Ibo Pro Player Premium v3.8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende de 10 gün sonrası 7 euro tek cihaz lisanslı görünüyor. Bugün kurdum ve sık sık donuyor ne yazık ki...
Bir çok arkadaşımız kurdular kullanıyorlar ve memnunlar ben 3 aydır kullanıyorum ömür boyu lisans olarak siz kendi sisteminizi ve kendinizi gözden geçirin yani nasıl kuruyorsunuz ne yapıyorsunuz GÜNCELLEME YAPMAYACAKSINIZ. kolay gelsin

Sizin için bu uygulamaya çok baktım 3,0 sürümden 6.0 sürüme kadar yalan dolan atan namussuzlar MOD, Premium, Unlocked yazmışlar ama hepsi yalan bu oynatıcıyı ancak E-mail ile giriş yaparak kullanabilirsin buda ne demek bir premium hesaba bağlı olmayan e-mail girişi ile Ventox'u kullanamazsın adamlar işi sıkı tutmuş uygulama güzel ama Premium hesap almadan kullanmanın hiç bir yolu yok
ayrıca NECO değil NEJDET :)
Biraz güleryüz ve samimiyet bunları getiriyor işte..Bıktırıyorda ama ne yapacaksın Neco katlanıyoruz...

Lg tv uygulamasındaki mac ve cihaz anahtarı ile bu programdaki maç ve cihaz anahtarları farklı. Yardımcı olabilirmisiniz

HIZLI VE GÜÇLÜ IPTV PLAYER:

Ibo Pro Player Açıklaması

Hızlı bir şekilde m3u çalma listenizi yükleyecek ve en sevdiğiniz kanalları herhangi bir aksaklık olmadan oynatacak profesyonel ve hızlı bir m3u oynatıcısıdır

Android akıllı TV'ler, akıllı telefonlar ve tabletler için çalışan bir m3u akış oynatıcısı olan Ibo Pro Player ile tanışın. Gelişmiş bir m3u akış oynatıcısı, basit kullanıcı arayüzü ve gelişmiş m3u oynatıcı kontrolleriyle, TV şovlarının, filmlerin, sporların veya beğendiğiniz her şeyin keyfini çıkarmanın daha akıllı ve kolay yoludur.

Özellikle Ibo Pro Player 4k dahil tüm ekran çözünürlüklerini desteklediğinden. ➕ Ibo Pro Player'A ÇALMA LİSTELERİ EKLEYİN Hızlı m3u akışı için optimize edilmiş olan android oynatıcımız, m3u çalma listelerinizi kolayca yükleyecektir. İçeriğinizi, benzer m3u oynatıcı m3u uygulamalarında bulabileceğiniz gecikmeler veya olağan aksaklıklar olmadan en yüksek kalitede izleyin.

Ibo Pro Player ÖZELLİKLERİ: - m3u URL'lerini veya çalma listelerini yayınlamak için kolay işlem - basit kullanıcı arayüzü - Ibo Pro Player, Android TV'lerin, akıllı telefonların, Android çubuklarının ve Android kutularının tüm ekran çözünürlüklerini destekler. - filmler ve diziler için yayın tarihini, içeriği, oyuncuları, fragmanı, derecelendirmeleri görün - kanalları ve filmleri/dizileri favorilere ekleyin - MX, VLC oynatıcısını ve Hızlı Akışı destekler - filmlerde ve dizilerde dilleri seçin - filmlerde ve dizilerde altyazıları seçin – ve ebeveyn kontrolü.

M3U AKIŞ OYNATICIMIZI NASIL KULLANIRSINIZ: - Bir m3u URL'si veya çalma listesi ekleyerek sınırsız TV keyfini yaşarsınız.

Ekli dosyayı görüntüle 2809Ekli dosyayı görüntüle 2810

Ekli dosyayı görüntüle 2811Ekli dosyayı görüntüle 2812

Ne kadar teşekkür etsem azdır çünkü gerçekten işe yarıyor sadece büyük ekranda açılmıyor bunun için bi ayar var mı bilmiyorum baktım ayarlara öyle bi ayar yok yada ben bulamadım yani uygulamayı açarken direkt canlı yayın direkt açabilse veya en azından yada oradan canlı yayın seçilince tam ekran açabilse tadından yenmezdi var mı konuda bilgisi olan arkadaşlar?

Ne kadar teşekkür etsem azdır çünkü gerçekten işe yarıyor sadece büyük ekranda açılmıyor bunun için bi ayar var mı bilmiyorum baktım ayarlara öyle bi ayar yok yada ben bulamadım yani uygulamayı açarken direkt canlı yayın direkt açabilse veya en azından yada oradan canlı yayın seçilince tam ekran açabilse tadından yenmezdi var mı konuda bilgisi olan arkadaşlar?
Rica ederim iyi günlerde kullanın.
Büyük ekran derken tam anlayamadım ben Tv Box ile 45 in TV'de izliyorum ekran sorunu yok eğer TV'de izliyorsanız TV ayarlarınızı kontrol ediniz.
Evet uygulama açılışında direkt canlı yayın açılmıyor bu özellik olsaydı süper olurdu.

Rica ederim iyi günlerde kullanın.
Büyük ekran derken tam anlayamadım ben Tv Box ile 45 in TV'de izliyorum ekran sorunu yok eğer TV'de izliyorsanız TV ayarlarınızı kontrol ediniz.
Evet uygulama açılışında direkt canlı yayın açılmıyor bu özellik olsaydı süper olurdu.
Selamlar, evet canlı yayın yerine tıklayınca Kanallar görünüyor buna eyvallah bu olabilir lakin büyük ekrandan kastım kumanda ile üzerine ekstra tıklamadan direkt tam ekran açılmasıydı yoksa televizyonum zaten tam ekranda orfa sıkıntı yok.

Selamlar, evet canlı yayın yerine tıklanınca Kanallar görünüyor bu normal eyvallah bu olabilir lakin büyük ekrandan kastım kumanda ile üzerine ekstra tıklamadan direkt tam ekran açılmasıydı yoksa televizyonum zaten tam ekranda orada sıkıntı yok hani mümkün olsaydı bu özellik daha güzel olurdu demek istedim sonuçta böylede gayet güzel elinize emeğinize sağlık.

Buna da shamel gibi dosya olarak liste yüklenmiyor galiba

Buna da shamel gibi dosya olarak liste yüklenmiyor galiba
Bu uygulama ömür lisanslıdır. günlerce test edilmiştir. 3 aydır kullanılmaktadır bir çok farklı M3U listeleri Play liste eklenerek % 100 olumlu sonuçlar alınmıştır kendinizi ne yaptığınızı nasıl kurulum yaptığınızı cihazınızı, yazılımınızı, kendi sisteminizi kontrol ediniz lütfen.
Bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yazmayın kimbilir belki de programı hiç kurmadın bile :mad:

Son düzenleme:
Qr kodla m3u süresine varmı bir çare 1 hafta süre verdi site , uygulama çok iyi teşekkür ederim paylaşım için

Merhaba , Programi bende kullandim. Nejdetcan arkadasin dedikleri dogru , Programi istediginiz kadar kullanabilirsiniz , lakin söyle bir sorun var; Programe kendi yüklediklerimiz kesinlikle calisiyor ve sikinti yok , sanirsam problem iboplayer web sayfasinda ve orada 7 günlük teste tabi kaliyorsun ve ondan sonra da m3u adresi yükleyemiyorsun. Kisacasi Program sinirsiz, elden direk yükleme yapiyorsan.Ibo Player sayfasindan ise 7 gün sonra yükleme yapilmiyor. Bendeki durum bu

Siz konu bilgilerini hiç okudunuz mu?
Ben konu bilgilerini okudum hatta sizin uyarınızdan sonra atladığım bir yer var mı diye bir kere daha okudum ama yine sorduğum sorunun çözümü ile alakalı bir cevap kısmına rastlamadım , siz soruyu anladınız mı ?

Qr kodla m3u süresine varmı bir çare 1 hafta süre verdi site , uygulama çok iyi teşekkür ederim paylaşım için
Ben anlayamadım cehaletimi maruz görün Qr kodla ne işiniz var İbo Player'i kuruyorsunuz şifre bişey yok kullanıyorsunuz bu bir IPTV PLAYER'dir

Ben anlayamadım cehaletimi maruz görün Qr kodla ne işiniz var İbo Player'i kuruyorsunuz şifre bişey yok kullanıyorsunuz bu bir IPTV PLAYER'dir
Usta M3u ekleme bölümünde qr kodu twlefonla okuttuğunda web sitesi açılıyor mesela sinetechde veya başka bir yerde mobil telefondan m3u buldun programa tek tek yazmak yerine burdan kopyala yapıştır yapıyorsun box da program modlu ok ama web için mac adresine 1 hafta süre veriyor sonrası kapajıcak sanırım benimde bitmeye az kaldı

Usta M3u ekleme bölümünde qr kodu twlefonla okuttuğunda web sitesi açılıyor mesela sinetechde veya başka bir yerde mobil telefondan m3u buldun programa tek tek yazmak yerine burdan kopyala yapıştır yapıyorsun box da program modlu ok ama web için mac adresine 1 hafta süre veriyor sonrası kapajıcak sanırım benimde bitmeye az kaldı
Ya kardeşim ben sani anlayamadım programı kurduktan sonra elindeki M3u url'yi URL girilecek bölüme yazıyorsun yada kopyala/yapıştır yapıyorsun hepsi bu kadar senin QR kodu ile ne işin var uygulama LİMİTSİZ SÜRÜMDÜR ne 5 günü 7 günü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri