Öneri DreamStar Nova2 Satışa Sunuldu.. 1.665 TL Kaçırmayın..!!

Bu ikiliyi almayı düşünüyorum kullanan var mı ne düşünüyorsunuz? Arada 4K film indirip izlemek güzel olur diye düşünüyorum Kuveyt Türk e vadesiz 6 taksit mevcut.
Ben 43 inç ve yanında hiremco smile promax 4k kullanoyorum çalışma odamda cec hdmi ile tek kumanda kontrol ile sorunsuz.
Samsung tv için güncelleme yapacağını belirtmiş.
7 yıl boyunca ücretsiz Monitör yükseltmelerinin keyfini çıkarın
One UI Tizen
One UI Tizen, Samsung Tizen işletim sistemiyle desteklenen kişiselleştirilmiş ve geliştirilmiş ekran deneyiminizi sunar. One UI Tizen ile en yeni ve yenilikçi Samsung özelliklerinden yararlanabilirsiniz. One UI Tizen ayrıca önümüzdeki yedi yıla kadar Tizen işletim sistemi yükseltmelerini de destekleyecektir.
* İçerik ve hizmetler bölgeye göre değişiklik gösterebilir ve önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir.
* Kullanımdan önce Smart Hub Şartlar ve Koşulları ile Gizlilik Politikası'nı kabul etmeniz gerekmektedir.
* Bazı içerik ve hizmetler için kayıt ve abonelik gereklidir.
* Samsung hesabı gereklidir.
* Tizen işletim sistemi yükseltmeleri, 2025 yılında piyasaya sürülen ürünler için 2025 yılından itibaren 7 yıla kadar desteklenecektir.
* Yükseltmenin donanımla ilgili performans, özellikler veya dayanıklılığı kapsamadığını lütfen unutmayın.

Son düzenleme:
Kişisel fikrim bu markanın koca bir balon olduğu yönünde birkaç modelini kullandım bu fikrime kızan herkes kullandıktan belli bir süre sonra bana hak verdi pişmanlıktır

Cihazı beğendim.
Fiyat uygun olduğu için fazla yorum yapmaya gerek yok. Ne kadar ekmek, o kadar köfte.

Bu senenin 2 f/p kralı var.
1.Next start pro 4k
2. Nova 2

Cihazla ilgili merak ettiğiniz bir şey olursa sormaktan çekinmeyin.

Kickpi Kp1 Lisanslı 4 K Android TVBox
Sei Robotics üretimi. S905Y4 işlemci 2gb DDR4 Ram ve 32GB
Homatics Box R Lite ve Dreamstar Nova aynı özellikte
Sei Robotics sitesine bir bakın anlarsınız 10 gün önce 2000-TL ye almıştım

Ekli dosyalar

• 110001104630234.jpg
    110001104630234.jpg
    62.4 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:

Geri