Aynı hata hiç bir kanalı açmıyorHata alıyorum hiç bişey açmıyor network request failed hatası veriyor bilgisi olan varmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aynı hata hiç bir kanalı açmıyorHata alıyorum hiç bişey açmıyor network request failed hatası veriyor bilgisi olan varmı
Bendede aynı hata var hocamHata alıyorum hiç bişey açmıyor network request failed hatası veriyor bilgisi olan varmı
Emeyine sağlik cok kullaniṣli güzl olmuṣ.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
apk 10 numara 5 yildiz
arama yerine
vavoo.to
kool.to
ikisinden birini yazin keyfinixe bakin
Çok teşekkür ederim çok iyi muhteşem TV ye kurdum mükemmel çalışıyorZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
apk 10 numara 5 yildiz
arama yerine
vavoo.to
kool.to
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili @parstv
Lütfen konu başlıklarında veya konu içinde tamamı BÜYÜK HARF kullanmayalım.
(Şimdilik yazılı uyarı yapılmaktadır, düzeltilmemesi veya hatanın devamında puan sistemli uyarı sistemi uygulanacaktır.)
İyi forumlar.
@Laperdesi
Superrt tsk ederimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
apk 10 numara 5 yildiz
arama yerine
vavoo.to
kool.to
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili @parstv
(Şimdilik yazılı uyarı yapılmaktadır, düzeltilmemesi veya hatanın devamında puan sistemli uyarı sistemi uygulanacaktır.)
İyi forumlar.
@Laperdesi
Detay verebilir misin nereyi degistiriyoruzArkadaşlar oynatıcıyı mpv den yerel e alın tarayıcıyı yandex yaptım vpn de lokke değil system yaptım şuan tıkır tıkır çalışıyor deneyebilirsiniz
Paylasim icin tesekkurler, ipad icin oluyormu bu browser? olmuyorsa buna benzer baska bir alternatif varmi ipadlar icin, vavoo, oha, kool vb. calistrabilecek?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
apk 10 numara 5 yildiz
arama yerine
vavoo.to
kool.to
Sevgili @parstv
İyi forumlar.
@LaperdesiIpad[/COLOR]
[QUOTE="parstv, post: 2906, member: 1866"]
[URL unfurl="true"]https://www.lokke.app/[/URL]
apk 10 numara 5 yildiz
arama yerine
vavoo.to
kool.to
[COLOR=rgb(209, 72, 65)]---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili [USER=1866]@parstv
İyi forumlar.
@Laperdesi
Ayarlardan hocamDetay verebilir misin nereyi degistiriyoruz
Dezor bence daha güzel ben çok memnunumAyarlardan hocam
Bu arada bende hata verdi değişik değişik yazılar çıktı girmedi
Ben indiriyorum ama girmiyor atıyor anlamadımDezor bence daha güzel ben çok memnunum
sinetech drive adresinde 2 dosya var dezor pm olan değil sadece dezor yazan klasörün içinde olanı indirin vpnyi açıp girin kool.to yazın çok güzel çalışıyorBen indiriyorum ama girmiyor atıyor anlamadım