Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kurnaz kimmiş formu okudun mu ? Boş yorum yazıyorsun. Ben nerden bileyim başka forumun çalışması olup olmadığını. Zaten yazdıklarından ergen olduğu belli. Eşeğin *** meşhurdur dikkat etsin sakat bırakır. Özellikle yazdım konu olarak foruma,burdan bir arkadaşın bulduğu site diye. Gelip dese özelden formumuza özel yaptık kaldirmisin kaldırırdık. Site uygulama gelistriyorlar ama bir üslup gelistrimiyorlar. İnsanlara yardımcı olalım diyorum yine kötü ben oluyorum.Adalet, kurnazliktan ustundur
Sansürlü yazmış, işimizi senden öğrenecek değiliz. Saygısızlığın lüzumu yok!Beni küfür edıyosun diye hemen banlayan modlar maşallah işinizi güzel yapıyosunuz adam eşeğin şeyi yazmış
Bilader senin benle alıp veremediğin ne. Varsa bir karın ağrın gel özele çözelim .Beni küfür edıyosun diye hemen banlayan modlar maşallah işinizi güzel yapıyosunuz adam eşeğin şeyi yazmış
Hiçbir çıkarın olmadım sirf ben ve benim gibi birilerine yardım etmek için igrastim senin hiçbir suçun yok. Ben senin adına üzgünüm. Linki bizimle paylaşan arkadaşta sirf yardımlaşma olsun diye bize sundu onun da suçu yok. Konunun buraya bu şekilde gelmesi çok yanlış.Bilader senin benle alıp veremediğin ne. Varsa bir karın ağrın gel özele çözelim .
Yorum moderatör tarafından düzeltildi yazıyor yorumun altında ve biraz sakin argo yok diye uyarılmış arkadaş. Ben de böyle olmasını söyledim zaten diğer adminlere. Ama beni hemen banladılar. Kızdığım nokta bu. Kurallar herkes için aynı olmalı size işinizi öğretmek bana düşmezSansürlü yazmış, işimizi senden öğrenecek değiliz. Saygısızlığın lüzumu yok!
Kardeşim zaten ne geliyorsa başımıza iyi niyetimizden. Ben zaten evimde telimde tabletimde bütün herseyi eksiksiz izliyorum. Dedim insanlarda faydalansın. Hadi reklam basıp para kazanmak için yapsam o zaman haklılar diyecem. O da yok. Gelip kaldır deseler kaldırmazsam yine haklılar eee o da yok. Sanal alemde sayıp sövüyorlar anca. İşi biraz ciddileştirince sesleri kesiliyor ama. Malum apk emeğe saygıdan bahsediyor fakat inat tv rec tv listelerini kendi uygulamasına kategori yapıp pazarlıyor. Haktan adaletten bahsediyolar sonra. Sonrası suçlu biz oluyoruz.Hiçbir çıkarın olmadım sirf ben ve benim gibi birilerine yardım etmek için igrastim senin hiçbir suçun yok. Ben senin adına üzgünüm. Linki bizimle paylaşan arkadaşta sirf yardımlaşma olsun diye bize sundu onun da suçu yok. Konunun buraya bu şekilde gelmesi çok yanlış.
Kurnaz kimmiş formu okudun mu ? Boş yorum yazıyorsun. Ben nerden bileyim başka forumun çalışması olup olmadığını. Zaten yazdıklarından ergen olduğu belli. Eşeğin *** meşhurdur dikkat etsin sakat bırakır. Özellikle yazdım konu olarak foruma,burdan bir arkadaşın bulduğu site diye. Gelip dese özelden formumuza özel yaptık kaldirmisin kaldırırdık. Site uygulama gelistriyorlar ama bir üslup gelistrimiyorlar. İnsanlara yardımcı olalım diyorum yine kötü ben oluyorum.
Yorum moderatör tarafından düzeltildi yazıyor yorumun altında ve biraz sakin argo yok diye uyarılmış arkadaş. Ben de böyle olmasını söyledim zaten diğer adminlere. Ama beni hemen banladılar. Kızdığım nokta bu. Kurallar herkes için aynı olmalı size işinizi öğretmek bana düşmez
Sanırım size paylaştığınız linkten bir mesaj varben hakaret ve küfürü çıkarttım
"MERHABA BEN ÜMİT ADINDA BİR ----- OLDUĞUM İÇİN APPCREATOR24 ÜZERİNDEN BİR APP OLUŞTURDUM VE MİLLETE PAYLAŞTIM. SİZ BENİM GİBİ ----- OLMAYIN. MERHABA BENDE HİMET ADINDA --- *** BİR HERİFİM TAKILDIĞIM FORUMDA, FORUM DIŞINA ÇIKMASIN DİYE PAYLAŞTIĞIM LİNKİ BAŞKA FORUMDA PAYLAŞIP GELEN TEŞEKKÜRLERİ BEN YAPMIŞIM GİBİ KABUL ETTİM SİZ BENİM GİBİ OLMAYIN"
Moderatör tarafından düzenlenmiştir.