Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

Github repolarını m3u domainlerini falan şikayet edenlere alışmıştım da forumumuza da bunun yapılabileceği aklıma gelmemişti. Geçmiş olsun, moral bozucu bir durum.

Nasıl oldu bilmiyorum ana bizim telegramda Telif yedi hepsi aynı gün nasıl denk geldi toplu ceza :))) Neyse biz bir yolunu buluruz arık.
@Sinetech Peki şimdilik sadece Bilgi amaçlı Bizde yeni Telegram adresimizi yazsak konu açarak fOTORAF YADA BAŞKA KANAL İSİMLERİ YAZMADAN ?
Paylaşabilirsin dostum Telegram grubunu, benim açımdan sıkıntı yok. Ama dediğin gibi görsel vs olmaması lazım.

Github repolarını m3u domainlerini falan şikayet edenlere alışmıştım da forumumuza da bunun yapılabileceği aklıma gelmemişti. Geçmiş olsun, moral bozucu bir durum.
Onlar da çok saçmaydı, bu da çok saçma ama olan bu maalesef.

2-3 gündür github repoları daha sonrasında telegramda sevdiğim tüm apk kanalları şimdi de bu.

Burada sorun çıkarıp banlanan ve sonra mailler ile tehdit eden bir tip vardı, bu ve bunun gibi tipler çoğalmış olacak ki dört koldan saldırıp telegram grupları, github repoları vs. derken mevzu buralara kadar gelmiş. Herkes sitesini grubunu kapatsa kimse bunları paylaşmasa ellerine ne geçecek anlayamıyorum o şikayetçi tiplerin. Meyve veren ağaç taşlanır diye boşuna dememişler, bu değişmeyecek belli ki.

Burada sorun çıkarıp banlanan ve sonra mailler ile tehdit eden bir tip vardı, bu ve bunun gibi tipler çoğalmış olacak ki dört koldan saldırıp telegram grupları, github repoları vs. derken mevzu buralara kadar gelmiş. Herkes sitesini grubunu kapatsa kimse bunları paylaşmasa ellerine ne geçecek anlayamıyorum o şikayetçi tiplerin. Meyve veren ağaç taşlanır diye boşuna dememişler, bu değişmeyecek belli ki.
@ismailturret aynen katılıyorum 👍

Bu tür içerikler paylaşan bilindik birkaç siteyi gezdim bir sorun görünmüyor. Belli ki kurşuna adres vermişler, herkese geçmiş olsun.
Bak buna gerçekten üzüldüm işte mantığım gerekçe yaratamıyor neden yapıldığına

Neyse bir konu başlığı açıp bundan sonra ne yapılacağı nasıl yapılacağını mı konuşsak acaba

Çok kötü oldu ne yapalım yapacak bir şey yok bir şekilde devam ederiz zaten forum kapanınca aklıma geldi zaten benim 3 gün önce kapatılan github ve sırasında telegram grupları ve forum

Yapacak bir şey yok hayırlısı olsun

Bu tür içerikler paylaşan bilindik birkaç siteyi gezdim bir sorun görünmüyor. Belli ki kurşuna adres vermişler, herkese geçmiş olsun.
Belki de onlara da uyarı gitmiştir ama onlar dikkate almamıştır. Sinetech usta hepsinden daha temkinli olmaya çalışıyor siteyi riske atmamak için.

Açıkçası böyle olacağı çok belliydi yasal olarak ücretli kanalları alenen ismi yazılıyor ben özellikle mor 1 diye yazmama rağmen insanlar düz kanal ismi ile yazıyor. Çözüm işe sadece forum üyelerinin görebileceği Google'de indexlenmeyen bir katagori açılmalı ve ilgili paylaşımlar orda yapılmali. Yoksa diğer türlü her zaman dmca alma riski var.

Bir kere forumdaki belli kategoriler üye olunca görüntülenecek bu 1.cisi
Bu kategorilerdeki konu içeriklerini görmek için beğenmek zorunlu olmalı bu 2.cisi.

Arkadaşlar selamlar,

Yapılan bir şikayet sonucunda yayıncı kuruluş tarafından DMCA uyarısı gelmiş ve bu uyarıya istinaden çeşitli kategoriler ve o kategorilerdeki tüm konular ikinci bir duyuruya kadar kaldırılmıştır. Diğer kategoriler açıktır.

Herkese iyi forumlar dilerim.
Dear Admin ;
Öncelikle geçmiş olsun. DMCA Uyarısı ne demektir. Tahmin etmek zor değil esasında. Böylesine geniş katılımlı paylaşım cı yüksek güvenlik duvarları olan ıp panellerden URL ma c xtream hesaplar çekmek anonim olarak kullanıma sunmak. Forum sayısıni her geçen gün arttırmak vs vs vs hiç olmazsa bir Nazar olacaktı.
Forum Sinetech bu milletin herkesin kurucularından Allah razı olsun
Sinetech i seviyoruz

Geri