Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yunanistan kanallarını da eklermisiniz?tşk.Yabancı ülke kanalları eklenmiştir.
İyi seyirler.Mükemmelsiniz hocam. Umarım sizin gibi bir kaç kopya server daha çıkar ki üzerinizdeki yük azalır.
İyi seyirlerElinize sağlık.Mükemmelsiniz.Teşekkür ederim.
İyi seyirlerEmeğine yüreğine sağlık kardeşim
Kontrol edeceğim bulursam eklerim.Yunanistan kanallarını da eklermisiniz?tşk.
Bilgi için teşekkürler ilk mesaja eklendi.Sparkle ve ott'de denenmistir sorunsuz çalışmaktadır
Kaynak yayin ile alakalı farklı kaynak bulursam eklerim.Epic Drama Türkçe yayınında ses yok görüntü var
Vlc, televizo ve arc player da denedim olmadı.
Ses Kodeginde bir sıkıntı var mı?
Emeğine yüreğine sağlık kardeşim
Teşekkür ederim yayin düzelmiş.Kaynak yayin ile alakalı farklı kaynak bulursam eklerim.
İyi seyirler.Teşekkür ederim yayin düzelmiş.
Maalesef bein Sport kanalları yasak o yüzden bu hesaba eklemiyorum.Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ott TV ile harika çalışıyor. Tek beinspor kanalları bulamadım. Bulursan bunları da eklersen memnun olurum
Onlar ücretli paneller.Emeğiniz için teşekkürler bir durumdan bahsetmek istiyorum kanallar çok geç açılıyor diğer paneller 4k kanallar şak diye açılırken sizin paneldeki tüm kanallar geç açılıyor bilginiz olsun.
Iyi seyirler.simdi denedim guzel calısıyor. emegıne saglık
Uzun muhalefet in listesi ücretsiz.Myway in listesi keza aynı şekilde bunlar ücretsiz sizin panel hiç bilgim yok ama sadece tahmin adresi galiba direkt almıyor gibime geliyor.Onlar ücretli paneller.
Iyi seyirler.
İlk mesajda kullanıcı adı,sifre ve sunucu bilgisiyle çalıştırabilirsiniz.nasıl açıyoz bunu? indirme linki falan yok