Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Zaten bende 1 senelik kullancam sonra taahhüt bitince neresi uygunuma gelirse oraya geçcem şuan ben türktelekomdayım aynı tarifeyi bu fiyata alamıyorumGeçen sene böylesi bir kampanyaya inanıp Turkcell'e geçmiş birisi olarak söyliyim seneye bu fiyatları ikiye katılıyorlar. Bende geçen sene 10 GB internet 120 TL pakete geçmiştim şuan aynı pakete 250 TL civarı ödüyorum
sınırlı süre kaç günBen bugun faydalandım sınırlı süreliymiş ihtiyacı olan varsa eşine dostuna falan bilgi versin...
Müsteri hizmetlerini aradım öğrenmek için ama herhangi bir tarih veremeyiz sınırlı süre olduğu için bizde bilmiyoruz dediler..sınırlı süre kaç gün
bende daha önce yazmıştım şuan 120₺ olan 12 gb 1000dk önümüzdeki ay bitiyordu bana da turktelekom 310₺ teklif yapmıştı kabul etmemistim bu kampanya süper oldu 185₺ ye girdim rekabet olmasa 310₺ ye iteleyeceklerMüsteri hizmetlerini aradım öğrenmek için ama herhangi bir tarih veremeyiz sınırlı süre olduğu için bizde bilmiyoruz dediler..
Yok öyle birşey her ilde var kampanya 81 il şu anda telekom turkcell vodafone hepsinde sene sonu indirimi ayağına güzel paketler varHer il için uygun değilmiş belli şehirler için miş
Telekomdan vodafona gectim bir hafta oldu bende yararlanabilirmiyimBen bugun faydalandım sınırlı süreliymiş ihtiyacı olan varsa eşine dostuna falan bilgi versin...
14 gün ceza ödemeden kayıtsız sartsiz cayma hakki var türkcele gecebilirsinizTelekomdan vodafona gectim bir hafta oldu bende yararlanabilirmiyim