Başka oparotörlerden taahhütü biten varsa türkcell yeni hat tasıyana uygun fiyat

Ben bugun faydalandım sınırlı süreliymiş ihtiyacı olan varsa eşine dostuna falan bilgi versin...

Geçen sene böylesi bir kampanyaya inanıp Turkcell'e geçmiş birisi olarak söyliyim seneye bu fiyatları ikiye katılıyorlar. Bende geçen sene 10 GB internet 120 TL pakete geçmiştim şuan aynı pakete 250 TL civarı ödüyorum

Geçen sene böylesi bir kampanyaya inanıp Turkcell'e geçmiş birisi olarak söyliyim seneye bu fiyatları ikiye katılıyorlar. Bende geçen sene 10 GB internet 120 TL pakete geçmiştim şuan aynı pakete 250 TL civarı ödüyorum
Zaten bende 1 senelik kullancam sonra taahhüt bitince neresi uygunuma gelirse oraya geçcem şuan ben türktelekomdayım aynı tarifeyi bu fiyata alamıyorum

Turkcell fiyatları hep yüksek evet. Ödeme gücüne göre ve tarife avantajını kullanabildiğim için ben Türk Telekom'da kalmayı mecburen tercih ediyorum çekim gücü bulunduğunuz bölgeye göre genelde gerilerde kalsa bile.

IMG 20241204 174542

Türkcelldim taahhüt bitiyordu ve yeni paketler 2 3 katı fiyat çıkıyordu, numarayı türktelekoma taşıdım 12 aylık sözleşmeli tarifeye, onda da telefon çekmiyordu internet var gösteriyordu girmiyordu, 14 gün içinde koşulsuz cezasız sayma hakkım olduğunu öğrendim ve geri türkcelle geçtim ve bu konudaki fiyattan geçtim, kısacası dahil müşterilerine yüksek fiyat başka operatörden gelene veya çık gir yapana uygun fiyat garip bir düzen

Bende bu gün bu tarifeye geçiş yaptım vodafoneluyum taahhütüm şubata kadar devam ediyordu ama yıl başından sonra bu fiyatları çok arayacağımı dişündüm 300 tl cayma bedelini göze aldım gerçi bu cayma bedeli ödemek zorundamıyız taahhüt yasal değil gibi söylentiler vardı tamda bilmiyorum ama türkcell için iyi fırsat bu kampanya

Müsteri hizmetlerini aradım öğrenmek için ama herhangi bir tarih veremeyiz sınırlı süre olduğu için bizde bilmiyoruz dediler..
bende daha önce yazmıştım şuan 120₺ olan 12 gb 1000dk önümüzdeki ay bitiyordu bana da turktelekom 310₺ teklif yapmıştı kabul etmemistim bu kampanya süper oldu 185₺ ye girdim rekabet olmasa 310₺ ye iteleyecekler

Fiyatlar gayet uygun

Türk telekomda ay sonuna kadar kampanya yapmış esimin taahutu subatta bitiyor cayma ücreti 400 tl valla cayma ucretini odeyip 180 tl olan paketi alcam yeni yılda bu fiyatları bulamayız

telekom buralarda çok sıkıntılı, çekmiyor pek

Geri