasıl olur? Milleti eklenti karmaşasından kurtaralım.

Siz, ben, @patr0n , @Wiojelt gibi forumdaki geliştirici arkadaşların eklentileri ve @TheLastOne arkadaşımızın bulduğu çalışır halde Türkçe depoları bir merkezden (github repo üzerinde bir json bile olur) uygulama içine alalım, çıkaralım, yönetelim.

NuvioTR gibi bir şey çıksın ortaya.
olur okeyim ben gerekli desteği veririm. birlikten kuvvet doğar.

Eklentinin sitesinden arama özelliği.
Hangi eklentiden izlediysen kaldığın yerden o eklentiden izlemeye devam et özelliği.
Eklentinin sitesinden film/dizi yorumları okuyabilme özelliği.

Yeni sürüm yakında geliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 33596
Bombayı patlatmışsın hocam. Efsane özellikler geliyor. Eline emeğine sağlık.

Sıradaki özellik şöyle olsa nasıl olur? Milleti eklenti karmaşasından kurtaralım.

Siz, ben, @patr0n , @Wiojelt gibi forumdaki geliştirici arkadaşların eklentileri ve @TheLastOne arkadaşımızın bulduğu çalışır halde Türkçe depoları bir merkezden (github repo üzerinde bir json bile olur) uygulama içine alalım, çıkaralım, yönetelim.

NuvioTR gibi bir şey çıksın ortaya.
İyi fikir hocam o zaman ben bilgisayara gerekli yedekleri tekrar çekeyim eklentilerde düzenlemeye gideyim. 😅

Üstadlar
Size zahmet ekleme çıkarma yerine bir on/off butonu olsa eklenenler istendiğinde çalıştırılsa daha iyi olmaz mı sorun değilse elbette

Üstadlar
Size zahmet ekleme çıkarma yerine bir on/off butonu olsa eklenenler istendiğinde çalıştırılsa daha iyi olmaz mı sorun değilse elbette

Yapıya uygun olurmu bilmiyorum ama bazen tek kaynak görününleri silmek istemiyorum onları gerektiğinde açmak gibi eğer olmuyorsa, şimdi kullandığım gibi 2. profilde spor 3 . profilde php yabancı yüksek kalite kullanılabilir.

QR kod oluşturulamadı hatası alıyorum

Üstadlar
Şu an öyle zaten. İstediğiniz eklentiyi ve o eklentiye ait kaynağı seçebiliyorsunuz.

Yapıya uygun olurmu bilmiyorum ama bazen tek kaynak görününleri silmek istemiyorum onları gerektiğinde açmak gibi eğer olmuyorsa, şimdi kullandığım gibi 2. profilde spor 3 . profilde php yabancı yüksek kalite kullanılabilir.
Denedikten sonra sizin yorumları almak isterdim hocam :)

Geri