Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sygic tavsiye ederim link veriyorum inceleyin lütfen.Merhaba
Aracıma Android 13 multimedya taktırdım. İnternetsiz çalışan navigasyon uygulaması lazım ne önerirsiniz? Eskiden igo vs kolayca creckli uygulama ve harita bulunuyordu şimdi bir türlü bulamıyorum
Teşekkürler yükleyip deneyeceğimSygic tavsiye ederim link veriyorum inceleyin lütfen.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sygic Premium Gps Navigation, sizler için seçtiğimiz en iyi android yol bulma uygulamalarından biridir. Android tabanlı cihazlarınızda mutlaka bulundurmanız gereken detaylı bir navigasyon programıdır. Türkçe dil desteği ve güncel Türkiye haritasıyla (Tomtom harita) kolaylıkla kullanabilir; sesli yönlendirme özelliğiyle girdiğiniz hedefe dolanmadan, en kısa yoldan ulaşabilirsiniz.
Sygic Premium Gps Navigation ‘ın özellikleri nelerdir?
Sadece GPS üzerinden çalışır, normal kullanımda internet bağlantısına gerek duymaz.
Sygic Premium Gps Navigationgüncel harita, Türkçe dil ve ses desteği sağlar.
Belirlenen noktaya farklı rota seçenekleri belirler ve en uygun olanı seçmenize olanak sağlar.
Sygic Premium Gps Navigationile birlikte yüklenen birçok POI (ihtiyaç noktası) seçeneğinden tamamen ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.
Sygic Premium Gps Navigationsize belirlenen rota üzerindeki ücretli yollardan kaçınma seçeneğini sunar.
Hız sınırı uyarılarını seslendirerek ve araç ses sistemi entegrasyonusağlayarak güvenli bir sürüş deneyimi yaşatır.
Diğer sürücülerden alınan polis tuzağı uyarılarını tarafınıza bildirerek dikkat etmeniz gereken yerlerde sizi uyarır.
Yürüyüş için yaya navigasyonu özelliğiyle kolay keşif yapma olanağı sağlar.
Sygic Premium Gps Navigation, Sygic HUD yani Head-up özelliği sayesinde aracınızın ön camına yüksek kontrastlı arayüzünü yansıtır ve böylelikle GPS bilgilerinizi aracınızın ön camından sabit bir şekilde takip edebilirsiniz.
Öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederimSygic tavsiye ederim link veriyorum inceleyin lütfen.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sygic Premium Gps Navigation, sizler için seçtiğimiz en iyi android yol bulma uygulamalarından biridir. Android tabanlı cihazlarınızda mutlaka bulundurmanız gereken detaylı bir navigasyon programıdır. Türkçe dil desteği ve güncel Türkiye haritasıyla (Tomtom harita) kolaylıkla kullanabilir; sesli yönlendirme özelliğiyle girdiğiniz hedefe dolanmadan, en kısa yoldan ulaşabilirsiniz.
Sygic Premium Gps Navigation ‘ın özellikleri nelerdir?
Sadece GPS üzerinden çalışır, normal kullanımda internet bağlantısına gerek duymaz.
Sygic Premium Gps Navigationgüncel harita, Türkçe dil ve ses desteği sağlar.
Belirlenen noktaya farklı rota seçenekleri belirler ve en uygun olanı seçmenize olanak sağlar.
Sygic Premium Gps Navigationile birlikte yüklenen birçok POI (ihtiyaç noktası) seçeneğinden tamamen ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.
Sygic Premium Gps Navigationsize belirlenen rota üzerindeki ücretli yollardan kaçınma seçeneğini sunar.
Hız sınırı uyarılarını seslendirerek ve araç ses sistemi entegrasyonusağlayarak güvenli bir sürüş deneyimi yaşatır.
Diğer sürücülerden alınan polis tuzağı uyarılarını tarafınıza bildirerek dikkat etmeniz gereken yerlerde sizi uyarır.
Yürüyüş için yaya navigasyonu özelliğiyle kolay keşif yapma olanağı sağlar.
Sygic Premium Gps Navigation, Sygic HUD yani Head-up özelliği sayesinde aracınızın ön camına yüksek kontrastlı arayüzünü yansıtır ve böylelikle GPS bilgilerinizi aracınızın ön camından sabit bir şekilde takip edebilirsiniz.
Öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim
Sygic evdeki tablette (android-8/2-32gb) hız performans vs olarak çok güzel uyum sağladı
Ancak araçtaki tablete (Android-13/4-64gb) o kadar uyum sağlamadı çok kasıyor aranan noktayı zor buluyo vs.
igo luna, yükledim telefonda çalışıyor, tek kusuru haritası 2021 tarihliZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
bir de bunu deneyin isterseniz farklı bir uygulama şifre: fullprogramlarindir.net
İstanbulda ne faydası var ki, açık yol mu var? 12 sene kaldım, her türlü GPS yazılımını kullandım, zerre faydasını görmedim. Herkesi boş yere yönlendiriyor, ora da tıkanıyorinternetsiz navigasyon yarım yamalak bir şey bence sonuçta internet olmadan trafik durumunu canlı olarak gösteremeyecek. tabi ben istanbul gibi bir yer için konuşuyorum neredesiniz bilemiyorum ama, pekala anadoluda trafik sorun olmayacağı için pek sorun olmayacak güncel yandex çevrimdışı harita özelliği olduğundan sanırım ilk tercihim olurdu yine.
asıl istanbul'da faydalı dostum ben sürekli faydalanıyorum, her yer trafik kaçarı yok en azından 3 dk-5 dk erken olan rota neyse onu seçiyorum. sen bilirsin tabi bence yandex bu konuda rakipsiz.İstanbulda ne faydası var ki, açık yol mu var? 12 sene kaldım, her türlü GPS yazılımını kullandım, zerre faydasını görmedim. Herkesi boş yere yönlendiriyor, ora da tıkanıyor
istanbulda navigasyon olmadan a noktasından b noktasına gideceğime, evde oturur rus ruleti oynarım daha iyiasıl istanbul'da faydalı dostum ben sürekli faydalanıyorum, her yer trafik kaçarı yok en azından 3 dk-5 dk erken olan rota neyse onu seçiyorum. sen bilirsin tabi bence yandex bu konuda rakipsiz.
ben sygic navigasyonu 10 yıldır aracımda kullanıyorum hiç kasma donma yok sizin cihazınızda bir sıkıntı vardır.Öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim
Sygic evdeki tablette (android-8/2-32gb) hız performans vs olarak çok güzel uyum sağladı
Ancak araçtaki tablete (Android-13/4-64gb) o kadar uyum sağlamadı çok kasıyor aranan noktayı zor buluyo vs.
Her ikisi de internetsiz çalışıyor, google maps, 1 saatlik yolculukta internet açık ve harita indirilmemişse 5-15 mb veri tüketiyor, denenmiştir.herkes yandex google navigasyon demiş ama onlar internetsiz çalışmıyor kazayla bir gün google maps bağlandım interneti kesmeyi unuttum Antalyadan Balıkesir e 20gb internetimi bitirdi bence şuan tek alternatif sygic.