70.000 🧿

Fayda sağladıklarımızın peşini bırakmayan bir toplumuz.
İçeriklerinizin karşılığını alabiliyor olmanızı tebrik ederim @Sinetech 👏

Ayrıca anlık forum istatistikleriniz de bence açılıştan bu yana hiç de fena değil.

Forum istatistikleri
Konular 1,166
Mesajlar 11,900
Kullanıcılar 4,799

Son düzenleme:
Emeğinize sağlık hocam biz teşekkür ederiz. Hem You Tube hem de bu güzel forum ortamında bizi buluşturdunuz.

''dürüstlük her zaman kazanır'' biz tesekkur ederiz.

Fayda sağladıklarımızın peşini bırakmayan bir toplumuz.
İçeriklerinizin karşılığını alabiliyor olmanızı tebrik ederim @Sinetech 👏

Ayrıca anlık forum istatistikleriniz de bence açılıştan bu yana hiç de fena değil.

Forum istatistikleri
Konular 1,166
Mesajlar 11,900
Kullanıcılar 4,799
Forum da güzel gidiyor, daha çok yeni olduğu halde ülke sıralamasında şimdiden hızlı bir şekilde yükseliyor. İlk hedef, top 1000'e girmek :)

1734252258429

gerçekten 70.000 değil 1 milyon hak ediyorsunuz herkese teşekkürler

Uzun sürmez çoğu büyük forumdan bizden söz ediliyor ve paylaşımlarımızdan...

Esenlikler,
Emeğinize, zamanınıza sonsuz teşekkürler!
YouTube kanalınızla tüm alışkanlıklarımı ve “ekonomimi” külliyen olumlu yönde değiştirdiniz.
Sağlık ve refah içinde mutlu kalın.
Tanıdığım herkese forum linkini de ‘atıyorum’.
Saygı ile.
……………
(Not PS’si (!) :) ,
Yalnız alttaki sloganınız beni biraz düşündürdü! Neyseki ‘forever’ kelimesi ile biraz “teselli” edebilir sanki?
I hope, I’m not an evil at all? For I didn’t die young! )
;-)

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 1481

Hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır, sizlerin sayesinde 70.000 olduk :) Darısı 100 bine.
Hocam hiç kanalinda kendi hikayeni anlatmadın kanal açma fikri nerden geldi ne iş yaparsin hayat hikayen falan bunları anlattığın bir video çeksen olmazmı.Çünki öyle güzel bi uslubun varki sanki ailden biri gibi oldun. Seninle sabaha kadar sohbet etsem sıkılmam yani🤣Bu arada bu fikrimi desteklemek isterseniz buraya bir artı 1 alırim..

Bir eleman ekside ileri geri konusmus. Ben mesela sinetechten isime yarayan birsey ogrenmedim ama surekli takipteyim golgesi yeter. Bize actigi yol yeter.
Girdiği entry'lere bakıverdim hızlıca. Guns and Roses konserinde @Sinetech ile birlikte aynı yerdeymiş anladığım kadarıyla. Korsandan gelir sağlayan ve dur denilemeyen amca hahaha.
Ayrıca Teoman'dan Yılmaz Özdil'e kadar herkese bir yaşlılık ve amca yakıştırması var.

Seviyor böyle şeyleri demek ki.
Yine de iki entry de olsa Sinetech'in eksisözlükte yer alması da ona kötülük değil tanıtım amaçlı iyi bir girişim olmuş.

Girdiği entry'lere bakıverdim hızlıca. Guns and Roses konserinde @Sinetech ile birlikte aynı yerdeymiş anladığım kadarıyla. Korsandan gelir sağlayan ve dur denilemeyen amca hahaha.
Ayrıca Teoman'dan Yılmaz Özdil'e kadar herkese bir yaşlılık ve amca yakıştırması var.

Seviyor böyle şeyleri demek ki.
Yine de iki entry de olsa Sinetech'in eksisözlükte yer alması da ona kötülük değil tanıtım amaçlı iyi bir girişim olmuş.
Böyle abuk subuk şeylere takılsaydık çoktan bırakırdık :) Adam bana emek hırsızı demiş, 50 tane warez entry'si var. Bomboş muhabbetler.

Hocam hiç kanalinda kendi hikayeni anlatmadın kanal açma fikri nerden geldi ne iş yaparsin hayat hikayen falan bunları anlattığın bir video çeksen olmazmı.Çünki öyle güzel bi uslubun varki sanki ailden biri gibi oldun. Seninle sabaha kadar sohbet etsem sıkılmam yani🤣Bu arada bu fikrimi desteklemek isterseniz buraya bir artı 1 alırim..
Aslında pek çok videoda bahsettim ama sadece bu konuya özel video çekmedim tabii ki, bir gün bir canlı yayın yapar konuşuruz inşallah :)

Geri