Basic Player IPTV - 22.09.26 Yeni sürüm yayında!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan druss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba bir anket yapmak istiyorum. Basic Player IPTV uygulamam gün geçtikçe globalde keşfete düşüyor ve çeşitli maiiller alıyorum. Globalde insanlar Mac Portal isteği var. Mac Portal kurulumunun avantajı olduğu gibi TV ve mobil arası geçişlerde sorun yaratıyor genelde sunucular tek cihaz kabul ediyor. En büyük avantajı linklerle uğraşmadan direkt portal kodu ile bağlanması. Uygulamamda kumanda ile link girmeye gerek kalmadan örneğin mobilde google ile bağlanmışsanız tv de direkt senkronize etme var. Sizce yine de mac portal eklenmeli mi ?
Talep varsa talebe cevap vermek sana kalmış.Hala m3u ve Mac çok çok yaygın olsada bunların modası geçti ömrü bitiyor artık. İnsanlar zırt pırt m3u yenile ekle Mac yenile falan uğraşmıyor. Ben misal uğraşmıyorum. Bazen kafama esip vakit geçirme amaçlı yurtdışı sitelerden ekliyorum eğlencesine. Artık Rec İnat Güneş Atak gibi uygulamalarla ilgili insanlar. Çünki yaygınlaşıyorlar, gün geçtikçe yeni uygulamalar çıkıyor . Hele globalde çok artış var. Hoşuma gideni kullanıyorum hoşuma gitmeyene güle güle. m3u ile Mac le onla bunla hiç uğraşamam. Kullananların belli kısmıda tamamen alışkanlıktan, yad henüz alternatifler kendisine ulaşmamış. Bitecek bu m3u Mac olayı. Yüklüyosun uygulamayı arka planda uygulama sahibi ilgileniyo, ilgilenmezse alternatifler var ,artıyo. Bu artık böyle ve böylede olacak. 🤭

Son düzenleme:
Talep varsa talebe cevap vermek sana kalmış.Hala m3u ve Mac çok çok yaygın olsada bunların modası geçti ömrü bitiyor artık. İnsanlar zırt pırt m3u yenile ekle Mac yenile falan uğraşmıyor. Ben misal uğraşmıyorum. Bazen kafama esip vakit geçirme amaçlı yurtdışı sitelerden ekliyorum eğlencesine. Artık Rec İnat Güneş Atak gibi uygulamalarla ilgili insanlar. Çünki yaygınlaşıyorlar, gün geçtikçe yeni uygulamalar çıkıyor . Hele globalde çok artış var. Hoşuma gideni kullanıyorum hoşuma gitmeyene güle güle. m3u ile Mac le onla bunla hiç uğraşamam. Kullananların belli kısmıda tamamen alışkanlıktan, yad henüz alternatifler kendisine ulaşmamış. Bitecek bu m3u Mac olayı. Yüklüyosun uygulamayı arka planda uygulama sahibi ilgileniyo, ilgilenmezse alternatifler var ,artıyo. Bu artık böyle ve böylede olacak. 🤭
görüşünüz için teşekkürler. şuanda dediğiniz gibi olsa da bu tip sistemlerin en büyük sorunu her zaman telif. Zamanla telif nedeniyle eğer uygulama marketteyse politika ihlalleri birikip belli seviyeye ulaştığında kaldırılıyor. Diğer seçenek dış apk ile kurulumlarda ise ürün her zaman kullanıcının kendisi oluyor. Reklam geliri ve kullanıcı verisi satışlarıyla uygulamalar sunucu masraflarını karşılıyorlar. Yeni gelecek android güncellemesinde dış apklar için sert önlemlerde var. tabi ki bilinçli kullanıcılar sizler,ben gibi bunun bir yolunu buluyoruz ama çoğu kişi teknik engellere takılabilecek. ayrıca biz de olmasa da yurtdışın İnternet Protokol TV ler yasal olarak yayın yapıyor ve 3. taraf uygulama ihtiyacı halen bir gereklilik.

görüşünüz için teşekkürler. şuanda dediğiniz gibi olsa da bu tip sistemlerin en büyük sorunu her zaman telif. Zamanla telif nedeniyle eğer uygulama marketteyse politika ihlalleri birikip belli seviyeye ulaştığında kaldırılıyor. Diğer seçenek dış apk ile kurulumlarda ise ürün her zaman kullanıcının kendisi oluyor. Reklam geliri ve kullanıcı verisi satışlarıyla uygulamalar sunucu masraflarını karşılıyorlar. Yeni gelecek android güncellemesinde dış apklar için sert önlemlerde var. tabi ki bilinçli kullanıcılar sizler,ben gibi bunun bir yolunu buluyoruz ama çoğu kişi teknik engellere takılabilecek. ayrıca biz de olmasa da yurtdışın İnternet Protokol TV ler yasal olarak yayın yapıyor ve 3. taraf uygulama ihtiyacı halen bir gereklilik.
Ona zaten bi lafım yok. Dediğim gibi m3u hala dünyada açık ara öndedir belkide. Ama eriyor yavaş yavaş. Bu bi süreç . Market dışı uygulamalar zaten asıl olay. Market içinde sorun değil. Uygulama geliştirici arka planda işgileniyo sana bi şekilde kısa kodu ulaştırıyo 🤭

Basic Player IPTV v1.0.28 Yayında !

Artık Xtream Canlı Tv ekranında anlık önizleme ve epg görme mevcut

Mobil player içerisindeki ses/parlaklık dokunmatik yüzeyleri player içerisine entegre edildi

Google Senkronizasyon manuelden çıkarıldı artık tamamen otomatik senkronize. Uygulamada google ile giriş yaptığınız cihazlarınızda izleme geçmişi,listeleriniz,favorileri,başa sabitlenen klasörleriniz ve kilitli içerikleriniz 15-20 saniye sonra otomatik olarak ekrana işlendiğini canlı görebilirsiniz.

Kullanıcılar artık tüm reklamları tek reklam izleyerek 6 saat boyunca engelleyebilir

Ana sayfa hızlı menülerine kayıtlı listeler eklendi.

Arka plan cihaz iyileştirmeleri ve belli cihazlardaki buglar giderildi.

Google Play indirme linki ;
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 21779Ekli dosyayı görüntüle 21780Ekli dosyayı görüntüle 21781Ekli dosyayı görüntüle 21782

Herkese merhabalar. Bir süredir üzerinde çalıştığım IPTV projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu projede mottomu Basit,Sade,Hızlı olarak belirledim. Uygumada bulacağınız hatalar olursa lütfen açıklayıcı şekilde bana bildirin ve sonraki sürümlerde fixleyelim. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Bu bir IPTV player. İçerisinde hazır liste bulundurmaz.

Mobil/Tablet/TV destekli
Pip Modu
Ekran içi hızlı ses ve parlaklık ayarı
Dil ve altyazı seçimi
Uyku Modu
Çoklu Dil desteği
Basit ve anlaşılır arayüz
Kategori kilitleme
Kaldığın yerden devam et
M3u girişi ile hızlı klasör parseleme,cihaz belleğinden hazır m3u dosyası yükleme
Xtream girişi ile CanlıTV,Film,Dizi düzenli liste
gibi başlıca özellikleri şuan mevcut.

Google Play Store indirme linki ===>>>
Emeğine sağlık usta teşekkürler

gerçekten çok güzel bir player olmuş elinize sağlık.
Tv'de kullandığım tek iptv player şuan bu uygulama diyebilirim
Dropbox m3u linklerini sorunsuz şekilde açıyor.
afişlerde dizilerin bölümleri görünmüyor,kayan yazı olsa dizi ve film isimlerinin tamamını görme şansımız olurdu.

gerçekten çok güzel bir player olmuş elinize sağlık.
Tv'de kullandığım tek iptv player şuan bu uygulama diyebilirim
Dropbox m3u linklerini sorunsuz şekilde açıyor.
afişlerde dizilerin bölümleri görünmüyor,kayan yazı olsa dizi ve film isimlerinin tamamını görme şansımız olurdu.
beğenmenize sevindim. daha önce de bu konuda istek vardı yeni sürümde hazırladım onu. yayına geçince aktif olacaktır🙏

apk yi playstore den mi box cihaza kurdum. xtream hesap bilgileri verdim hata verdi. ve m3u dosyasi yükleyecegim ama cihaz üzerindeki usb ye erisim yapmiyor. sorun mail ile giris yapmadigim icinmi diye düsündüm mail ilede giris yaptim ama nafile olmadi.........................cihazdan m3u dosyasi sec yere tikliyorum calismiyor erisim yok normalinde chazdaki usb ye ulasmasi gerekmiyormu.???

apk yi playstore den mi box cihaza kurdum. xtream hesap bilgileri verdim hata verdi. ve m3u dosyasi yükleyecegim ama cihaz üzerindeki usb ye erisim yapmiyor. sorun mail ile giris yapmadigim icinmi diye düsündüm mail ilede giris yaptim ama nafile olmadi.........................cihazdan m3u dosyasi sec yere tikliyorum calismiyor erisim yok normalinde chazdaki usb ye ulasmasi gerekmiyormu.???
merhaba. cihazda flash belleğe ulaşması için bir dosya yöneticisine ihtiyacınız olabilir. CX dosya yöneticisi ya da herhangi biri olabilir. Normalde ilk seferde sizden izin isteyecektir bu izni vermeniz gerekiyor. Xtream hesap bilgilerinde şuana kadar hata yaşayan ilk kez sizi görüyorum belki bir hata yapıyor olabilirsiniz.

merhaba. cihazda flash belleğe ulaşması için bir dosya yöneticisine ihtiyacınız olabilir. CX dosya yöneticisi ya da herhangi biri olabilir. Normalde ilk seferde sizden izin isteyecektir bu izni vermeniz gerekiyor. Xtream hesap bilgilerinde şuana kadar hata yaşayan ilk kez sizi görüyorum belki bir hata yapıyor olabilirsiniz.
cihazimda fx dosya yöneticisi mevcut baska apk eklentilerine bu dosya yöneticisi üzerinden ulasiyorum. burda bir sikinti yok ama bir ara cx dosya yönetici de ekleyerekten birde onunla deneyim olur yada olmaz bilgilendirme yaparim.................................... eklenti cx dosyasi üzerinden usb deposuna ulastim. vavoo m3u dosyasini yükledim ve tüm kanallar yüklendi bir kac ulusal kanal denedim ve anlik acildi ve caliosti. görüntü kalitesi 1080p cok güzel takilma donma olusmadi. emeklerin icin cok tsk sagol.

Son düzenleme:
cihazimda fx dosya yöneticisi mevcut baska apk eklentilerine bu dosya yöneticisi üzerinden ulasiyorum. burda bir sikinti yok ama bir ara cx dosya yönetici de ekleyerekten birde onunla deneyim olur yada olmaz bilgilendirme yaparim
tamam bilgi verirseniz sevinirim. aslında hiç flash bellekle denemedim genelde cihaza atıp öyle açıyorum. direkt flash bellekten okumak yerine dosyayı kopyalayıp cihaz dizinine çekerseniz belki sorun çözülecektir

tamam bilgi verirseniz sevinirim. aslında hiç flash bellekle denemedim genelde cihaza atıp öyle açıyorum. direkt flash bellekten okumak yerine dosyayı kopyalayıp cihaz dizinine çekerseniz belki sorun çözülecektir
en güzeli coklu dosya yüklenmesi benim icin en önemliside buydu 3 tane m3u dosyasi ypkledim birisi sadece filimler vallahi hepsi calisti ben kendi adima eklentini cok begendim hic bozmadan böyle devam derim sagol kardesim

cihazimda fx dosya yöneticisi mevcut baska apk eklentilerine bu dosya yöneticisi üzerinden ulasiyorum. burda bir sikinti yok ama bir ara cx dosya yönetici de ekleyerekten birde onunla deneyim olur yada olmaz bilgilendirme yaparim.................................... eklenti cx dosyasi üzerinden usb deposuna ulastim. vavoo m3u dosyasini yükledim ve tüm kanallar yüklendi bir kac ulusal kanal denedim ve anlik acildi ve caliosti. görüntü kalitesi 1080p cok güzel takilma donma olusmadi. emeklerin icin cok tsk sagol.
rica ederim ne demek. açılmasına çok sevindim ve olayı anlatarak detaylı geri dönüş yapmanız çok mutlu edici🙏

Ekli dosyayı görüntüle 21779Ekli dosyayı görüntüle 21780Ekli dosyayı görüntüle 21781Ekli dosyayı görüntüle 21782

Herkese merhabalar. Bir süredir üzerinde çalıştığım IPTV projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu projede mottomu Basit,Sade,Hızlı olarak belirledim. Uygumada bulacağınız hatalar olursa lütfen açıklayıcı şekilde bana bildirin ve sonraki sürümlerde fixleyelim. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Mobil/Tablet/TV destekli
Pip Modu
Dil ve altyazı seçimi
Uyku Modu
Çoklu Dil desteği
Kategori kilitleme
Kaldığın yerden devam et
M3u girişi ile hızlı klasör parseleme,cihaz belleğinden hazır m3u dosyası yükleme

Mobil/Tablet/TV destekli
Pip Modu
Dil ve altyazı seçimi
Uyku Modu
Çoklu Dil desteği
Kategori kilitleme
Kaldığın yerden devam et

Emeğine sağlık arkadaşım daha denedim ama kesin güzeldir

teşekkürler,umarım beğenirsiniz 🙏
Arkadaşım gerçekten de emeğine sağlık çok akıcı ve çok hızlı çalışıyor, m3u dosyası ekle dememle kanal listesinin gelmesi anlık çok hızlı gayet güzel detaylı incelemede artılarını eksilerini size yazarım.

Arkadaşım gerçekten de emeğine sağlık çok akıcı ve çok hızlı çalışıyor, m3u dosyası ekle dememle kanal listesinin gelmesi anlık çok hızlı gayet güzel detaylı incelemede artılarını eksilerini size yazarım.
teşekkürler beğenmenize sevindim. arka plan liste çekme player ses+göründü formatlarını optimize etmek çok uğraştırdı ancak sonunda iyi bir noktaya vardı. uygulama isminden de anlaşılacağı üzere en düşük stick tv lerde bile hızlı akıcı olması adına efektlerden ödün vererek akıcı ama modern yapıda basit bir sistem kurdum diye düşünüyorum.

Geri