Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam mod vpn falan anlamam bilmem , tek kullandığım uygulama gölge tv idi şimdi kullanamayacak mıyım ? Güncellesem de yine güncelle çıkıyor açılmıyor , telegram grubunu da sohbetleri silerken silmiştim yoksa oradan soracaktım da ..Ben yaptım. Ben ne dersem o şekilde olacak. VPN kullanmayın, DNS kullanmayın ve özellikle modlanmış hiç kullanmayın.
Birini bile yaparsanız Şener Şen'in "vallahi sataram bu köyü ha" repliğine bürünüyor.
Yine de şartlarını kabul edenler bir yolunu bulup kullanırlar. Tercih meselesi.
Yani illa ki açacaktır telegram ya da başka bir yerde yine paylaşıma. Çok bağlı olduğu belli geliştiricisinin de. Siz de kısa süre sonra sorununuzu çözersiniz.Hocam mod vpn falan anlamam bilmem , tek kullandığım uygulama gölge tv idi şimdi kullanamayacak mıyım ? Güncellesem de yine güncelle çıkıyor açılmıyor , telegram grubunu da sohbetleri silerken silmiştim yoksa oradan soracaktım da ..
Tekrarlanmasın lütfen!..Modlayanı yakalayıp ******* ***** bir reklam izlememek için milleti madur ediyor *******
O zaman forumdaki beş para etmez modculara sahip çıkın k****Tekrarlanmasın lütfen!..
Üslubunu bozmayan, küfretmeyen herkes istediğini paylaşabilir. Son kez uyarıyor ve rica ediyorum. Sakin olun, derdinizi ağzınızı bozmadan anlatabilecek kalitede olduğunuzu düşünüyorum.O zaman forumdaki beş para etmez modculara sahip çıkın kardeş