Öneri DreamStar Nova2 Satışa Sunuldu.. 1.665 TL Kaçırmayın..!!

Dediğin gibi biz hobicisiyiz bu işin üstad. Benim tv boxlara verdiğim parayla '' en üst '' düzey cihazlardan 2 tane alır, akşamdan akşama haberleri izler geçerdim. :) Günün sonunda yapılan işlem aynı.
Ben almam da. Elime geliyor bir şekilde. Bakıyorum. İçini açamadıklarım dert oluyor o kadar. :) Yoksa benim hep demem o dur ki, port android olacak, Allwinner olacak. Hem ucuz olacak hem de derdin olmayacak. Hiç öyle dökme paranı. Isı derdi olan üzerine çayını koysun. Sıcak tutar :)

Ben almam da. Elime geliyor bir şekilde. Bakıyorum. İçini açamadıklarım dert oluyor o kadar. :) Yoksa benim hep demem o dur ki, port android olacak, Allwinner olacak. Hem ucuz olacak hem de derdin olmayacak. Hiç öyle dökme paranı. Isı derdi olan üzerine çayını koysun. Sıcak tutar :)
Isı işi ben de sıkıntı olmaz üstad. :) Allwinner cihazlar uzmanlık alanımdır.

IMG 20251115 205557

Daha önce burada sözü edilmişti. @tekkan ile atom parçamıyoruz neticede diye alaya almıştık. Arkadaşlar alacağınız cihazlar ile elinizdeki cihazların özellikleri birbirini tutmuyorsa o özellikler işe yaramaz. Bugün üretilen çoğu 4K UHD diye satılan tv'nin bunu destekleyecek paneli yok. Dolby Vision için de gerçek 4K UHD HDR10+ görüntü verebilen bir panelde o kalitede içerik ile farkı anlarsınız. Onu aktaracak HDMI kablo zaten o kutu kadar para eder. Yapmayın. Gözünüzü seveyim. Next için bile diyorum. Bu cihazdan tam verim almak istiyorsanız en az HDMI 2.1 kablo kullanmanız lazım. Yoksa cihazın verdiği esas kaliteyi göremezsiniz. O da panel falan tam uyumlu olacak. Tüketim yaparken eldeki cihazlarla uyuma dikkat.
yani dediğiniz gibi dandik 4k tv var evde apklardaki yayınların büyük bölümü 1080p zaten :))) cihazı sevdim ben hemde serin çalışıyor yeni işlemci olması avantaj sağlamış ısı konusunda da bence 6 nm farkıdır diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: ENS
Dreamstar Nova 2 4k Cihazı geldi. Aslında ilk Hepsiburadadan indirimle 2080tl olanı almıştım. Sonra baktım Trendyolda troy karta ayrıca indirim var oradan da istettim. Dedim arkadaşlardan birine veririm isteyen olursa olmaz ise geri gönderirim. Nitekim arkadaşlardan birine verdim geleni. Diğeri yolda. Yalnız TV+ aktif ederken hesap benim üstüme olduğu için benim telim ve mailim ile aktivasyon yaptım sorun çıkmasın diye, hesap benim üzerime oldu arkadaşın cihazı ve seri nosu ile. Ben kendime nasıl aktif edeceğim aynı tel ve mail çakışacak. Yazdım bakalım yarın dönerler mi. Hesap benim üstüme olsada seri noyu tv+ için istek isterken başkasının tel ve mailini verebiliyor muyuz.

Cihaza gelirsem.

Ben de evde kullandığım Mitv 4k 2. nesil, köyde kullandığım Next pr 4k 2. Nesil zaten vardı. Bu 3. oldu. Sırf Tv + için aldım. Çünkü tivibu üyeliğim bitiyor, onu alacaktım, bu fiyata hem cihaz hem üyelik aldım. Yanız tv+ promosyon, premium değilmiş. HBO ücretli. Olsun olanı bana yeter. Dizi film Canlı yayın var. Zaten canlı yayın için alıyorum. Karşılaştırma yaparsam Mi bir tık kullanımda sanki daha iyi gibi. Bu next ve Nova nın kumandaları sanki tuşlara basarken iki tuşa birden basıyormuşum gibi değişik, tam gönlüme göre değil. Ama sırf bunun var diye o kadar para Mi ye verilir mi ayrı. Next ile Nova birbirine çok benziyor, kumandaları bile küçük farklar ile aynı. Yalnız Novada Nextteki gibi yapay zeka tuşu yok. Yapay zeka diyor ama açma kapama tuşu bile yok. Ama nette buldum ayarlarını. Projevtivy luncherın bir ayarlar bölümü var oradan ekran yakınlaştıma uzaklaştırma ve Yapay zekayı yüksek orta ve düşük diye ayarlayabiliyorsun. Ama işlevi var mı sanırım şu an için yok, nette öyle izledim. Ama görüntü de Nextten veya Mi den bir farkta göremedim. Hızı iyi. Isınma ayarlarını bilemem ama cihazı kapatırken öyle bir ısınmada elime gelmedi. Nova kumandasında extradan atama yapabiliyorsun. Ayrıca Lİve tv tuşu var. Bu tuner için sanırım. Tuner almadım. TV zaten dahili uydu var, Tv+ da var gerek yok. Ama nette izlerken gücünün tuner için yetmeyeceği söyledi biri. Alınsa takıla bilir mi bilemiyorum.

Yalnız ben Tv Quick Ationsu çok kullanan biriyim. Ne yaptıysam Tv quick aktionsu erişebilirlikler kısmından etkinleştirme yapamadım. Halbuki Next ve Mi de hiç sorun yok. Android 14 ondan mı bilimiyorum. Direk android 14 olarak geldi cihaz. Basıyorum Tv qucik aktionsa etkileştirme için geri kapanıyor. Modlu olanı kullanıyorum. Üç farklı sürümü vardı üçüde olmadı. Sonra Cihazın Google Play kısmından free olarak indirdim denedim onda sorun olmadı. Bakayım dedim kaç lira. 140 tl imiş. Sanırım süresiz. Niye şimdiye kadar almadım da modlu kullandım dedim. ATV Tools da öyle. Gerçekten işe yarar ve fiyatı çok ucuz olan uygulamaları modlu kullanmaya gerek yok. Orjinal hali ile Tv Qucik kurdum sıkıntı yok. Bir çok tuşa üçlü atama yaptım.

Son düzenleme:
Zaten netten gerçek 4K UHD HDR10+ destekli video diyelim buldun. Bizim internetle düşünsene......Ekranda dönen daireyı sabaha kadar izlersin. :) Neyi tutsak elimizde kalıyor.
F/p lafı kandırmaca. Kime göre neye göre? Kendi bütçene göre alabildiğin en uygun ama en fazla özellikli cihaz en iyi cihazdır. Mesele bu.

Dediğin gibi biz hobicisiyiz bu işin üstad. Benim tv boxlara verdiğim parayla '' en üst '' düzey cihazlardan 2 tane alır, akşamdan akşama haberleri izler geçerdim. :) Günün sonunda yapılan işlem aynı

Şu 3 cümleyi başucu sözü olarak her yeni teknoloji meraklısı bastırıp duvarına assın

Bende aldım cok akıcı ve hızlı tv plus hediyesi harika acılmayan kanal yok şifreli kanallar bile var

Bende aldım cok akıcı ve hızlı tv plus hediyesi harika acılmayan kanal yok şifreli kanallar bile var
HBOX gibi premium yayınlarda var mı. Bende onlar için abonelik istiyor. Dizi sinema canlı yayınlar var bende de ama solda bölümde en altta HBOX üyelik yani abonelik istiyor.

Son düzenleme:
mert temizer in youtube sayfasında duyuru bölümünde gördüm nova 1 ve 2 sahiplerinin işine yarar belki

Dreamstar Nova 1 ve Nova 2 (TV+SIZ) Alanlar için Dreamstar 24 Ay ücretsiz Free IPTV Hediye ediyor.Detaylar için telegrama gelip yazmanız yeterli.

Pttavm de 800₺ fakir işi megabox 2/16 aldım kapıda ödeme seçtik diye hala kurye bekleniyor yazıyor sipariş detayında 😀 herkesin bir derdi var bu işlerde
**Mizah olsun

Bu ikiliyi almayı düşünüyorum kullanan var mı ne düşünüyorsunuz? Arada 4K film indirip izlemek güzel olur diye düşünüyorum Kuveyt Türk e vadesiz 6 taksit mevcut.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-11-26-14-48-00-490_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2025-11-26-14-48-00-490_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    755.2 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2025-11-26-14-48-06-876_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2025-11-26-14-48-06-876_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    637.8 KB · Görüntüleme: 25
Cloudstream fazlasıyla yetiyor exxen HBO ve tod üyeliğim de var bence gerek yok 😁

mert temizer in youtube sayfasında duyuru bölümünde gördüm nova 1 ve 2 sahiplerinin işine yarar belki

Dreamstar Nova 1 ve Nova 2 (TV+SIZ) Alanlar için Dreamstar 24 Ay ücretsiz Free IPTV Hediye ediyor.Detaylar için telegrama gelip yazmanız yeterli.

Merhaba Mert temizer freetv uygulamasını paylaşmakta ve mac adresi cihazın altındaki adres bilginiz olsun :)

Bu piyasada Redline gerçeği vardı ah akılsızlar ah çok güzeldi kala kala hiremco kaldı piyasa 🗑️🚮

Bu ikiliyi almayı düşünüyorum kullanan var mı ne düşünüyorsunuz? Arada 4K film indirip izlemek güzel olur diye düşünüyorum Kuveyt Türk e vadesiz 6 taksit mevcut.
Attığın monitör zaten akilli değil mi neden ilave box alıyorsunuz :)

Geri