rlmarcus
Paylaşımcı
Talep varsa talebe cevap vermek sana kalmış.Hala m3u ve Mac çok çok yaygın olsada bunların modası geçti ömrü bitiyor artık. İnsanlar zırt pırt m3u yenile ekle Mac yenile falan uğraşmıyor. Ben misal uğraşmıyorum. Bazen kafama esip vakit geçirme amaçlı yurtdışı sitelerden ekliyorum eğlencesine. Artık Rec İnat Güneş Atak gibi uygulamalarla ilgili insanlar. Çünki yaygınlaşıyorlar, gün geçtikçe yeni uygulamalar çıkıyor . Hele globalde çok artış var. Hoşuma gideni kullanıyorum hoşuma gitmeyene güle güle. m3u ile Mac le onla bunla hiç uğraşamam. Kullananların belli kısmıda tamamen alışkanlıktan, yad henüz alternatifler kendisine ulaşmamış. Bitecek bu m3u Mac olayı. Yüklüyosun uygulamayı arka planda uygulama sahibi ilgileniyo, ilgilenmezse alternatifler var ,artıyo. Bu artık böyle ve böylede olacak.Merhaba bir anket yapmak istiyorum. Basic Player IPTV uygulamam gün geçtikçe globalde keşfete düşüyor ve çeşitli maiiller alıyorum. Globalde insanlar Mac Portal isteği var. Mac Portal kurulumunun avantajı olduğu gibi TV ve mobil arası geçişlerde sorun yaratıyor genelde sunucular tek cihaz kabul ediyor. En büyük avantajı linklerle uğraşmadan direkt portal kodu ile bağlanması. Uygulamamda kumanda ile link girmeye gerek kalmadan örneğin mobilde google ile bağlanmışsanız tv de direkt senkronize etme var. Sizce yine de mac portal eklenmeli mi ?
Son düzenleme: