Öneri DreamStar Nova2 Satışa Sunuldu.. 1.665 TL Kaçırmayın..!!

Bu ikiliyi almayı düşünüyorum kullanan var mı ne düşünüyorsunuz? Arada 4K film indirip izlemek güzel olur diye düşünüyorum Kuveyt Türk e vadesiz 6 taksit mevcut.
Ben 43 inç ve yanında hiremco smile promax 4k kullanoyorum çalışma odamda cec hdmi ile tek kumanda kontrol ile sorunsuz.
Samsung tv için güncelleme yapacağını belirtmiş.
7 yıl boyunca ücretsiz Monitör yükseltmelerinin keyfini çıkarın
One UI Tizen
One UI Tizen, Samsung Tizen işletim sistemiyle desteklenen kişiselleştirilmiş ve geliştirilmiş ekran deneyiminizi sunar. One UI Tizen ile en yeni ve yenilikçi Samsung özelliklerinden yararlanabilirsiniz. One UI Tizen ayrıca önümüzdeki yedi yıla kadar Tizen işletim sistemi yükseltmelerini de destekleyecektir.
* İçerik ve hizmetler bölgeye göre değişiklik gösterebilir ve önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir.
* Kullanımdan önce Smart Hub Şartlar ve Koşulları ile Gizlilik Politikası'nı kabul etmeniz gerekmektedir.
* Bazı içerik ve hizmetler için kayıt ve abonelik gereklidir.
* Samsung hesabı gereklidir.
* Tizen işletim sistemi yükseltmeleri, 2025 yılında piyasaya sürülen ürünler için 2025 yılından itibaren 7 yıla kadar desteklenecektir.
* Yükseltmenin donanımla ilgili performans, özellikler veya dayanıklılığı kapsamadığını lütfen unutmayın.

Son düzenleme:
Kişisel fikrim bu markanın koca bir balon olduğu yönünde birkaç modelini kullandım bu fikrime kızan herkes kullandıktan belli bir süre sonra bana hak verdi pişmanlıktır

Cihazı beğendim.
Fiyat uygun olduğu için fazla yorum yapmaya gerek yok. Ne kadar ekmek, o kadar köfte.

Bu senenin 2 f/p kralı var.
1.Next start pro 4k
2. Nova 2

Cihazla ilgili merak ettiğiniz bir şey olursa sormaktan çekinmeyin.

Kickpi Kp1 Lisanslı 4 K Android TVBox
Sei Robotics üretimi. S905Y4 işlemci 2gb DDR4 Ram ve 32GB
Homatics Box R Lite ve Dreamstar Nova aynı özellikte
Sei Robotics sitesine bir bakın anlarsınız 10 gün önce 2000-TL ye almıştım

Ekli dosyalar

• 110001104630234.jpg
    110001104630234.jpg
    62.4 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Cihazı beğendim.
Fiyat uygun olduğu için fazla yorum yapmaya gerek yok. Ne kadar ekmek, o kadar köfte.

Bu senenin 2 f/p kralı var.
1.Next start pro 4k
2. Nova 2

Cihazla ilgili merak ettiğiniz bir şey olursa sormaktan çekinmeyin.
Cihaz ile 1 ay sonundaki değerlendirmelerinizi herkes merak edecektir hocam :)

Cihaz ile 1 ay sonundaki değerlendirmelerinizi herkes merak edecektir hocam :)
IMG 20251229 101110

Üstad cihazı aldıktan sonra 3 kez fişe taktım desem yeridir. Next'e verilecek güncellemeyi beklediğim için genelde nexti kullanıyorum. Ama genel bir fikrim oluştu. İnşallah birkaç güne hem karşılaştırma yapıp, hem de bu cihazları almayı düşünenler için detayları ve deneyimlerimi yazarım.

Hayırlı Uğurlu Olsun @tekkan Kardeşim.
Son Cikan 14 Guncellemesiyle Bazı Sorunları Gidermisler Seninde Soyledigin Gibi Tam Bir Fiyat Performans Cihazı Olduğunu Dusunuyorum Bende.
Teşekkürler reis. Bu cihaz zaten Android 14 ile gelen bir cihaz. Bugün de kontrol ettim herhangi bir güncelleme söz konusu değil. Bahsettiğin güncelleme nova'ya gelen güncelleme olabilir.

Son düzenleme:
Ülkemizde , Nova2 şu an alınabilecek cihazlarda en üst sırada. Fiyatı gayet uygun. Donanımı yeni güncel. Donanımına göre fiyatı da uygun olduğu için tercih edilmeli. Fiyat önemli değil ben daha da üst seviye güncel donanım istiyorum denildiğinde x5j gigabit ethernet 4 ram vs. Ugos2 gibi cihazlar var ve çıkacak ürünler var biraz beklemek gerekiyor.

Next ve deeamstara ülkemiz şartlarında yeni teknolojiyi mümkün oldukça düşük fiyatla sunduğu için teşekkür etmeliyiz gereksiz olumsuz acımasız eleştiriler yapanlar bu seçenekler olmasa hangi cihazları alabilecekler bunu düşünmeleri gerekiyor. Bu firmaların yapmaları gereken pro olarak güncel işlemcilerin üst versiyonlarını da içeren cihazlar sunmaları. Tabiki fiyatlar yüksek olacak fakat bu ürünleride satabileceklerini düşünmeleri gerekmekte. Seçenek önemli.

Teşekkürler reis. Bu cihaz zaten Android 14 ile gelen bir cihaz. Bugün de kontrol ettim herhangi bir güncelleme söz konusu değil. Bahsettiğin güncelleme nova'ya gelen güncelleme olabilir.
Bu Cihaza Yeni Guncelleme Geldi Parca Parca Veriyorlar Scrool com Tr Youtube"de Bu Cihaz ve Yeni Gelen Guncelleme İle Alakalı Yeni Bir Video Atmıs Yeni Gelen Android 14 Guncellemesi İle Android14" de Daha Stabil Calisması Saglanmıstır Diye Soyledi Youtube"de Video"su Mevcut Link Atmiyorum scrool tr Yazinca Cikar Youtube "de Onumuzdeki Gunlerde Android 14 Guncellemesi Senin Cihazada Gelir.
Not Senden Bu Cihaz" la Alakalı Deneyimlerini Paylasabilirsen Mumkunse Bu Cihazı Alacak,veya Alan Kullanıcılara Cok Faydası Olabilir.
Not=Ben Suanda Android Box Alsam Bu Cihazı Gozu Kapalı Alırım.
Bu Arada Boyle Guzel ve Faydalı Konu Acıp Deneyimlerini Bizlerle Paylastığın İcin Ben Tesekkur Ederim.Eline,Emeğine Sağlık @tekkan Kardeşim.Cok Saol.

Bu Cihaza Yeni Guncelleme Geldi Parca Parca Veriyorlar Scrool com Tr Youtube"de Bu Cihaz ve Yeni Gelen Guncelleme İle Alakalı Yeni Bir Video Atmıs Yeni Gelen Android 14 Guncellemesi İle Android14" de Daha Stabil Calisması Saglanmıstır Diye Soyledi Youtube"de Video"su Mevcut Link Atmiyorum scrool tr Yazinca Cikar Youtube "de Onumuzdeki Gunlerde Android 14 Guncellemesi Senin Cihazada Gelir.
Not Senden Bu Cihaz" la Alakalı Deneyimlerini Paylasabilirsen Mumkunse Bu Cihazı Alacak,veya Alan Kullanıcılara Cok Faydası Olabilir.
Not=Ben Suanda Android Box Alsam Bu Cihazı Gozu Kapalı Alırım.
Bu Arada Boyle Guzel ve Faydalı Konu Acıp Deneyimlerini Bizlerle Paylastığın İcin Ben Tesekkur Ederim.Eline,Emeğine Sağlık @tekkan Kardeşim.Cok Saol.
Teşekkürler reis. Scrool'u takip ederim böyle bir şeye denk gelmedim. Link varsa koyabilirsin.

Bahsettiğin video bu sanırım.

Teşekkürler reis. Scrool'u takip ederim böyle bir şeye denk gelmedim. Link varsa koyabilirsin.

Bahsettiğin video bu sanırım.

Ben Karıstırmıs Olabilirim Android 14 Guncelleme Videosu Bu Evet
Senden Bu Cihazla İlgili Mumkunse Deneyimlerini Paylasabilirsen Bu Cihazı Alacak Olanlara Veya Almıs Kullanacak Olanlara Bir Faydası Olabilir.Saygılarımla.

Geri