Arama sonuçlarınız

1. A

Araç multimedya Navigasyon uygulaması

herkes yandex google navigasyon demiş ama onlar internetsiz çalışmıyor kazayla bir gün google maps bağlandım interneti kesmeyi unuttum Antalyadan Balıkesir e 20gb internetimi bitirdi bence şuan tek alternatif sygic.
  2. A

Araç multimedya Navigasyon uygulaması

ben sygic navigasyonu 10 yıldır aracımda kullanıyorum hiç kasma donma yok sizin cihazınızda bir sıkıntı vardır.
  3. A

Forum üyeleri hangi TV Box'u Kullanıyor?

Bende 3 tane box var hiremco matrix pro- dream star i6- Dune HD Homatics Box R 4K Plus 3 ündende memnunum
  4. A

Ibo Pro Player Premium v3.8

tşkler
  5. A

LOKKE APK SUPER

Canlı yayınlar açılmıyor sadece filmler açılıyor
  6. A

İNATBOX v14 çıktı.

android apk linkleri kırık box iniyor ama android linkleri sorunlu.
  7. A

Smoke Patch Football Life 2025 (PES 2021 - 2025 kadro güncellemesi ile )

Mega da part 1 indireyim dedim 1.96 gb da indirmeyi durdurdu indirmeye devam etmek istiyorsanız satın alın uyarısı verdi bu paralı indirme siteleri sıkıntı google drive gibi ücretsiz sitelere yükleseler ya da torrent olarak verseler daha güzel olurdu.
  8. A

Smoke Patch Football Life 2025 (PES 2021 - 2025 kadro güncellemesi ile )

İndirme linkleri torrent olsa çok iyi olurmuş 21 gb 10 günde anca iner :)
  9. A

google tv de çalışmayan apk lar

Arkadaşım niye google tv olan işletim sistemi olan bir tv aldın android kullanan tvler herzaman revaçda tizen webos google tv kullanan tvler alınmaz hiç bir uygulama yükleyemezsin.
  10. A

Gölge tv açılmıyor

evet proğramı açınca güncelleyin diyor direk güncelle deyince güncelliyor ama tekrar açtığımda tekrar güncelleme istiyor bende anlamadım x den güncelleyin diyor ordada indirme linki yok.
  11. A

VPN'siz yasaklı sitelere,Yasaklı İptv adreslerine, Vavoo'ya, Rokkr'a, Dezor'a Watchead'a girmenin çok basit yolu.

Benim oturduğum bölgede turknet en fazla 30 mbps hız sağlayabiliyor alytapısı çok zayıf kendilerini ve ağlarını yenilemiyorlar en fazla sorunsuz 100mbps hızı kablonet sağlıyor oturduğum yerde 25 yıldır kablonetdeyim değiştirmeyide düşünmüyorum superonline olsun turknet olsun ya da bir başka...
  12. A

VPN'siz yasaklı sitelere,Yasaklı İptv adreslerine, Vavoo'ya, Rokkr'a, Dezor'a Watchead'a girmenin çok basit yolu.

hocam kesmiyor demişsiniz ama altaki diğer arkadaşların yorumuna dns ile uğraşmadım demişsin vpn kullandım demişsin vpn kullanmak başka modemin dns adresini değiştirmek başka şey ben denediğim için kablonet internet erişimini engeller dedim. yani denememişsin denemediğin bir şey hakkında yorum...
  13. A

Kablonet modeminde hiçbir şekilde dns ye müdahale edemezsin eğer ayarları değiştirmeye kalkarsan kablonet otomatikmen internet erişimini kesiyor.
  14. A

1000 KİŞİLİK M3U

tşkler
  15. A

4x İpvanish VPN Peremium Hesaplar

teşekkürler çalışıyor
  16. A

Rec tv uygulamasında uyarı alıyor musunuz ?

Evet ben blutacks e yeni sürümü kurdum bendede cloudstream kaldırın uyarısı verdi kaldırdım proğram açıldı
  17. A

X1 IPTV Xtream Codes Giriş Bilgileri

bende çalışmadı sanırsam 1 kullanıcılı
  18. A

sağlam liste

sağlam m3u
  19. A

güzel m3u liste

Normal ulusal kanalların haricinde paralı platform kanallarının hiçbiri çalışmıyor
  20. A

TV Box Önerisi Lazım

Bence air mouse cihazlar varken mibox alınmaz

Geri