Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
sıfırlamayı cesaret edemedim dahasonucu yazar mısın
Kardeşim sıfırlama yapmadan önce gmail dresi ve şifresini kaydet sana lazım olacaksıfırlamayı cesaret edemedim daha
Telefon ayarlar bölümünden yaparsa gerek kalmaz. Ama tuşlar yöntemiyle yaparsa dediğin gibi çok önemli gmail ve şifresi. Hatta varsa Samsung account hesabı bilgileri de çok önemli. Cihazda ki probleme tekrardan gelince önce bitdefender ile taratın. Sorun devam ederse cihaz içinden sıfırlayın. Yine devam ederse yazılım yüklenmesi gerekir eğer donanımsal problem yoksa.Kardeşim sıfırlama yapmadan önce gmail dresi ve şifresini kaydet sana lazım olacak
sonuc vahim oldu bizim için bütün kayıtlı numaralar gitti fabrika ayarlarına döndürüncesonucu yazar mısın
Üstad yedekleme almanızı özellikle belirtmiştiksonuc vahim oldu bizim için bütün kayıtlı numaralar gitti fabrika ayarlarına döndürünce
demiştiniz evet geri getirme şansımız yok sanırsam artık bu saatden sonraÜstad yedekleme almanızı özellikle belirtmiştikKişileriniz ve diğer şeyler gmail hesabınızı girdiğinizde gelmesi lazım.
Diğer sorunlar düzeldimi peki?
1- Geri getirme şansımız var canınızı sıkmayındemiştiniz evet geri getirme şansımız yok sanırsam artık bu saatden sonra
diğer soruna gelincede düzelme di aynı şekilde kendi kendine ekran acıp kapatıyor hatta dün gece kendi kendine durduğu yerde birilerini görüntülü arama yaptı
gmail hesabımı biliyorum nasıl olacak ki1- Geri getirme şansımız var canınızı sıkmayınSıfırlamadan önce cihazınızdaki Gmail adresini hatırlıyorsanız.
2- En başta söylenildiği gibi donanımsal bir sorun var , teknik servise göstermek gerekir.
Sıfırladıktan sonra cihaza aynı gmail adresini girdiniz mi?gmail hesabımı biliyorum nasıl olacak ki
girdimSıfırladıktan sonra cihaza aynı gmail adresini girdiniz mi?
Konuyu izleyen arkadaşlar bir el atıngirdim
Kardeşim sıfırlamayı tuşlamı yaptın telefondaki fabrika ayarlarından mı yaptındemiştiniz evet geri getirme şansımız yok sanırsam artık bu saatden sonra
diğer soruna gelincede düzelme di aynı şekilde kendi kendine ekran acıp kapatıyor hatta dün gece kendi kendine durduğu yerde birilerini görüntülü arama yaptı
fabrika ayarlarındanKardeşim sıfırlamayı tuşlamı yaptın telefondaki fabrika ayarlarından mı yaptın
Tuşla yaparsan iyi olur öyle düzelmez bence model ne kardeşim gmail bir yere yaz şifreyi yazfabrika ayarlarından
Her şey gider kardeşimTuşla yaparsan iyi olur öyle düzelmez bence model ne kardeşim gmail bir yere yaz şifreyi yaz