Arama sonuçlarınız

1. poyraz38

Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

Çok merak ediyorum neden ulusal kanallar anteni olmayanları yada baska nedenlerle yurt dısindan izleyenler icin falan, düsunup m3u listesi gibi bi ortak bir uygulama yapmıyor devletin zorunlu kılması lazım bence
  2. poyraz38

tivibu kanalları

İşteydim kusura bakma yeni cevap yazabiliyorum hazır liste var içinde
  3. poyraz38

tivibu kanalları

Evde anten yok.Şöyle söyleyim uygulama doyumsuzlarina, 4 uygulama tv mi full+full yapıyor geri kalan uygulamar bence kusura bakmasın yeşillik sadece.Bu 4 uygulama 1= ip tv oynatıcı (ben tivimate kullanıyorum)sakultah hocam saolsun televizyon izlemek icin. 2=smart tube youtube reklam yok cocuklar...
  4. poyraz38

Öneri Sakultah ulusal haber vb geniş M3u listesi (ilk mesajı oku)

Hocam yayınlar 10 hazirana kadarmi olacak 10 hazirandan sonra olmıycakmi acaba
  5. poyraz38

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Merhabalar nikyokki eklentisinin icindeki belgeselx çalışmıyorda latte hocam senin repoya ekleyebilirmisin acaba.Tek belgesel kaynağı oda eger eklerseniz duacı oluruz.
  6. poyraz38

xiaomi grooming kit pro traş makinası

Merhabalar xiaomi grooming kit pro traş makinası almayı düşünüyorum kullanan varmı acaba forumdaşlar..Varsa deneyimlerimizi anlatirsanız referans olur.Şimdiden Teşkkürler
  7. poyraz38

BilginSky 1.1 (UYGULAMA KAPANMIŞTIR!)

Uygulamaya giremiyorum tv boxda direk atıyor
  8. poyraz38

Öneri M3U-(Alıntı)

Abi eline koluna sağlık.Listen 10 numara çok güzel olmuş.tüm kanallar hiç sekmeden açılıyor.Gördüğüm en mükemmel liste çünki sen denizin icinden en iyi incileri seçmiçsin.Ben bunu yapamazdım bilmiyorum.Ama sanki benim içimden geçeni duymuş gibi, profosyonel bir sekilde düsünup tam 12 den vurmussun
  9. poyraz38

FGoMAX IPTV TV BOX - MOBİL [kesintisiz yayın, filmler , diziler ve daha fazlası ]

Hayırlı olsun elinize emegininize sağlık.umarım kalıcı olursunuz..Tv box için beklemedeyim
  10. poyraz38

Vavo kanalları

Bende bi yakınım link istiyodu ona göderdim rezil oldum 🤣
  11. poyraz38

70.000 🧿

Hocam hiç kanalinda kendi hikayeni anlatmadın kanal açma fikri nerden geldi ne iş yaparsin hayat hikayen falan bunları anlattığın bir video çeksen olmazmı.Çünki öyle güzel bi uslubun varki sanki ailden biri gibi oldun. Seninle sabaha kadar sohbet etsem sıkılmam yani🤣Bu arada bu fikrimi...
  12. poyraz38

Öneri Derbiyi Hangi Uygulamada İzliyorsunuz? (Anket)

Hocam ben eski yükleme yaptıgım icin bende calışıyor ne yazıkkı yeni yükleyenler izleyemiyor hatta sinetech youtube kanalinda videosuda var eski yükleyenler silmesin yeni yüklemeler çalışmıyor diye..
  13. poyraz38

Öneri Derbiyi Hangi Uygulamada İzliyorsunuz? (Anket)

Watched reddom 3 senedir tv ve telefonum başka uygulama görmedi
  14. poyraz38

Başka oparotörlerden taahhütü biten varsa türkcell yeni hat tasıyana uygun fiyat

14 gün ceza ödemeden kayıtsız sartsiz cayma hakki var türkcele gecebilirsiniz
  15. poyraz38

Başka oparotörlerden taahhütü biten varsa türkcell yeni hat tasıyana uygun fiyat

Türk telekomda ay sonuna kadar kampanya yapmış esimin taahutu subatta bitiyor cayma ücreti 400 tl valla cayma ucretini odeyip 180 tl olan paketi alcam yeni yılda bu fiyatları bulamayız
  16. poyraz38

Müsteri hizmetlerini aradım öğrenmek için ama herhangi bir tarih veremeyiz sınırlı süre olduğu için bizde bilmiyoruz dediler..
  17. poyraz38

Zaten bende 1 senelik kullancam sonra taahhüt bitince neresi uygunuma gelirse oraya geçcem şuan ben türktelekomdayım aynı tarifeyi bu fiyata alamıyorum

Geri