Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Paylaşabilirsin dostum Telegram grubunu, benim açımdan sıkıntı yok. Ama dediğin gibi görsel vs olmaması lazım.Nasıl oldu bilmiyorum ana bizim telegramda Telif yedi hepsi aynı gün nasıl denk geldi toplu ceza)) Neyse biz bir yolunu buluruz arık.
@Sinetech Peki şimdilik sadece Bilgi amaçlı Bizde yeni Telegram adresimizi yazsak konu açarak fOTORAF YADA BAŞKA KANAL İSİMLERİ YAZMADAN ?
Onlar da çok saçmaydı, bu da çok saçma ama olan bu maalesef.Github repolarını m3u domainlerini falan şikayet edenlere alışmıştım da forumumuza da bunun yapılabileceği aklıma gelmemişti. Geçmiş olsun, moral bozucu bir durum.
katılıyorum telegram şart olmuş yoksa çook şikayet gelirTelegram şart oldu oradan devam edilebilir
telegram da kapanırkatılıyorum telegram şart olmuş yoksa çook şikayet gelir
@ismailturret aynen katılıyorumBurada sorun çıkarıp banlanan ve sonra mailler ile tehdit eden bir tip vardı, bu ve bunun gibi tipler çoğalmış olacak ki dört koldan saldırıp telegram grupları, github repoları vs. derken mevzu buralara kadar gelmiş. Herkes sitesini grubunu kapatsa kimse bunları paylaşmasa ellerine ne geçecek anlayamıyorum o şikayetçi tiplerin. Meyve veren ağaç taşlanır diye boşuna dememişler, bu değişmeyecek belli ki.
Bak buna gerçekten üzüldüm işte mantığım gerekçe yaratamıyor neden yapıldığınaBu tür içerikler paylaşan bilindik birkaç siteyi gezdim bir sorun görünmüyor. Belli ki kurşuna adres vermişler, herkese geçmiş olsun.
Belki de onlara da uyarı gitmiştir ama onlar dikkate almamıştır. Sinetech usta hepsinden daha temkinli olmaya çalışıyor siteyi riske atmamak için.Bu tür içerikler paylaşan bilindik birkaç siteyi gezdim bir sorun görünmüyor. Belli ki kurşuna adres vermişler, herkese geçmiş olsun.
Dikkate almamak için sağlam bir gerekçeleri vardır umarım.Belki de onlara da uyarı gitmiştir ama onlar dikkate almamıştır. Sinetech usta hepsinden daha temkinli olmaya çalışıyor siteyi riske atmamak için.
Dear Admin ;Arkadaşlar selamlar,
Yapılan bir şikayet sonucunda yayıncı kuruluş tarafından DMCA uyarısı gelmiş ve bu uyarıya istinaden çeşitli kategoriler ve o kategorilerdeki tüm konular ikinci bir duyuruya kadar kaldırılmıştır. Diğer kategoriler açıktır.
Herkese iyi forumlar dilerim.