NuvioTV-Test sürümü

Vestel hakkında bilgim yok ne yazık ki. Sırasıyla arm 7-8 deneyip olmazsa universal apk'ya bakarsın

Merhaba emeğinize sağlık vestel andorid tv ye yükleyeceğim de, armeabi-7va- release yi mi yüklemem gerek yoksa universal sürümünü mü yardımcı olan biri olursa çok sevinirim 🙏
Belki biraz geç olduysa kusura bakma. Bende de Vestel android TV var. Ben arm-7 yükledim. Mükemmel çalışıyor. Hiç kumanda sorunu falan yaşamadım.

Yeni güncelleme notlarını anasayfayada eklermisiniz

Güncelleme geldi indir dedim. Bilinmeyen kaynaklara izin veriyorum kapanıyor. Güncellemeyi yükleyemedim bu test sürümünde. Extradan kaynaklar yükledim onların etkisi mi benden mi kaynaklı genel sorun mu
İzin sorunu olabilir. Başka kimse bildirmedi böyle bir sorun şimdiye kadar. Çözülürse haber verin.

Üstad bir önerim olacak. Bu platformun en acemisi olabilirim. Terimlere o kadar uzağım ki anlatamam. Eklenti ne işe yarar, pluginle farkı ne, katalog nedir, kolleksiyon nedir hiç bilmiyorum. Ama bu tür uygulamalara bir o kaddar da meraklıyım.

Android TV, mibox ve öne plus 3.nesil tabletim var. Herşeyi deneyerek öğrenmeye çalışıyorum. Nuvio'yu da kurulum açıklamasından baka baka kurmaya çalıştım. Hiç bir şeyin ne işe yaradığını bilmeden kurmayı becerdim sanırım. Her gördüğüm linki önce eklentiye sonra pluginle sonra koleksiyona kopyala yapıştır yapa yapa, her seferinde yukarıdaki adetler artacak mı diye baka baka birşeyler yaptım. Hiç rakam değişmiyorsa geri sildim. Aradığım şeyleri seyredebiliyorum ki becermişim. Ama kim bilir işime yaramayan ne gereksiz şeylerle doldurmuşumdur uygulamayı. Benim gibi acemi biri bile kurabildiyse demek ki çok güzel kurulum açıklaması yapılmış, tebrik ve teşekkür ediyorum.

En sevdiğim uygulama bu oldu. Bu yüzden de yanlış birşey yapıp bozacağım diye ödüm kopuyor. Çünkü eminim düzeltemem. Geleyim önerime. Lütfen benim gibi acemiler için standart bir eklenti yapsanız. Herşeyi kapsayan. Yeni çıkan şeyleri güncellemeyle bu eklentiye koysanız. Biliyorum emek istiyor. Bunun karşılığında benim gibi acemiler uğraşmamak için gerekirse bir bedel ödesek. Aidat olabilir abonelik olabilir yıldat olabilir. Herşeyi tek bir çatı altında toplasanız, tek kopyalamaya herşeye ulaşabilsek.

Hiçbiri olmuyorsa bir eğitim yazısı yazsanız da biz de öğrensek plugin ne demek, katalog ne işe yarar. Çok anlamsız şeyler yazdıysam çaylaklığıma verin. Şimdiden teşekkür ederim.

iyi akşamlar arkadaşlar telefonda normal bir şekilde alyazılar çıkarken tv böyle bir problem alıyorum hangi altyazı eklentisi yüklesemde 0 Katalog hatası alıyorum telefonda normal bir şekilde Türkçe altyazı lar çıkıyor ama.

Ekli dosyalar

• IMG_20261008_223421.jpg
    IMG_20261008_223421.jpg
    788.6 KB · Görüntüleme: 13
Üstad bir önerim olacak. Bu platformun en acemisi olabilirim. Terimlere o kadar uzağım ki anlatamam. Eklenti ne işe yarar, pluginle farkı ne, katalog nedir, kolleksiyon nedir hiç bilmiyorum. Ama bu tür uygulamalara bir o kaddar da meraklıyım.

Android TV, mibox ve öne plus 3.nesil tabletim var. Herşeyi deneyerek öğrenmeye çalışıyorum. Nuvio'yu da kurulum açıklamasından baka baka kurmaya çalıştım. Hiç bir şeyin ne işe yaradığını bilmeden kurmayı becerdim sanırım. Her gördüğüm linki önce eklentiye sonra pluginle sonra koleksiyona kopyala yapıştır yapa yapa, her seferinde yukarıdaki adetler artacak mı diye baka baka birşeyler yaptım. Hiç rakam değişmiyorsa geri sildim. Aradığım şeyleri seyredebiliyorum ki becermişim. Ama kim bilir işime yaramayan ne gereksiz şeylerle doldurmuşumdur uygulamayı. Benim gibi acemi biri bile kurabildiyse demek ki çok güzel kurulum açıklaması yapılmış, tebrik ve teşekkür ediyorum.

En sevdiğim uygulama bu oldu. Bu yüzden de yanlış birşey yapıp bozacağım diye ödüm kopuyor. Çünkü eminim düzeltemem. Geleyim önerime. Lütfen benim gibi acemiler için standart bir eklenti yapsanız. Herşeyi kapsayan. Yeni çıkan şeyleri güncellemeyle bu eklentiye koysanız. Biliyorum emek istiyor. Bunun karşılığında benim gibi acemiler uğraşmamak için gerekirse bir bedel ödesek. Aidat olabilir abonelik olabilir yıldat olabilir. Herşeyi tek bir çatı altında toplasanız, tek kopyalamaya herşeye ulaşabilsek.

Hiçbiri olmuyorsa bir eğitim yazısı yazsanız da biz de öğrensek plugin ne demek, katalog ne işe yarar. Çok anlamsız şeyler yazdıysam çaylaklığıma verin. Şimdiden teşekkür ederim.
Deneme yanılma ile her şey öğrenilir :) Bozmaktan korkmayın en fazla silip tekrar kurarsınız.

Bahsettiğiniz zorlukları kolaylaştırmak için uğraşıyoruz. Dediğiniz gibi her şeyi kapsayan bir çözüm olmayacak ama hiç olmazsa sağda solda eklenti, katalog vb. aramanıza gerek kalmadan uygulama içinden kur/kaldır yapabileceğiniz bir sistem olacak.

Yeni güncellemeyle bu özellikler aktif olacak, takipte kalın.

1791488592163.png

1791488624973.png

1791488514069.png

1791488670240.png

Deneme yanılma ile her şey öğrenilir :) Bozmaktan korkmayın en fazla silip tekrar kurarsınız.

Bahsettiğiniz zorlukları kolaylaştırmak için uğraşıyoruz. Dediğiniz gibi her şeyi kapsayan bir çözüm olmayacak ama hiç olmazsa sağda solda eklenti, katalog vb. aramanıza gerek kalmadan uygulama içinden kur/kaldır yapabileceğiniz bir sistem olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 33642

Ekli dosyayı görüntüle 33643

Ekli dosyayı görüntüle 33641

Ekli dosyayı görüntüle 33644
güncelleme ne zaman olur

4k türkçe depo olsa başka programa ihtiyaç yok

Hocam emeğinize sağlık biliyorum mobil işe zor ama sormak istedim mobil sürümü gelecek mi

Ekli dosyayı görüntüle 33642

Ekli dosyayı görüntüle 33643

Ekli dosyayı görüntüle 33641

Ekli dosyayı görüntüle 33644
🙏🙏🙏

Nuvio' nun katalog/yayın tabanlı yapısının yanında Cloudstream gibi site/yayın özelliğinin eklendiği test sürümüdür.
Yani sevip takip ettiğiniz bir siteyi eklentisi aracılığıyla katalog olarak kullanma imkanı sağlanmıştır.

Kurulum ayrı bir kimlikle yapıldığı için mevcut Nuvio kurulumunu, ayarlarını vb. etkilemez.
Bu sürüm gri Nuvio ikonu ve NuvioTest kimliğini taşır.

İlk açılışta ve sonrasında bir sunucuya bağlanmaz, hesap olmadan devam etmeniz gerekir.
3 adet plugin deposu ve 2 adet katalog ile gelir.
Uygulamayı ilk açtığınızda Uzantılar/Depolar'dan depoları yenilemeniz gerekir.

varsayılan plugin depoları: @manitux Manitux Nuvio Plugins, @ayruki izlelan, @patr0n patr0n Nuvio Eklentileri
varsayılan kataloglar: Nuvio Catalog Addon ve izlelan

Nuvio plugin olarak site/yayın özelliği şu an sadece Manitux Nuvio Plugins deposunda var. İlgilenen geliştirici arkadaşlar için örnek plugin deposu hazırlayıp buradan bildireceğiz.

Cloudstream eklentileri zaten yapısı gereği katalog olarak çalışacak durumdadır. Bu sürüme o özellik de eklenmiştir.

İstediğiniz diğer plugin/addon'ları "Telefondan Yönet" menüsü üzerinden kurabilirsiniz.

Şimdilik sadece Nuvio konusunda tecrübeli arkadaşların test etmesini rica ederiz.

İndirme sayfası ve güncelleme notları:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Android TV için genellikle: app-full-armeabi-v7a-release.apk

Ekli dosyayı görüntüle 33443
Ekli dosyayı görüntüle 33444
Ekli dosyayı görüntüle 33445
Ekli dosyayı görüntüle 33448
Ekli dosyayı görüntüle 33449
Ekli dosyayı görüntüle 33481
emeğine sağlık hocam mumuplayer +homatics+kf1500 türksatın cihazında akıcı stabil bir ayarda çalışıyor amaç film dizi izlemekse fazlasıyla yeterde artar bile

Hocam emeğinize sağlık biliyorum mobil işe zor ama sormak istedim mobil sürümü gelecek mi
Projenin gidişatına bağlı. Eğer işe yarar kullanışlı bir şey çıkarsa ortaya mobil tarafına da yoğunlaşırız.

Nuvio' nun katalog/yayın tabanlı yapısının yanında Cloudstream gibi site/yayın özelliğinin eklendiği test sürümüdür.
Yani sevip takip ettiğiniz bir siteyi eklentisi aracılığıyla katalog olarak kullanma imkanı sağlanmıştır.

Kurulum ayrı bir kimlikle yapıldığı için mevcut Nuvio kurulumunu, ayarlarını vb. etkilemez.
Bu sürüm gri Nuvio ikonu ve NuvioTest kimliğini taşır.

İlk açılışta ve sonrasında bir sunucuya bağlanmaz, hesap olmadan devam etmeniz gerekir.
3 adet plugin deposu ve 2 adet katalog ile gelir.
Uygulamayı ilk açtığınızda Uzantılar/Depolar'dan depoları yenilemeniz gerekir.

varsayılan plugin depoları: @manitux Manitux Nuvio Plugins, @ayruki izlelan, @patr0n patr0n Nuvio Eklentileri
varsayılan kataloglar: Nuvio Catalog Addon ve izlelan

Nuvio plugin olarak site/yayın özelliği şu an sadece Manitux Nuvio Plugins deposunda var. İlgilenen geliştirici arkadaşlar için örnek plugin deposu hazırlayıp buradan bildireceğiz.

Cloudstream eklentileri zaten yapısı gereği katalog olarak çalışacak durumdadır. Bu sürüme o özellik de eklenmiştir.

İstediğiniz diğer plugin/addon'ları "Telefondan Yönet" menüsü üzerinden kurabilirsiniz.

Şimdilik sadece Nuvio konusunda tecrübeli arkadaşların test etmesini rica ederiz.

İndirme sayfası ve güncelleme notları:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Android TV için genellikle: app-full-armeabi-v7a-release.apk

Ekli dosyayı görüntüle 33443
Ekli dosyayı görüntüle 33444
Ekli dosyayı görüntüle 33445
Ekli dosyayı görüntüle 33448
Ekli dosyayı görüntüle 33449
Ekli dosyayı görüntüle 33481
girişte hata veriyor

Geri