GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Projesi

Google Play"den Ucretsiz Olarak 9Xtream Playeri İndirip,Xtream Giriş Bilgilerini Ekleyip,Live,Vod,Series,Bolumlerini Sorunsuzca İzleyebilirsiniz.
Sadece Epg Calısmıyor.Bu Paneli En Sorun suz Calistiran Player 9Xtream Player Diyebilirim.
Televizo daha sorunsuz 9xtream denedim sürekli altta uyarı yazıları çıkıyor.

Hocam dünden beri Nictoons ta Nickelodeon var böyle devam edecekse Nicktoons u eklerseniz sorun düzelmiş olur. Kolay gelsin.
Kontrol ettim şuan tek nicktoons kaynağı o yayın düzeltilir yakında.
Elinize emeğinize sağlık, nefis olmuş..
İyi seyirler.
Bende de Televizio uygulamasının son sürümü yüklü diziler oynatmıyor fakat filmlerde ve tvlerde sorun yok.
Dizi kaynağında sorun oluşmuş yakında düzeltirim.

Kullanalı 1 hafta oluyor ben bir sorun bulamadım resimlerde görünüyor 1-2 film video desteklenemiyor diye bir hata verdi onun haricinde bir sorun yok
sadece örnek veriyorum filmler sıralama yaparken 2025 yılında çıkan filmleri görmek istiyorum en üstte bunu yapamıyorum yani 2025 2024 böyle aşağıya sıralansaydı çok güzel olurdu teşekkürler

📺 Xtream Codes API Destekli IPTV Panel Projesi

Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes API sistemine uygun panel projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Halen geliştirme aşamasında olup, test edilebilir durumdadır.
ÖNEMLİ: Sabit m3u adresi yoktur. Sadece Xtream destekli playerlerde kullanıcı bilgileri ile çalışmaktadır.

🔐 Üyelik Bilgileri
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

📊 İçerik İstatistikleri
Canlı Yayın Sayısı: 385
Film İçerik Sayısı: 20794
Dizi İçerik Sayısı: 4005

✏️ İçerik Editörleri
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. 🙏

❓ Neden İlla Televizo? Neden Diğer Playerlerde Sorun Çıkıyor?
Durum şu:
Eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil ve kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor.
Xtream panel mantığı:
Panele kaynak yayın eklenir, FFmpeg ile tekrar restream edilip TS formatında tek tip yayın çıkışı sağlanır (VOD için MP4 olur).
Bizim durumumuz:
Yayınların hepsi farklı formatlarda - neredeyse hiçbiri aynı değil. M3U8, TS, hatta JPEG formatında videolar bile var!
Çözüm:
Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo birçok formatı desteklediği, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran player olduğu için tercih ettim.

✅ Test Edilen Playerler
Android:
  • Televizo
  • M3uIptv
  • 9Xtream
  • Iptv Extreme
  • Ott Navigator
  • Tivimate Player
Windows:
  • SFVipPlayer
  • Iptv Smarters Expert
Linux:
  • Open Player

Merhaba;
Windows 10 SFVipPlayer ile denedim kanal listesi açılıyor fakat görüntüler açılmıyor. Resimler ektedir, iyi çalışmalar emeğinize sağlık

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-11-22 082100.jpg
    Ekran görüntüsü 2025-11-22 082100.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 30
  • Ekran görüntüsü 2025-11-22 082001.jpg
    Ekran görüntüsü 2025-11-22 082001.jpg
    51.6 KB · Görüntüleme: 31
  • Ekran görüntüsü 2025-11-22 081903.jpg
    Ekran görüntüsü 2025-11-22 081903.jpg
    55.3 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran görüntüsü 2025-11-22 081828.jpg
    Ekran görüntüsü 2025-11-22 081828.jpg
    57.7 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba;
Windows 10 SFVipPlayer ile denedim kanal listesi açılıyor fakat görüntüler açılmıyor. Resimler ektedir, iyi çalışmalar emeğinize sağlık
Bende de aynı şekilde SFVIp Player'da açılmadı ama Televizo'da açıldı. SFVIP Player bazı yayınları açamıyor, ben de çözemedim. Bu arada SFVIP Player sürümünüzü güncelleyin son sürüm 1.2.9.3 oldu.

Kullanalı 1 hafta oluyor ben bir sorun bulamadım resimlerde görünüyor 1-2 film video desteklenemiyor diye bir hata verdi onun haricinde bir sorun yok
sadece örnek veriyorum filmler sıralama yaparken 2025 yılında çıkan filmleri görmek istiyorum en üstte bunu yapamıyorum yani 2025 2024 böyle aşağıya sıralansaydı çok güzel olurdu teşekkürler
Televizo'da filmler sekmesinde sag üstten ayarlardan siralama türünü sırasız yaparsanız simdiki zamandan geriye doğru siralayacaktir.
Emekleriniz icin tesekkurler
Iyi seyirler.
Hocam bein s 1 eklenecek mi
Forumda mor sporlar yasak olduğundan dolayı bu hesaba eklenmeyecektir.

Yesilcam filmleri kategorisine 1067 film eklenmiştir.

Bundan sonra yeni yapım filmler Yeni eklenen filmler 2025 kategorisine eklenmektedir.

@hpgdisco hocam kolay gelsin, rica etsek film ve dizilerde bulunan + I8 çerikleri kaldırabilir misiniz? (Aile için listenizi kullanıyoruz)

hocam rec tv ile ilgili bir bilginiz varmı çökmüs galiba

Merhaba;
bende kanallar açıldı ama film ve diziler aynı hatayı veriyor.. güncelleme yaptım yine aynı...

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    2.5 MB · Görüntüleme: 8
@hpgdisco hocam kolay gelsin, rica etsek film ve dizilerde bulunan + I8 çerikleri kaldırabilir misiniz? (Aile için listenizi kullanıyoruz)
Hangi filmler acaba? Normalde o tarz filmler yok diye biliyorum aldığım kaynaklarda belirtirseniz silerim o filmleri.
hocam rec tv ile ilgili bir bilginiz varmı çökmüs galiba
Maalesef rec tv kullanmıyorum.
bende kanallar açıldı ama film ve diziler aynı hatayı veriyor.. güncelleme yaptım yine aynı...
Ilk mesajda bir arkadaşımız acabildigini söylemişti ordan kontrol edebilirsiniz.

Güncel dizilerden Show'da yayınlanan Bahar dizi var ekler misiniz

Elinize emeğinize sağlık tv de çalışıyor sorunsuz ama windows ortamında bir türlü çalıştırmayı başaramadım yardımcı olacak var mı

Bende de aynı şekilde SFVIp Player'da açılmadı ama Televizo'da açıldı. SFVIP Player bazı yayınları açamıyor, ben de çözemedim. Bu arada SFVIP Player sürümünüzü güncelleyin son sürüm 1.2.9.3 oldu.
Güncelledim çoğu kanal açıldı vod bölümündekiler açılmıyor, teşekkürler bilgi için

Geri