Araç multimedya Navigasyon uygulaması

riva70

Üye
Konular
3
Merhaba
Aracıma Android 13 multimedya taktırdım. İnternetsiz çalışan navigasyon uygulaması lazım ne önerirsiniz? Eskiden igo vs kolayca creckli uygulama ve harita bulunuyordu şimdi bir türlü bulamıyorum

✅ 1. Sygic GPS Navigation & Maps

• Açıklama: TomTom tabanlı offline harita desteği olan, sesli yönlendirme ve hız limiti uyarıları gibi gelişmiş özelliklere sahip popüler bir navigasyon uygulaması.
  • Kullanım: Haritaları Wi-Fi ile indirip, internetsiz olarak kullanabiliyorsun. Türkiye haritası da mevcut.
  • Fiyat: Temel özellikler ücretsiz, ama Premium özellikler için tek seferlik ücret var (veya apk araştırılabilir 😉).

🔗 Play Store Linki:

✅ 2. HERE WeGo: Offline Maps & GPS

• Açıklama: Tamamen ücretsiz ve internetsiz çalışabilen bir navigasyon uygulaması. Harita indirip dilediğin zaman çevrimdışı şekilde kullanabiliyorsun.
  • Kullanım: Basit arayüz, sesli yönlendirme var. Türkiye haritasını indirip rahatça kullanabilirsin.
  • Fiyat: Ücretsiz.

🔗 Play Store Linki:

Merhaba
Aracıma Android 13 multimedya taktırdım. İnternetsiz çalışan navigasyon uygulaması lazım ne önerirsiniz? Eskiden igo vs kolayca creckli uygulama ve harita bulunuyordu şimdi bir türlü bulamıyorum
Sygic tavsiye ederim link veriyorum inceleyin lütfen.

Sygic Premium Gps Navigation, sizler için seçtiğimiz en iyi android yol bulma uygulamalarından biridir. Android tabanlı cihazlarınızda mutlaka bulundurmanız gereken detaylı bir navigasyon programıdır. Türkçe dil desteği ve güncel Türkiye haritasıyla (Tomtom harita) kolaylıkla kullanabilir; sesli yönlendirme özelliğiyle girdiğiniz hedefe dolanmadan, en kısa yoldan ulaşabilirsiniz.

Sygic Premium Gps Navigation ‘ın özellikleri nelerdir?

Sadece GPS üzerinden çalışır, normal kullanımda internet bağlantısına gerek duymaz.
Sygic Premium Gps Navigationgüncel harita, Türkçe dil ve ses desteği sağlar.
Belirlenen noktaya farklı rota seçenekleri belirler ve en uygun olanı seçmenize olanak sağlar.
Sygic Premium Gps Navigationile birlikte yüklenen birçok POI (ihtiyaç noktası) seçeneğinden tamamen ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.
Sygic Premium Gps Navigationsize belirlenen rota üzerindeki ücretli yollardan kaçınma seçeneğini sunar.
Hız sınırı uyarılarını seslendirerek ve araç ses sistemi entegrasyonusağlayarak güvenli bir sürüş deneyimi yaşatır.
Diğer sürücülerden alınan polis tuzağı uyarılarını tarafınıza bildirerek dikkat etmeniz gereken yerlerde sizi uyarır.
Yürüyüş için yaya navigasyonu özelliğiyle kolay keşif yapma olanağı sağlar.
Sygic Premium Gps Navigation, Sygic HUD yani Head-up özelliği sayesinde aracınızın ön camına yüksek kontrastlı arayüzünü yansıtır ve böylelikle GPS bilgilerinizi aracınızın ön camından sabit bir şekilde takip edebilirsiniz.

Google maps, yandex navigasyon, here we go, sygic deneyebilirsiniz. Sygic yaşıklı ama kullndığı TomTom harita oldukça yetersiz.

Sygic Premium Gps Navigation, sizler için seçtiğimiz en iyi android yol bulma uygulamalarından biridir. Android tabanlı cihazlarınızda mutlaka bulundurmanız gereken detaylı bir navigasyon programıdır. Türkçe dil desteği ve güncel Türkiye haritasıyla (Tomtom harita) kolaylıkla kullanabilir; sesli yönlendirme özelliğiyle girdiğiniz hedefe dolanmadan, en kısa yoldan ulaşabilirsiniz.

Sadece GPS üzerinden çalışır, normal kullanımda internet bağlantısına gerek duymaz.
Belirlenen noktaya farklı rota seçenekleri belirler ve en uygun olanı seçmenize olanak sağlar.
Sygic Premium Gps Navigationile birlikte yüklenen birçok POI (ihtiyaç noktası) seçeneğinden tamamen ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.
Sygic Premium Gps Navigationsize belirlenen rota üzerindeki ücretli yollardan kaçınma seçeneğini sunar.
Hız sınırı uyarılarını seslendirerek ve araç ses sistemi entegrasyonusağlayarak güvenli bir sürüş deneyimi yaşatır.
Diğer sürücülerden alınan polis tuzağı uyarılarını tarafınıza bildirerek dikkat etmeniz gereken yerlerde sizi uyarır.
Sygic Premium Gps Navigation, Sygic HUD yani Head-up özelliği sayesinde aracınızın ön camına yüksek kontrastlı arayüzünü yansıtır ve böylelikle GPS bilgilerinizi aracınızın ön camından sabit bir şekilde takip edebilirsiniz.
Teşekkürler yükleyip deneyeceğim

google haritalar kurup bulunduğunuz bölgeyi bir kez indirip çevrimdışı kullanabilirsiniz (belli periyodlarda güncel olması için tekrar indirmeniz gerekir) . ama cihazınn üzerinden navigasyon kullanmak çok mantıklı olmuyor, yavaş kalıyor ,gps çok verimli değil, en azından bendeki 4 gb cihazda öyle, fena lag oluyor, telefon ile eşleştirip telefon üzerinden kullanmak daha mantıklı , çok fazla internet de gerekmiyor. Dediğiniz şekilde trafik durumunu da göremezsiniz zaten

Son düzenleme:

Öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim
Sygic evdeki tablette (android-8/2-32gb) hız performans vs olarak çok güzel uyum sağladı
Ancak araçtaki tablete (Android-13/4-64gb) o kadar uyum sağlamadı çok kasıyor aranan noktayı zor buluyo vs.

Sygic evdeki tablette (android-8/2-32gb) hız performans vs olarak çok güzel uyum sağladı
Ancak araçtaki tablete (Android-13/4-64gb) o kadar uyum sağlamadı çok kasıyor aranan noktayı zor buluyo vs.

bir de bunu deneyin isterseniz farklı bir uygulama şifre: fullprogramlarindir.net

internetsiz navigasyon yarım yamalak bir şey bence sonuçta internet olmadan trafik durumunu canlı olarak gösteremeyecek. tabi ben istanbul gibi bir yer için konuşuyorum neredesiniz bilemiyorum ama, pekala anadoluda trafik sorun olmayacağı için pek sorun olmayacak güncel yandex çevrimdışı harita özelliği olduğundan sanırım ilk tercihim olurdu yine.

internetsiz navigasyon yarım yamalak bir şey bence sonuçta internet olmadan trafik durumunu canlı olarak gösteremeyecek. tabi ben istanbul gibi bir yer için konuşuyorum neredesiniz bilemiyorum ama, pekala anadoluda trafik sorun olmayacağı için pek sorun olmayacak güncel yandex çevrimdışı harita özelliği olduğundan sanırım ilk tercihim olurdu yine.
İstanbulda ne faydası var ki, açık yol mu var? 12 sene kaldım, her türlü GPS yazılımını kullandım, zerre faydasını görmedim. Herkesi boş yere yönlendiriyor, ora da tıkanıyor

İstanbulda ne faydası var ki, açık yol mu var? 12 sene kaldım, her türlü GPS yazılımını kullandım, zerre faydasını görmedim. Herkesi boş yere yönlendiriyor, ora da tıkanıyor
asıl istanbul'da faydalı dostum ben sürekli faydalanıyorum, her yer trafik kaçarı yok en azından 3 dk-5 dk erken olan rota neyse onu seçiyorum. sen bilirsin tabi bence yandex bu konuda rakipsiz.

asıl istanbul'da faydalı dostum ben sürekli faydalanıyorum, her yer trafik kaçarı yok en azından 3 dk-5 dk erken olan rota neyse onu seçiyorum. sen bilirsin tabi bence yandex bu konuda rakipsiz.
istanbulda navigasyon olmadan a noktasından b noktasına gideceğime, evde oturur rus ruleti oynarım daha iyi :)

ben sygic navigasyonu 10 yıldır aracımda kullanıyorum hiç kasma donma yok sizin cihazınızda bir sıkıntı vardır.

herkes yandex google navigasyon demiş ama onlar internetsiz çalışmıyor kazayla bir gün google maps bağlandım interneti kesmeyi unuttum Antalyadan Balıkesir e 20gb internetimi bitirdi bence şuan tek alternatif sygic.

kucuk cekmecede navigasyoncuda igo yuklettim turkiye ve avrupa haritalarida guncel olarak yukledi cokta memnunum kullanmasi basit 2.konu google maps ve yandex internetsiz cevrimdisi kullaniliyor ama onceden gidecegin bolgenin haritasini indirmen gerekiyor ornek Turkiyede veya avrupada nerelere gideceksen veya gidebilirim diyorsan bu haritalari cihaza indirip gerektiginde kullanabilirsiniz cihazin hafizasi dolmasin diyorsan bir flash bellege indirebilirsin eger uygulama gideceniz yeri bulmuyorsa once internet bagliyken bulup basla deyip interneti kapatin boylece internetiniz harcanmamis olur

Son düzenleme:
herkes yandex google navigasyon demiş ama onlar internetsiz çalışmıyor kazayla bir gün google maps bağlandım interneti kesmeyi unuttum Antalyadan Balıkesir e 20gb internetimi bitirdi bence şuan tek alternatif sygic.
Her ikisi de internetsiz çalışıyor, google maps, 1 saatlik yolculukta internet açık ve harita indirilmemişse 5-15 mb veri tüketiyor, denenmiştir.
Bu arada aklıma gelmişken, İstanbul'da navigasyonun faydası, nerede oturduğunuza bağlı. Mecidiyeköy civarında oturuyorsanız, kuş olsanız navigasyonla erken gidemezsiniz. Ya alternatif yol yok, ya da şuradan gideyim bari diyen tek kişi siz olmuyorsunuz

Geri