NuvioTV-Test sürümü

Daha önceki denemelerim de arama yapmadığına yemin edebilirim,
Ama şimdi denediğimde arama yapıyor çok ilginç,
Yorumlar da filmcehenneminde görünüyor.
Yine benimle ilgili ama farklı bir şey yapmadım

Bu arada bu özellikler çok iyi oldu,
Dahada iyi olucak inşallah,
Teşekkür ederim
Sizin gibi bir tester oldukça daha iyi olur şüphem yok :) Sağolun.
Not: Depo bir önceki denemenizde güncel değildir belki.

Sizin gibi bir tester oldukça daha iyi olur şüphem yok :) Sağolun.
Not: Depo bir önceki denemenizde güncel değildir belki.
O olabilir işte,depoyu yenilemiştim onu unutmuşum, :)
Sizde sağolun

Kataloglar Ana Sayfada 20 Adetle sınırlandırılmış kaydırarak devam etse bence daha iyi olur.Katalog izlelan kaynaklar tümü seçtiğimde YouTube diziler 20 adet YouTube filmler 20 adet geliyor sonrası yok.Tuzlu Kahve yazarak aratıp bulduğumda da oynatmadı bende.

Öncelikle bu sürüm sadece Android TV içindir. Hesap senkronizasyonu bir dahaki güncellemede olacak, şu an "Hesapsız devam et" demeniz gerekiyor.
Emeğine sağlık kardeşim.nuvio yu yeni keşfeden biri olarak kitaplık ve izleme geçmişini koplayamadım (ben becerememişte olabilirim yanlışım varsa düzelt) hesap olmasa da kitaplık ve izleme geçmişi senkronizasyonu olsa süper olur

Kataloglar Ana Sayfada 20 Adetle sınırlandırılmış kaydırarak devam etse bence daha iyi olur.Katalog izlelan kaynaklar tümü seçtiğimde YouTube diziler 20 adet YouTube filmler 20 adet geliyor sonrası yok.Tuzlu Kahve yazarak aratıp bulduğumda da oynatmadı bende.
Evet eklenti/site tabanlı kataloglara yoğunlaşınca sunucu tabanlı kataloglarda böyle bir sorunu atlamışım. Test ettim gördüm, düzeltilecek. Teşekkürler.

Emeğine sağlık kardeşim.nuvio yu yeni keşfeden biri olarak kitaplık ve izleme geçmişini koplayamadım (ben becerememişte olabilirim yanlışım varsa düzelt) hesap olmasa da kitaplık ve izleme geçmişi senkronizasyonu olsa süper olur
Hesap bir sonraki güncellemede olacak. Sorununuz o zaman da devam ederse tekrar bildirirsiniz. Teşekkürler.

Hocam merhaba bende böyle hata veriyor hiç bir yere tıklanmıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-10-08-15-28-34-569_com.manitux.nuviotv.jpg
    Screenshot_2026-10-08-15-28-34-569_com.manitux.nuviotv.jpg
    54.3 KB · Görüntüleme: 10
@manitux hocam,
Mesela sizin depoyu seçip aramayı tüm sitelerde yaptırabilirmiyiz,mantıklı olur mu
Farkındayım CS gibi olacak ama.

Merhaba yükledim çok güzel olmuş 4k içerikleri olan bir depoda eklense keşke 🌷🙏

@manitux hocam,
Mesela sizin depoyu seçip aramayı tüm sitelerde yaptırabilirmiyiz,mantıklı olur mu
Farkındayım CS gibi olacak ama.
Nuvio'da zaten bu işe yarayan bir genel katalog yapısı var. Ama ileride bu fikrinize ihtiyaç duyulursa bakabiliriz.

Merhaba yükledim çok güzel olmuş 4k içerikleri olan bir depoda eklense keşke 🌷🙏
Tüm Türkçe depoları takip edebileceğiniz bir menü eklenecek. Deposunda 4k içerik olan varsa oradan görebileceksiniz.

Öncelikle bu sürüm sadece Android TV içindir. Hesap senkronizasyonu bir dahaki güncellemede olacak, şu an "Hesapsız devam et" demeniz gerekiyor.

Defalarca yazdım. Size özel de yazdım :) Android TV içindir. Telefona olmaz.
Görmedim hocam kusura bakmayın 😊

Geri