CİNE10TV İPTV PLAYER

En Çok izlediğiniz Kanal Hangisi ?

• Spor Kanalları

• Ulusal Kanallar

• Belgesel Kanalları

• Tv Sinema

• Yabancı Spor Kanalları

• Müzik Kanalları

• Dünya Yabancı Kanallar

• Radyo Kanalları

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok net söylüyorum bu program en iyisi gerçekten. her türlü programı denedim şimdiye kadar, inat gpik falan iyi tabi yapanlar sağolsun, ama ben yüksek görüntü kalitesi için vpn ile dezor kullanıyordum. Ama bu cine10tv maçlarda donma kasma olmaz ve yapanlar desteğine devam ederse rakipsiz olur. Eğer bu kaliteye kullanıcılar olarak destek vermemiz gerekirse bence verelim. Gerekirse inatta olduğu gibi kısa bir reklam izleyiverelim. Tabi maç zamanı tekrar denemek lazım yayınlar 2 dakika geriden gelirse ve donma olursa tat vermez. 30 Saniye kadarı tolere edilebiliyor

FULL KUMANDA DESTEKLİ
HER ANDROİD CİHAZ UYUMLU

IPTV PLAYER
, aylardır yapmak istediğimiz bir projedir.

Bunun mantığı, normal M3U listesini alıp IPTV Player oynatıcıları sayesinde izleme imkanımız vardı. Bu yüzden herkes M3U listesi paylaşırdı, kendisine göre düzenlerdi.

Biz kendi IPTV Player'ımızı yaptık. Sabit bir M3U URL'si oluşturduk. Kanal güncelleme, ekleme, çıkarma çok daha kolay hale geldi.

Bu bizim ve sizin için önemli.

Sebebi, rahatça kanallarımızı eklediğimiz için devamlı güncel M3U düzenliyoruz. Bütün içerik bu uygulamada hatasız ve hızlı bir şekilde kategori ve liste oluşturuyor.

Daha yapım aşamasında (ama kullanıma engel değil). Gelişmelerden hem buradan hem de Telegram adresimizden ulaşabilirsiniz.

TELEGRAM : t.me/Cine10tv

DOWNLOAD KISMI : SİNETECK DRİVER ULAŞABİLİRSİNİZ bit.ly/sinetech6128
İNDİREMEYEN KİŞİLER TELEGRAM GELSİN.
YADA :

Ekli dosyayı görüntüle 2273Ekli dosyayı görüntüle 2277Ekli dosyayı görüntüle 2276Ekli dosyayı görüntüle 2275
Ekli dosyayı görüntüle 2281
Ekli dosyayı görüntüle 2280Ekli dosyayı görüntüle 2279Ekli dosyayı görüntüle 2278Ekli dosyayı görüntüle 2274Ekli dosyayı görüntüle 2282
Tebrikler 👏 Başarılarınızın devamını dilerim indrip kuracağım yarın da biraz kurcalarım🤭

Çok net söylüyorum bu program en iyisi gerçekten. her türlü programı denedim şimdiye kadar, inat gpik falan iyi tabi yapanlar sağolsun, ama ben yüksek görüntü kalitesi için vpn ile dezor kullanıyordum. Ama bu cine10tv maçlarda donma kasma olmaz ve yapanlar desteğine devam ederse rakipsiz olur. Eğer bu kaliteye kullanıcılar olarak destek vermemiz gerekirse bence verelim. Gerekirse inatta olduğu gibi kısa bir reklam izleyiverelim. Tabi maç zamanı tekrar denemek lazım yayınlar 2 dakika geriden gelirse ve donma olursa tat vermez. 30 Saniye kadarı tolere edilebiliyor
Güzel yorum için tşkler.
Spor yayınlarında özellikle hiç bir sorun olmaz 5 panelim var.
webde yayın yapan trgools gibi betzula yayını gibi ve diğerleri bunla web den yaın yapıyor global binlerce kişi izlesin sorun yaşamaz .
biz onlardan çekiyoruz o yüzden sorunsuz tşkler.

onun nasıl bir alt yapısı var bilemem tv box ve bir çok android tv sorunsuz kumanda destekli sizinki nasıl bir cihaz bilmediğim için yanıt veremiyorum onlarca cihaz var. Genel olarak sorunsuz ama
android tv google tv ikiside google nin google tv googlenin yeni tv lere android üstüne özel geliştirdiği yeni sistem

Üstadım eğer bu sonsuza kadar yerel kanallar haber kanallar böyle çalısırsa hiç donmadan ben bunu uzun yıllar kullanırım kusursuz olmus mor paket ben fazla bakmıyorum ama uydu kanalları süper tek ricam var sendem
Normal kanal izleyince ok tusuna basınca solda kanal geçişi menüsü olursa süper olur boxda normal uydu alıcında oka basarsın ya

FULL KUMANDA DESTEKLİ
HER ANDROİD CİHAZ UYUMLU

IPTV PLAYER

Bunun mantığı, normal M3U listesini alıp IPTV Player oynatıcıları sayesinde izleme imkanımız vardı. Bu yüzden herkes M3U listesi paylaşırdı, kendisine göre düzenlerdi.

Biz kendi IPTV Player'ımızı yaptık. Sabit bir M3U URL'si oluşturduk. Kanal güncelleme, ekleme, çıkarma çok daha kolay hale geldi.

Sebebi, rahatça kanallarımızı eklediğimiz için devamlı güncel M3U düzenliyoruz. Bütün içerik bu uygulamada hatasız ve hızlı bir şekilde kategori ve liste oluşturuyor.

Daha yapım aşamasında (ama kullanıma engel değil). Gelişmelerden hem buradan hem de Telegram adresimizden ulaşabilirsiniz.

YADA :

Ekli dosyayı görüntüle 2273Ekli dosyayı görüntüle 2277Ekli dosyayı görüntüle 2276Ekli dosyayı görüntüle 2275
Ekli dosyayı görüntüle 2281Tekrardan merhabalar kardeşim uygulamanızı indirdim kurdum TV box a kullandığım cihaz Dreamstar nova 4k uygulama ana ekran ve uygulamalarda gözükmüyor ayarlar kısmından girip tüm uygulamalar a girip açıyorum bunun bir çözümü varmı

FULL KUMANDA DESTEKLİ
HER ANDROİD CİHAZ UYUMLU

IPTV PLAYER

YADA :

Ekli dosyayı görüntüle 2280Ekli dosyayı görüntüle 2279Ekli dosyayı görüntüle 2278Ekli dosyayı görüntüle 2274Ekli dosyayı görüntüle 2282
Dostum uygulamanızı indirdim kurdum TV box a kullandığım cihaz Dreamstar nova 4k uygulama ve ana ekran da uygulama gözükmüyor ama ayarlar-tüm uygulamalar dediğim de gözüküyor oradan girebiliyorum ana ekrana veya uygulamar sekmesinde bir türlü gözükmüyor bunun sebebi ne olabilir

FULL KUMANDA DESTEKLİ
HER ANDROİD CİHAZ UYUMLU

IPTV PLAYER

YADA :

Teşekkürler @cine10tv gerçekten mükemmel bir uygulama olmuş. Şimdiye kadar birçok uygulama kullandım ama artık favorim bu olacak.Eline emeğine yüreğine sağlık

İyi akşamlar tv indirdik diyelim hangi m3u yazacağız bilen bir arkadaş yazarsin.tşk
Dostum m3u içinde hazır listeyi biz düzenliyorum ve günceliyoruz sen sadece indir izle hepsi içinde

Dostum uygulamanızı indirdim kurdum TV box a kullandığım cihaz Dreamstar nova 4k uygulama ve ana ekran da uygulama gözükmüyor ama ayarlar-tüm uygulamalar dediğim de gözüküyor oradan girebiliyorum ana ekrana veya uygulamar sekmesinde bir türlü gözükmüyor bunun sebebi ne olabilir
senin kullandığın cihaz muhtemelen google tv android 12 yüklü bu program alt sürümlere göre bende anlatmaya çalıştım ama sahibi pek anlamadı

Dostum o konu hakkında sineteh video var hatta bir arkadaş yapmış bir çok kişi uygulama ekliyemiyor bu benimki ile alakalı değil.
cihazların sounu sanırım google lisansı olmayan uygulamalarda oluyor cihaz anasayfa göstermemesi klonlama yapılyor gibi bir olay var forumda olucak bak istersen

10-15 dakikadır mor paket 3'te manu - newcu maçını seyrediyorum. Şu ana kadar bir takılma veya donma olmadı.

Şimdilik oldukça iyi bir uygulama gibi duruyor. Böyle devam ederlerse çok dua alırlar.😀

Yapanların ellerine kollarına sağlık.

Not : 1. Android 11 yüklü bir TV'ye 1 dakikadan daha az bir sürede sorunsuz yükledim ve kurdum. Kumanda uyumu sorunsuz.
2. Belgesel bölümüne B.İztv plaese.😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri