hzlmistick4k kullanıcısının son içeriği

1. H

Öneri 100K+ M3U

https://tinyurl.com/2ao2rans Son çalışan link buydu, değişmedi demi
  2. H

🎬 ⚡78xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

Bence bu arşive film dışı birşey eklememek lazım. Sadece film en güzeli. Birde Powerdizi var o da sadece dizi olmalı. Bu arada dün Powersinemayı televizo ilk açışta güncelleyemedi. Powerdizi sorunsuz güncellendi. Bir sorun mu oldu acaba canlı kanalların eklenmesiyle? @powerboard teşekkürler
  3. H

MAC Kodları Güncel Kalite 4K

Androidde bu MAC adreslerini açmak için hangi program iyi olur, direk MAC girip çalıştıracak bir program var mı?
  4. H

Tivimate Premium satın alma

1 ortak buldunuz, hadi 3 kişi daha bulun
  5. H

Tivimate full Mod lazim arkadaslar...

5 kişi ortak kullanabiliyormuş aslında, 5 kişi toplanıp alınabilir
  6. H

CİNE10TV İPTV PLAYER

Çok net söylüyorum bu program en iyisi gerçekten. her türlü programı denedim şimdiye kadar, inat gpik falan iyi tabi yapanlar sağolsun, ama ben yüksek görüntü kalitesi için vpn ile dezor kullanıyordum. Ama bu cine10tv maçlarda donma kasma olmaz ve yapanlar desteğine devam ederse rakipsiz olur...
  7. H

Sinetech Drive XPlore'da 'Invalid Scope' uyarısı

Dreamstar’da sorun olmadığını yazmıştım ama artık onda da var malesef
  8. H

Mor kanallar için Ace stream.android,windows,mac çalışır.(program indirme linkleri ve playlist konuya eklendi.)

Content ID her seferinde girmek zorundayız sanırım. Kaydetme şansı yok mu
  9. H

Yakın zamanda elimdeki mi stick 4k yı satıp dreamstar nova 4k 2/32 cihaz aldım. Hepsiburada da 1838tl idi. Bu cihazda Xplore üzerinden sinetech drive'a ulaşmaya çalıştım ve sorunsuz açtı. Az önce bir arkadaşımın birinci nesil mi boxunu aldım yükleme yapmak için. Onda da invalid Scope uyarısı...
  10. H

Sayın adminimiz google drive yerine one drive kullandığında aynı sistemle biz oturum açarsak paylaşılanlar şeklinde dosyaları görebilir iyi acaba? Dosyaları indirip kendi one drive'umıza yüklememiz çözüm değil. Sinetechin yaptığı değişiklikler görünmez o zaman
  11. H

Sayın admin kardeşim, yaklaşık 1 yıldır bu yöntemi kullanıyordum ve aslında siz mi stick almamın bizzat sebebisiniz. Browser üzerinden de indirip kurarız sorun değil ama bu XPLORE mevzusu gerçekten harika idi. O nedenle alternatif çözümünüzü dört gözle bekliyoruz. Selamlar
  12. H

Sinetech Forumun Açılışına Özel TiviMate Premium IPTV Player

Teşekkürler, mi stick 4k üzerine kurdum çalışmadı, yani kurulum tamamlanıyor fakat program başlamadan çıkış yapıp ana sayfaya dönüyor. Belli de ben beceremedim ama böyle bir durum var, bilginize
  13. H

Malesef güncellemiştim, sürekli güncelleme uyarısından bıktığımı ve güncelleriğimi söylemeliyim. Ama bu soruna neden olacağını bilmiyordum. En pratik yöntem çöp oldu
  14. H

Evet browser üzerinden çalışıyor fakat Xplore üzerinden web depolama kısmını kullanarak drive'a ulaşma yöntemi en pratik yöntemdi. Artık Invalid Scope uyarısı veriyor
  15. H

Jiosphere üzerinde sinetech drive'a ulaştıktan sonra oturum açıp, XPLORE uygulamasında web depolama bölümünde tüm dosyalara ulaşıyordum fakat son zamanlarda Xplore'da 'Invalid Scope' dire bir uyarı çıkıyor ve drive'a ulaşamıyorum. Sorunun kaynağı ne olabilir bilen var mı?

Geri