Öneri DreamStar Nova2 Satışa Sunuldu.. 1.665 TL Kaçırmayın..!!

@neos11 Hocam videoları eve dönünce detaylıca izleyeceğim. Teşekkürler. @tekkan Üstad'ın dediği gibi atom parçalanmayacak bununla. Burada kahvede okey atan yaşlı amcaların yaptığının farklı bir versiyonunu yapıyoruz aslında :) Ama her daim modifiyeye açığım. @neocan da haklı da öyle cihaz yaptırsan kim alır burada? O da var. Netice: Ne kadar ekmek o kadar köfte. Mesele bu!

Arkadaşlar bu cihazlarla CERN'de deney yapmıyoruz. :) Altı üstü 2 film, 2 video izliyoruz. 3. sayfada zayıf tarafına ben de değindim; Lakin tekrar edelim, bu cihaz 1.999 liraya kesinlikle alınır ve 6-7 yıl donanım tarafında sorun çıkarmaz. Yazılımla eskitirler, onu bilemem.
cihazı aldım TROY kartınız var ise TROY300 koduna trendyolda 2000 tl ye 300 tl indirim var ufak bişi atıp 1999 tl olan toplamı 2000 üstüne çekebilirsiniz veya 2500 tl tv plus hediye 12 ay olan versiyonuda alabilirsiniz ben kullanmıcağım için 1999 tl olandan aldım bilginize 1700 e gelir :) eski cihazım 1.nesil xiaomi stick 1080p olan versiyon 1 gb ramli 5 yıldır çalışıyor emektar bozulmadı ama yeni güzel bir cihaz almak aklımda vardı bunu çok güzel dediğiniz 300 tl hediye çeki ile 1700 e aldım herkese teşekkürler :) TROY300 Kampanyası son gün 15 kasım bilginize.

Son düzenleme:
Videoda Ferdi kötüleme yapıyor gibi fakat onun asıl nedeni kendisine dreamstar incelemesi için cihaz göndermemesi. Kendi oarasıyla aldığı cihaz zorlandığını belirtiyor. Ferdi çok samimi değeri bilinmeyen bir arkadaş meaela mert temizer hiç sevmem yaptığı bir şey yok bilgisi sıradan fakat öne çıkmış. Digital evren bu kanalda süper fakat izlenme az olduğu için önde güzkmüyor. Gizli kahramanlar. Ferdi çok bilgili en önemlisi android ayarları ve apkların iç ayarlarını veriyor bilgilendiriyor. Pc teknik elektronik kanalını takip edin like basın derim. Cloudstream depo günceli veriri, güncelleme hataları nasıl giderilir verdi, vs vs .

Nıva 2 gayet yeterli cihaz aldım kullanıyorum üst seri cihazlarımda var hepsinin yeri ayrı. Nova 2 güncelleme konusunda sorun yaşatmaz çünkü çok çok iyi şirket olan sei robotics üretimi.

cihaz bugun geldi anca kurabildim apklar falan vs sorunsuz çalışıyor cihaz seri güzel hoşuma gitti özellikle 300 tl kupon ile 1700e böyle cihaz zor bulunur sanırım kasma ısınma vs problemleri göremedim wifi 5g kısmı biraz zayıf biraz uzak odadan göremedi 2,4 den devam ettim ethernet yok maalesef onu denemedim yakından 5g göruyor ama yan yana vs olması lazım odaların heralde 1 kolidor ilersinde kösede göremedi ( modemimde baya eski 5ghz özellikli ve çalışıyor ama daha iyi modem olsa belki sonuçlar farklı olurdu) :) , kumanda ve adaptör kısmı kalitesi düşük geldi ama onlarda baska urun alıp kullanabilir sonuçta özetle ben çok beğendim ihtiyacı olan arkadaşlar alabilir özellikle 15 kasıma kadar troy kartı olanlar 1700 den kapatabilir forumdaki öneren bütün arkadaşlarıma da tekrar teşekkürler :)

biz biraz arastirdik islemcisi yeni ama biraz hantal her yeni iyi olacak diye bisey yok ama bu cihaz uzerinde inceleme yaoamdik m11 diye yeni nesil bi cihaz cikti onda denedik

sinetech drive linki ney arkadaşlar bulamadım
ordan apk ları yükleyim dedim

çok iyi 1700 e aldım geçen gün mükemmel cihaz ihtiyacı olanlar kaçırmasın arkadaşlar cihaz serin seri akıcı çalışıyor apk vs kurumulunda problem yok

Geri