Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok merak ediyorum neden ulusal kanallar anteni olmayanları yada baska nedenlerle yurt dısindan izleyenler icin falan, düsunup m3u listesi gibi bi ortak bir uygulama yapmıyor devletin zorunlu kılması lazım bence
Evde anten yok.Şöyle söyleyim uygulama doyumsuzlarina, 4 uygulama tv mi full+full yapıyor geri kalan uygulamar bence kusura bakmasın yeşillik sadece.Bu 4 uygulama
1= ip tv oynatıcı (ben tivimate kullanıyorum)sakultah hocam saolsun televizyon izlemek icin.
2=smart tube youtube reklam yok cocuklar...
Abi eline koluna sağlık.Listen 10 numara çok güzel olmuş.tüm kanallar hiç sekmeden açılıyor.Gördüğüm en mükemmel liste çünki sen denizin icinden en iyi incileri seçmiçsin.Ben bunu yapamazdım bilmiyorum.Ama sanki benim içimden geçeni duymuş gibi, profosyonel bir sekilde düsünup tam 12 den vurmussun
Hocam hiç kanalinda kendi hikayeni anlatmadın kanal açma fikri nerden geldi ne iş yaparsin hayat hikayen falan bunları anlattığın bir video çeksen olmazmı.Çünki öyle güzel bi uslubun varki sanki ailden biri gibi oldun. Seninle sabaha kadar sohbet etsem sıkılmam yani🤣Bu arada bu fikrimi...
Hocam ben eski yükleme yaptıgım icin bende calışıyor ne yazıkkı yeni yükleyenler izleyemiyor hatta sinetech youtube kanalinda videosuda var eski yükleyenler silmesin yeni yüklemeler çalışmıyor diye..
Türk telekomda ay sonuna kadar kampanya yapmış esimin taahutu subatta bitiyor cayma ücreti 400 tl valla cayma ucretini odeyip 180 tl olan paketi alcam yeni yılda bu fiyatları bulamayız
Zaten bende 1 senelik kullancam sonra taahhüt bitince neresi uygunuma gelirse oraya geçcem şuan ben türktelekomdayım aynı tarifeyi bu fiyata alamıyorum