Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
h.g gene ayhanHerkese selam. Nasilsiniz umarım iyisinizdir sinetech ailesi uzun zamandır yoktum yurt disindaydim ve foruma hiç giriş yapamadim Yenidən geri geldim m3u IPTV 4k siteler Sizlerle Teşekkürler Saygılar
HoşgeldinizHerkese selam. Nasilsiniz umarım iyisinizdir sinetech ailesi uzun zamandır yoktum yurt disindaydim ve foruma hiç giriş yapamadim Yenidən geri geldim m3u IPTV 4k siteler Sizlerle Teşekkürler Saygılar
Hoş geldin üstadHerkese selam. Nasilsiniz umarım iyisinizdir sinetech ailesi uzun zamandır yoktum yurt disindaydim ve foruma hiç giriş yapamadim Yenidən geri geldim m3u IPTV 4k siteler Sizlerle Teşekkürler Saygılar
Hoş geldin ustamHerkese selam. Nasilsiniz umarım iyisinizdir sinetech ailesi uzun zamandır yoktum yurt disindaydim ve foruma hiç giriş yapamadim Yenidən geri geldim m3u IPTV 4k siteler Sizlerle Teşekkürler Saygılar
Hoş gelmişsin Sefa getirmişsin Hocam.Herkese selam. Nasilsiniz umarım iyisinizdir sinetech ailesi uzun zamandır yoktum yurt disindaydim ve foruma hiç giriş yapamadim Yenidən geri geldim m3u IPTV 4k siteler Sizlerle Teşekkürler Saygılar
dHoş gelmişsin gardaş yediğin içtiğin senin olsun nasıl geçti ne yaptın ne ettin meraklandım şimdi![]()
35 senedir Almanyadayım inananki hala alışamadım Memleket bir başkaAkrabalar vardi onlara gitmisdim valla çok iyi diyemem Amerikaya ama fena değil Türkiye daha iyi
d
Hocam valla öyle35 senedir Almanyadayım inananki hala alışamadım Memleket bir başka