Sinetech Drive XPlore'da 'Invalid Scope' uyarısı

Konular
1
Jiosphere üzerinde sinetech drive'a ulaştıktan sonra oturum açıp, XPLORE uygulamasında web depolama bölümünde tüm dosyalara ulaşıyordum fakat son zamanlarda Xplore'da 'Invalid Scope' dire bir uyarı çıkıyor ve drive'a ulaşamıyorum. Sorunun kaynağı ne olabilir bilen var mı?

Dün tarayici uzerinden bit.ly li linkten ulastim. Jiosphere hakkinda bir yorumum yok lakin browser uzerinden çalisiyor.

Evet browser üzerinden çalışıyor fakat Xplore üzerinden web depolama kısmını kullanarak drive'a ulaşma yöntemi en pratik yöntemdi. Artık Invalid Scope uyarısı veriyor

Evet browser üzerinden çalışıyor fakat Xplore üzerinden web depolama kısmını kullanarak drive'a ulaşma yöntemi en pratik yöntemdi. Artık Invalid Scope uyarısı veriyor
Uygulamayı kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz, ben şimdi Axen TV'de denedim, Xplore'un çalışmasında bir sorun yok. Sanırım sizin gmail hesabınıza erişemiyor, silip tekrar hesabınızı tanımlayınca düzelebilir.

Bu arada Box cihazınız güncelleme vs. almadı değil mi? Çünkü güncel Android'lerde zaten çalışmıyor.

Malesef güncellemiştim, sürekli güncelleme uyarısından bıktığımı ve güncelleriğimi söylemeliyim. Ama bu soruna neden olacağını bilmiyordum. En pratik yöntem çöp oldu

Bende de aynı sorun var Invalid Scope (Gösterilecek dosya yok) uyarısı veriyor
Uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum yine olmadı

Bende de aynı sorun var Invalid Scope (Gösterilecek dosya yok) uyarısı veriyor
Uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum yine olmadı
Google engelliyor arkadaşlar, eski sürüm Android'lerde çalışıyordu, demek engel olmaya başladı artık iyice. Başka bir çözüm bulacağız inşallah.

Google engelliyor arkadaşlar, eski sürüm Android'lerde çalışıyordu, demek engel olmaya başladı artık iyice. Başka bir çözüm bulacağız inşallah.
Sayın admin kardeşim, yaklaşık 1 yıldır bu yöntemi kullanıyordum ve aslında siz mi stick almamın bizzat sebebisiniz. Browser üzerinden de indirip kurarız sorun değil ama bu XPLORE mevzusu gerçekten harika idi. O nedenle alternatif çözümünüzü dört gözle bekliyoruz. Selamlar

Farklı bir uygulama üzerinde de denenebilir yapan arkadaş olursa paylaşırsa seviniriz.

Geçen hafta çalışıyordu engellenmeye başlanmış bu konuyu yeni gördüm. Ben de benzer bir konu açmıştım. Android box engellemezse bir adet hotmail veya yandex hesabı girmek şart oldu. Dosya yöneticisi hesaba uygun OneDrive veya yandex diskte sorun çıkarmazsa kullanılabilir.

Son düzenleme:
mi stick kullanıcısıyım, daha önce drive'a giriş yapabilirken şu anda giremiyorum acaba dosyaları yandex'e de ekleyip. forumda bir bölüm oluşturarak buradan oraya linkler vermek mümkün mü?

mi stick kullanıcısıyım, daha önce drive'a giriş yapabilirken şu anda giremiyorum acaba dosyaları yandex'e de ekleyip. forumda bir bölüm oluşturarak buradan oraya linkler vermek mümkün mü?
Link google drive içinde verilebilir verilen linke internet tarayıcısı ile gitmek gerekir tarayıcı kullanılacaksa sinetech drive şu an bile giriş yapılabiliyor.
Ben google drive daki dosyaları apkları hotmail hesabımın One Drive yükledim. Cx File Explorer dosya yöneticisine One Drive hesabımı girip kullanmaya başladım.

• Beğen
Tepkiler: Pl1
Sayın adminimiz google drive yerine one drive kullandığında aynı sistemle biz oturum açarsak paylaşılanlar şeklinde dosyaları görebilir iyi acaba? Dosyaları indirip kendi one drive'umıza yüklememiz çözüm değil. Sinetechin yaptığı değişiklikler görünmez o zaman

• Beğen
Arkadaşlar Yandex'i de One Drive'ı da daha önce denedik (videoları kanalda var), Google gibi "sizinle paylaşılanlar" gibi bir kısayol açmadıkları için, bu uygulamalara bağlasak bile içerikleri göremiyoruz.

Kişiye özel drive çalışması yapıyorum (uzun zamandır) o sistemlerde bir sorun olmazsa küçük bir üyelik ücreti ile (drive'da depolama satın almak gerekiyor) herkes sadece kendisine ait bir drive adresine bu uygulamalarla ulaşabilecek.

Ama tarayıcı ile zaten herkese açık, aslında Mi Box vs öneriyoruz ama lisanslı Netflix vs gerekmiyorsa en güzeli Çin'den markası önemli olmayan box cihaz almak. Güncelleme gelmediği için uzun zaman her şey çalışıyor :) Evdeki Onvo ve Axen TV'ler halen daha Xplore ile drive'a bağlanabiliyor.

Grundig Android TV UHD 4K. Android sürümü 11.

Sinetech Drive'ı Xplore da sorunsuz kullanıyorum.

• Beğen
Ben de bu sorunu çözmek için araştırma yapıyordum ki bizim mekanda buldum kendimi

:rolleyes::unsure::ROFLMAO:...eminim Sinetech üstad yakında bu soruna bir çözüm bulur.(y)

Aynı sorun Philips Android TV'imde başıma geldi. O ara Adb TV App Manager ile bir çok uygulama siliyordum ve yanlış Google eklentisini sildiğim için başıma geldiğini düşünüp TV'yi sıfırlamıştım ve düzelmişti. Şimdi bugün tekrar başıma geldi ve gözlemlediğim kadarı ile başka Google hesabı eklesenizde dosyalara erişelemiyor. Google Drive uygulamasını açıncada internet bağlantısı yok gibi hata veriyor dosyalar görünmüyor. Farklı dosya yönetici uygulamalarında da bulut olarak Google drive bağlamaya çalışınca yine hata veriyor ve görünmüyor. Benim bu hatanın başlangıcı gözlemlediğim kadarı ile farklı cihazdan mail şifresini değişince TV bana eylem gerekiyor diye bildirim vermişti ve yeni şifreyi girmemi istemişti sanırım buna bağlı olarak bu hata doğduğu ihtimalini düşünüyorum ama emin değilim. Daha önce TV'ye format atınca çözüldüğü için şimdilik tüm google uygulamalarına veri temizleme yaptım ama çözülmedi. Bende kısır döngüdeyim umarım çözüm bulan çıkar konunun takipçisi olacağım, iyi forumlar

İnternet google geçmişimi sildim ve bit.ly/sinetech6128 üzerinden tekrar bağlanarak denedim ve drive ulaşabildim. bilgilerinize ......

Konuyu görüntüleyenler

Geri