Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

Açıkçası böyle olacağı çok belliydi yasal olarak ücretli kanalları alenen ismi yazılıyor ben özellikle mor 1 diye yazmama rağmen insanlar düz kanal ismi ile yazıyor. Çözüm işe sadece forum üyelerinin görebileceği Google'de indexlenmeyen bir katagori açılmalı ve ilgili paylaşımlar orda yapılmali. Yoksa diğer türlü her zaman dmca alma riski var.
Zamanında aynı şeyi savunmuştum fakat tam anlaşılamamıştım.

Açıkçası böyle olacağı çok belliydi yasal olarak ücretli kanalları alenen ismi yazılıyor ben özellikle mor 1 diye yazmama rağmen insanlar düz kanal ismi ile yazıyor. Çözüm işe sadece forum üyelerinin görebileceği Google'de indexlenmeyen bir katagori açılmalı ve ilgili paylaşımlar orda yapılmali. Yoksa diğer türlü her zaman dmca alma riski var.
Söylemeye çalıştığım buydu muhteşem paylaşımlar yapan üstadlar bir çözüm yolu üretirler burada ya da başka bir mecrada beyin fırtınası dedikleri bu zaten

Dmca ya takılmayan hiç bir platform hareket alanı yokmu acaba yasaklara takılmıycağimiz bir yer yokmu her sistem her patform mu agalara çalışır.Yokmu bu oyunu bozacağımız bir alan

Şikayet neden ediliyor ki karşı değil miyiz bizleri para karşılığında yayınlara mecbur etmelerine. Ne güzel buradaki arkadaşlar sayesinde bir çok şeye ulaşabiliyorduk, anlam veremiyorum gerçekten geçmiş olsun umarım bir yolu bulunur kalındığı yerden devam edilir. Tekrardan hepinizin emeğine sağlık arkadaşlar sayenizde bir çok içeriğe ulaştık.
İki sınıf insan vardır reis sömürülen ve sömüren Sömüren parayla yayın satma işi kolay ve karlı olduğundan açıktan verilen sistemleri korsanları ve robinhoodculari bozmak engellemek için hep uğraşacak Sömürülen de İnternet gibi Devasa çözüm okyanusunda yeni yöntemler üretmeye devam edecektir.

Telegramda da epey bi temizlik vardı

İki sınıf insan vardır reis sömürülen ve sömüren Sömüren parayla yayın satma işi kolay ve karlı olduğundan açıktan verilen sistemleri korsanları ve robinhoodculari bozmak engellemek için hep uğraşacak Sömürülen de İnternet gibi Devasa çözüm okyanusunda yeni yöntemler üretmeye devam edecektir.
Facebook Instagram Yandex vb leride yapıyor bunu hadi kapatın kapatın hadi

Arkadaşlar selamlar,

Yapılan bir şikayet sonucunda yayıncı kuruluş tarafından DMCA uyarısı gelmiş ve bu uyarıya istinaden çeşitli kategoriler ve o kategorilerdeki tüm konular ikinci bir duyuruya kadar kaldırılmıştır. Diğer kategoriler açıktır.

Herkese iyi forumlar dilerim.
geçmiş olsun çok üzüldüm sayın sinetech ailesi

Forumu Dark Web e taşıyalım, kimse arayıp sormaz. Karışanımızda olmaz, Sadece biz oluruz.

Geri