Tivimate Premium satın alma

Kyrox user

Üye
Konular
17
Merhabalar Tivimate Premium uyguna güvenilir nereden satın ala bilirim?

Açtıgınız konuya 4 kişi arandığını yazarsınız almak isteyen yani ortak olmak isteyen size yazar anlaşırsınız biriniz alır deger arkadaşlara parasını alıp ödeme yapar.

Hocam nasıl ortak bula bilirim?
Forumda konu açmışlardı tivimate satın almak için 4 ortak arıyorum diye o şekilde bir şey yapıp şansınızı deneyebilirsiniz ortak almak isteyen olursa konu altında iletişime geçecektir.

Zamanında forumda 5 üye ortak bir şekilde almışlardı sizinde yanınıza 4 ortak bulmanız lazım ya da tek başınıza alacaksınız.
kaç para ki tivimate 5 kişi ortak alınıyor :D yada neden tivimate bas televizo kullan tivimate de full olmayanı kanallarda gayet çalışıyor listeyi guncelleme kılıtlı onu da sıl yukle yaparsın 30 sanıyelik iş

kaç para ki tivimate 5 kişi ortak alınıyor :D yada neden tivimate bas televizo kullan tivimate de full olmayanı kanallarda gayet çalışıyor listeyi guncelleme kılıtlı onu da sıl yukle yaparsın 30 sanıyelik iş
Fiyatı 600 tl ömur boyu kullanımı başka programlar ile karşılaştırması örnek ilk arabanız murat olur biraz ögrenirsiniz başka modellere yönelirsiniz aslında hepsi arabadır hepsi aynı yere gider ama murat ile giderken ha bozuldu bozulacak korkarak gidersin ama aynı yolu Mercedes ile gidersen arabam var diye kasılalak gidersiniz tivimate Mercedes.

Fiyatı 600 tl ömur boyu kullanımı başka programlar ile karşılaştırması örnek ilk arabanız murat olur biraz ögrenirsiniz başka modellere yönelirsiniz aslında hepsi arabadır hepsi aynı yere gider ama murat ile giderken ha bozuldu bozulacak korkarak gidersin ama aynı yolu Mercedes ile gidersen arabam var diye kasılalak gidersiniz tivimate Mercedes.
tivimate full olmayanı kullanıyorum telefonda televizo gayet yeterli m3u var bir tane lg tv de dahil her yerde var o da gayet kullanışlı öyle mercedes murat egea filan farkı yok tasarım filan farklı belki içindeki playerlar farklıdır ama genel olarak ufak tefek detay dışında hepsi aynı yayın aynı gerisi kendimizi kandırmak kim ne hoşuna giderse onu zaten begeniyor

Ben satin aldim 5 cihaza ömürboyu 33€ tuttu.
Diger IPTV playerlara göre cok üstün arayüzü olarak ve kullanisliligi olarak.
VOD Dizi/Film sekmesinde gezmek sanki orjinal Netflix de gezmek gibi.
Arayüzü hem güzel hemde az kasiyo cihazi. Firestick 1.generasyonda bile sorunsuz calisiyo.
Cok memnunum tavsiye ederim.

Konuyu görüntüleyenler

Geri