İbocan07 kullanıcısının son içeriği

1. İbocan07

HER ŞEY ÇOK NET... İLK DEFA VE SADECE SINETECH'TE 😎

ellerine emeklerine sağlık üstad
  2. İbocan07

Güne Bir Söz Bırak

Ne diye şeytana kızarsın? Bir iyilik yap da, o sana kızsın.
  3. İbocan07

iPhone Hakkında

Merhaba Arkadaşım, ben bu işin içinde olan biri olarak 12 den 14'e kadar ekranla ilgili problemleri var. Ben eşime ve kızıma Iphone 15 aldım 1 sene oldu hiç bir sıkıntı yok. Elektronik eşya biraz şans işi
  4. İbocan07

İddia - Realme Türkiye'den Çekiliyor!

servis içerisinde Realme cihazlar da mevcut
  5. İbocan07

maalesef hayır. bu cihazlar eski cihazlar gibi değil. Üzgünüm 😞
  6. İbocan07

internette her paylaşılan doğru değildir. Ben tenknik serviste çalışıyorum böyle bir bilgi ve haber yok. doğru bir haber değil. Aksine yedek parça için depo araştırılyor.
  7. İbocan07

Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

NETFLİX DİZİ : YERLİ-MEZARLIK
  8. İbocan07

Güne Bir Söz Bırak

Herkes insanlığın kötüye gittiğini kabul eder ama, hiç kimse kendisinin kötüye gittiğini kabul etmez. Herkes insanlığı değiştirmeyi düşünür ama, hiç kimse önce kendini değiştirmeyi düşünmez
  9. İbocan07

Güne Bir Söz Bırak

Sahip olduğum herşeyde kendi parmak izim var, size hiç yaslanmadım ki devrileyim........
  10. İbocan07

Güne Bir Söz Bırak

Kimse, kimseyi küçümseyecek kadar büyük değildir, bilmelisin. Küçümsediğin her şey için gün gelir, önemsediğin bir bedel ödersin.
  11. İbocan07

Flutter Türkiye: Sosyal Medyada Yeni Bir Soluk!

eline emeklerine sağlık kardeşim. Allah utandırmasın Desteklemek ve kullanmak için üye oldum. kurcalayarak çözmeye çalışacağız :)
  12. İbocan07

Selamlar geri geldim Devamm

hoşgeldin üstad
  13. İbocan07

Yardım Canva web sürümünü Pro olarak kullanabilir miyiz ?

https://www.bilgisayarbilisim.net/konular/%C3%9Ccretsiz-canva-pro-hesab%C4%B1-nas%C4%B1l-al%C4%B1n%C4%B1r.176885/ burayı bir inceleyebilir misiniz?
  14. İbocan07

Teknoloji İle Nasıl Tanıştınız ? İlk Teknolojik Cihazınız Neydi?

ilk teknolji ile tanışmam siyah beyaz tv ile olmuştu. söylemek zoruma gidiyor çünkü yaşım ortaya çıkıyor :) Amam hala kendimi geliştirmek ve öğrenmek için çaba gösteriyorum.
  15. İbocan07

Cep Telefonunu Formatlama

Bu sektörün içinde biri olarak en yakın yetkili servise giderek yeniden yazılım atılması için destek istemelisin.

Geri