NuvioTV-Test sürümü

Teşekkürler. Kanal tarafında bir sürü uygulama var, gerek olur mu bilmiyorum.
"Kanal tarafında"yı anlamadım. Canlı yayın kanalları var mı. Spor müsabakalarını canlı izleyebilecek miyiz

"Kanal tarafında"yı anlamadım. Canlı yayın kanalları var mı. Spor müsabakalarını canlı izleyebilecek miyiz
Bahsettiğiniz şeyler için bir sürü farklı uygulama var demek istedim. Sorunuzun cevabı hayır.

Bahsettiğiniz şeyler için bir sürü farklı uygulama var demek istedim. Sorunuzun cevabı hayır.
çnceden konusu olan cs reponuz aktif mi. güncel bir şekilde devam ettirecekmisiniz.
teşekkürler

çnceden konusu olan cs reponuz aktif mi. güncel bir şekilde devam ettirecekmisiniz.
teşekkürler
Aktif. Bu uygulama içinde CS eklentilerinin tam entegrasyonu için orasını güncel tutuyoruz.

pc'ye yakın zamanda gelir mi acaba

Bir sonraki güncellemede, sevdiğiniz sitenin film/dizi hakkında yapılan yorumlarını görebileceksiniz. Tabii site ve eklenti buna destek veriyorsa :)

1791377544567.png
1791377796254.png

Son düzenleme:
Eklentinin sitesinden arama özelliği.
Hangi eklentiden izlediysen kaldığın yerden o eklentiden izlemeye devam et özelliği.
Eklentinin sitesinden film/dizi yorumları okuyabilme özelliği.

Yeni sürüm yakında geliyor.

1791396234187.png

Eklentileri alabilirimiyim

Uygulama içi otomatik güncelleme tamamdır.

1791399164958.png

Baya hızlısınız hocam :D
Sıradaki özellik şöyle olsa nasıl olur? Milleti eklenti karmaşasından kurtaralım.

Siz, ben, @patr0n , @Wiojelt gibi forumdaki geliştirici arkadaşların eklentileri ve @TheLastOne arkadaşımızın bulduğu çalışır halde Türkçe depoları bir merkezden (github repo üzerinde bir json bile olur) uygulama içine alalım, çıkaralım, yönetelim.

NuvioTR gibi bir şey çıksın ortaya.

Sıradaki özellik şöyle olsa nasıl olur? Milleti eklenti karmaşasından kurtaralım.

Siz, ben, @patr0n , @Wiojelt gibi forumdaki geliştirici arkadaşların eklentileri ve @TheLastOne arkadaşımızın bulduğu çalışır halde Türkçe depoları bir merkezden uygulama içine alalım, çıkaralım, yönetelim.

Olur hocam, bir plugin ve eklenti kütüphanesi gibi bir şey olursa insanlar istediğini ekler ona göre yoluna bakar. mesela benim pluginin en uyumlu şekilde çalışabilmesi için benim kataloğu indirmek lazım. Bunun gibi ipucuları insanların işine yarar.

Olur hocam, bir plugin ve eklenti kütüphanesi gibi bir şey olursa insanlar istediğini ekler ona göre yoluna bakar. mesela benim pluginin en uyumlu şekilde çalışabilmesi için benim kataloğu indirmek lazım. Bunun gibi ipucuları insanların işine yarar.
İyi olur valla :) Bunun altyapısını bir düşüneyim, haberleşelim.

Siz, ben, @patr0n , @Wiojelt gibi forumdaki geliştirici arkadaşların eklentileri ve @TheLastOne arkadaşımızın bulduğu çalışır halde Türkçe depoları bir merkezden (github repo üzerinde bir json bile olur) uygulama içine alalım, çıkaralım, yönetelim.

Farketmez hocam repo herzaman çıkmıyor lakin olanlari paylaşıyorum zaten

Hem buradan paylaşıp hemde listeyi güncellersin hocam :)

Bu arada uygulama için bir yorum gelmedi.
Fırsatim olmadi hocam çalışıyorum en kisa sürede yorum yazarim aksamlari bos oluyom anca

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri