Basic Player IPTV - 22.09.26 Yeni sürüm yayında!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan druss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ve m3u listelerini aynı anda kaç kişi izlediğini de gösterebilirse güzel olur.
bu uygulama olarak benim sağlayabileceğim bir şey değil maalesef. Sunucular dışarıya bu bilgiyi vermezler. Kendim yerel liste sunmuş olsam olurdu ancak uygulamam sadece bir player. Yine de teknik olarak araştırmasını yaparım aklımda.

anlaşıldı ustam emeğinize sağlık ...

Bu uygulama bilgileri alıp dışarıya sızdırır mı , güvene bilir miyiz, millet ip tv tarıyor bu yüzden, ne kadar güvenilir hocam , arkasında sunucu var mı bu player ın

Bu uygulama bilgileri alıp dışarıya sızdırır mı , güvene bilir miyiz, millet ip tv tarıyor bu yüzden, ne kadar güvenilir hocam , arkasında sunucu var mı bu player ın
hiç bir şekilde dışarıya bilgi sızacak bir durum yok. Google ile senkronizasyon diğer tüm bilindik uygulamalarda firebase ile yapılır ve bu şekilde liste bilgileri tamamen uygulama sahibi inisiyatifine kalmış olur. Sırf bu ikilem olmaması için Drive ile senkronize kurdum. Ne ben ne siz ne başkası görebilir. Drive içinde şifreli bir şekilde durur. Uygulama içerisinde listeyi silerseniz silinir. Google Play'de uygulamam ve bu veri işleri çok dikkat edilen konu sızdırma gibi ucu açık bir durumda zaten yayına çıkamıyoruz.

Teşekkür ederim hocam bilgi verdiğiniz için

Teşekkür ederim hocam bilgi verdiğiniz için
rica ederim. aklınıza takılan tüm soruları ve önerileri içtenlikle iletebilirsiniz. Yakında büyük bir güncelleme gelecek, birkaç yasal işlem kaldı sadece. Amacım forumumuzdan gerçekten globale hitap edecek bir uygulama çıkarmak. Bunu beraber başaracağız🙏

Uygulama ücretli olacak mı hocam, yoksa hep ücretsiz mı kalacak

Uygulama ücretli olacak mı hocam, yoksa hep ücretsiz mı kalacak
abonelik sistemi gelecek ancak Foruma ücretsiz. Hatta Türkiye için diyebilirim. Ayarını yapabilirsem Türkiye için özel fiyat olacak..

Ustam umarım İNŞALLAH
Benim gibi İŞSİZ bir İŞİTME ENGELLİ 'den ücret talep etmezsin de ben de hayır duasını ederim çünkü uygulamanız BASIC IPTV Player çooook güzel bir iptv oynatıcısı emeğinize sağlık ALLAH İŞİNİZİ RAST GETİRSİN ustam...

Ustam umarım İNŞALLAH
Benim gibi İŞSİZ bir İŞİTME ENGELLİ 'den ücret talep etmezsin de ben de hayır duasını ederim çünkü uygulamanız BASIC IPTV Player çooook güzel bir iptv oynatıcısı emeğinize sağlık ALLAH İŞİNİZİ RAST GETİRSİN ustam...
teşekkür ederim, forumda tamamen ücretsiz olacak 🙏

benim açımdan tüm işlemler bitti ancak biraz yasal süreç var onları bekliyorum. Tam gün veremiyorum.
- Hocam cihazda olan bir m3u dosyasını cihaza yükleyemiyorum. Yapmak istediğimde "Bunu yapabilen bir uygulamanız yok" hatası alıyorum. Bunun için bir çözüm yolu var mı?

- Hocam cihazda olan bir m3u dosyasını cihaza yükleyemiyorum. Yapmak istediğimde "Bunu yapabilen bir uygulamanız yok" hatası alıyorum. Bunun için bir çözüm yolu var mı?
cihazınıza herhangi bir dosya yöneticisi indirip kurulumu yapın.(CX dosya yöneticisi önerimdir)

rs file manager, cx file manager ya da ultimate file manager pro uygulamalarını kurabilirsiniz.

Geri