Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
En az on mislini hak ediyorsunuz bence yaptığınız hizmet hepimize özellikle ücretsiz tv izleme konusunda eşsiz benzersiz.Ekli dosyayı görüntüle 1481
Hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır, sizlerin sayesinde 70.000 oldukDarısı 100 bine.
Forum da güzel gidiyor, daha çok yeni olduğu halde ülke sıralamasında şimdiden hızlı bir şekilde yükseliyor. İlk hedef, top 1000'e girmekFayda sağladıklarımızın peşini bırakmayan bir toplumuz.
İçeriklerinizin karşılığını alabiliyor olmanızı tebrik ederim @Sinetech
Ayrıca anlık forum istatistikleriniz de bence açılıştan bu yana hiç de fena değil.
Forum istatistikleri
Konular 1,166
Mesajlar 11,900
Kullanıcılar 4,799
Aynen kralUzun sürmez çoğu büyük forumdan bizden söz ediliyor ve paylaşımlarımızdan...
Üstat senin gibi bir kurucu varken bence 1 m yi bulmamız lazımdı da ne diyim. Onlar kaybeder .):Ekli dosyayı görüntüle 1481
Hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır, sizlerin sayesinde 70.000 oldukDarısı 100 bine.
Hocam hiç kanalinda kendi hikayeni anlatmadın kanal açma fikri nerden geldi ne iş yaparsin hayat hikayen falan bunları anlattığın bir video çeksen olmazmı.Çünki öyle güzel bi uslubun varki sanki ailden biri gibi oldun. Seninle sabaha kadar sohbet etsem sıkılmam yaniEkli dosyayı görüntüle 1481
nice 7000 lere Emeğinize sağlık
Ekli dosyayı görüntüle 1481
Girdiği entry'lere bakıverdim hızlıca. Guns and Roses konserinde @Sinetech ile birlikte aynı yerdeymiş anladığım kadarıyla. Korsandan gelir sağlayan ve dur denilemeyen amca hahaha.Bir eleman ekside ileri geri konusmus. Ben mesela sinetechten isime yarayan birsey ogrenmedim ama surekli takipteyim golgesi yeter. Bize actigi yol yeter.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu siteyi 1 milyon yapacazEkli dosyayı görüntüle 1481
Bunu şimdiden SS alın 1milyon olunca buraya paylaşırsınız.Bu siteyi 1 milyon yapacaz
Böyle abuk subuk şeylere takılsaydık çoktan bırakırdıkGirdiği entry'lere bakıverdim hızlıca. Guns and Roses konserinde @Sinetech ile birlikte aynı yerdeymiş anladığım kadarıyla. Korsandan gelir sağlayan ve dur denilemeyen amca hahaha.
Ayrıca Teoman'dan Yılmaz Özdil'e kadar herkese bir yaşlılık ve amca yakıştırması var.
Seviyor böyle şeyleri demek ki.
Yine de iki entry de olsa Sinetech'in eksisözlükte yer alması da ona kötülük değil tanıtım amaçlı iyi bir girişim olmuş.
Aslında pek çok videoda bahsettim ama sadece bu konuya özel video çekmedim tabii ki, bir gün bir canlı yayın yapar konuşuruz inşallahHocam hiç kanalinda kendi hikayeni anlatmadın kanal açma fikri nerden geldi ne iş yaparsin hayat hikayen falan bunları anlattığın bir video çeksen olmazmı.Çünki öyle güzel bi uslubun varki sanki ailden biri gibi oldun. Seninle sabaha kadar sohbet etsem sıkılmam yaniBu arada bu fikrimi desteklemek isterseniz buraya bir artı 1 alırim..